Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

215568_Galatasaray_SK.jpg

4-3-3 oynarız gibime geliyor artık malum orta sahamız iyileşti.

sabri nin yerine Eboe yi koy ortasahaya da Yekta veya Baytar'dan birisi daha iyi olur.

arda galatasarayın yetiştirmiş oldugu yetenekli bir futbolcu olarak kalıcaktır buzamana kadar nice yetiştirdiklerimiz gibi ama asla ''büyük kaptan arda turan'' degildir kaptanlıgı ne hakederek almıştır nede hakettigi gibi sürdürmüştür

her zaman galatasaray ın evladıdır ama ona büyük kaptan demek le turgay şeren e metin oktay a baba gündüz e hakan şükür e bülent korkmaz a ve nicelerine ayıp edilmiş olunur

onu tartışmıyoruz ki, yönetim gitmesine izin vermekle hatamı yaptı onu tartışıyoruz

onu tartışmıyoruz ki, yönetim gitmesine izin vermekle hatamı yaptı onu tartışıyoruz

tartışmanın cevabı yazdıklarımın içinde bulunur dogru yapmıştır bizim için vazgeçilmez bir oyuncu olmadıgını tavırlarıyla belli etmiştir

gönül bagını koparmış bir oyuncuyla devam etmenin hiç bir anlamı yoktu arda nın galatasaray ı kafasında bitirdigi gayet ortadaydı bir sezon daha isteksiz oynayıp deger kaybedicegine iyi bir paraya satılmıştır

tartışmanın cevabı yazdıklarımın içinde bulunur dogru yapmıştır bizim için vazgeçilmez bir oyuncu olmadıgını tavırlarıyla belli etmiştir

gönül bagını koparmış bir oyuncuyla devam etmenin hiç bir anlamı yoktu arda nın galatasaray ı kafasında bitirdigi gayet ortadaydı bir sezon daha isteksiz oynayıp deger kaybedicegine iyi bir paraya satılmıştır

ok biraz dolaylı olmuş ama anladım :)

Nacizane uyarmak istedim..Tuncay bizden gitti, herkes saydırdı adama, neticede bu adamların işi bu ve tercihlerini yapıyorlar.Bir gün Tuncay da dönebilir Arda da..Tuncay giderken sözleşme uzatalım öyle satın beni dedi, iyi niyetiyle..Bizim başkan kabul etmedi..Adam da Avrupaya gitmek istiyor ne yapsın?Ki benim kadar da Fenerbahçeli..Yarın öbür gün ihtiyaç olursa geri de dönecek..Ama gittiğinde saydırıp şimdi geri gelse diyenler var, yüzleri kızarıyor..

Nacizane uyarmak istedim..Tuncay bizden gitti, herkes saydırdı adama, neticede bu adamların işi bu ve tercihlerini yapıyorlar.Bir gün Tuncay da dönebilir Arda da..Tuncay giderken sözleşme uzatalım öyle satın beni dedi, iyi niyetiyle..Bizim başkan kabul etmedi..Adam da Avrupaya gitmek istiyor ne yapsın?Ki benim kadar da Fenerbahçeli..Yarın öbür gün ihtiyaç olursa geri de dönecek..Ama gittiğinde saydırıp şimdi geri gelse diyenler var, yüzleri kızarıyor..
hayır yani bir f5 li olarak burda bulunma amacın ne

---------------Muslera-------------------

---Eboue-----Ujfalusi-----Servet------Hakan-----

----------Sabri-------Melo-----------Selçuk----------------

------Engin-------------------------------Riera-------

-------------------Baros-------------------

En çok kafama yatan kadro bu.

hayır yani bir f5 li olarak burda bulunma amacın ne

Sohbet etmeye geldim, bu mudur senin misafirperverliğin?

Konumuz spor farkındasın değil mi?

Bukadar abartmaya gerek yok bu işleri.

Sen hiç mi Fenerbahçeli arkadaşlarınla oturup spor muhabbeti yapmıyorsun veya birlikte derbi izlemiyorsun?

Nereye gidiyoruz yahu..

kendini böyle tatmin ediyorsun galiba

tabi benimde şike yapan bir takımım olsa bende kendimi böyle ASİL ŞEREFLİ bir takımın kadrosunu yazarak tatmin ederim

fatih terim duble kazım ı kolay kolay kesmez :D engin formayı biraz zor alır gibi duruyor şu durumda :D sabriylede eboue nin yerleri degişebilir

Sen hiç mi Fenerbahçeli arkadaşlarınla oturup spor muhabbeti yapmıyorsun veya birlikte derbi izlemiyorsun?

Nereye gidiyoruz yahu..
bırak bu ayakları niyetin belli profilini biraz inceleyince ne olduğun belli oluyor

Nereye gidiyoruz yahu..

hos geldin sefa getirdin...

:coffee:

kendini böyle tatmin ediyorsun galiba

tabi benimde şike yapan bir takımım olsa bende kendimi böyle ASİL ŞEREFLİ bir takımın kadrosunu yazarak tatmin ederim

Seninle polemiğe girmeyeceğim. Ben karşımdakine Fenerli, Galatasaraylı diye bakmam. Önce insan diye değer veririm, sonra bir sporsever olarak görür ve sohbet ederim. Hayırlı geceler..

fatih terim duble kazım ı kolay kolay kesmez :D engin formayı biraz zor alır gibi duruyor şu durumda :D sabriylede eboue nin yerleri degişebilir

Ben de öyle düşünüyorum fakat bence Fatih Hoca hata eder.Kazım bizde çok maç oynadı, 2 maç hariç ne oynadı kimse bilmiyor..Engin Baytar bence Arda'nın yerine alınabilecek en iyi yerli idi.Ne olursa olsun oynatılsın ve kazanılsın istiyorum şahsen ben.Karakterini Fatih hoca çözer zaten.Riera gelince Engin dışarda kalmaz inşaallah..Benim patlamasını umutla beklediğim bir sporcu.Keza Yekta da öyle..

Seninle polemiğe girmeyeceğim. Ben karşımdakine Fenerli, Galatasaraylı diye bakmam. Önce insan diye değer veririm, sonra bir sporsever olarak görür ve sohbet ederim. Hayırlı geceler..
eğer dediğin gibi ADAM olsan nerde biri bizim futbolculara yönetime laf atmış onu beğenmezdin bırak bu ayakları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt