Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vay yılın son nöbeti.Luca Toni gelir transfer biter.Keşke üç yaş genç olsaydı...

seref gelecek bikac dakikaya icime dogdu

Bence 100% Keita geliyor...

Niang, Keita'nin kulübüne Transfer oldu.. Onlarda yollayacak sanirim..

ne bu srf sevgisi? yonetimleri yapan yonetim sanki adam cebinden para verip transfer yapior :) 3 salliyor biri tutarsa basari iste.

Şeref Aydın az önce Twitterda yazdı bişeyler ama transferle alakası yok.Gelmiyor nedense artık foruma...

Şerefin yazdıklarına göre ya keita yada poldi gelcek renktaş ben oyle inanıyorum =D

senin inandığına bende çok inanmak istiyorum. Poldi kısmına daha çok inanmak istiyorum. al sana hem forvet hem sol açık.. hem sağ açık hem defans hem kaleci :) sanırım son gün diye sapıttım :)

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

:yoji:

herkese günaydın

son saatler son heyecanlar gayet güzel bi transfer dönemi yaşadığımızı düşünüyorum umarım son anda hepimizi mest etcek bi transferle taçlandırırz

Töbe de,burda günahı alınacak tek adamdır Seref Aydın

adami tanimam etmem gunahini almiyorum. sadece beklenti cok yuksek, sanki transferi o yapiyormus gibi dedim. bir de son 1-2 aydir pek takip edemedim transferi. yapilan transferlerden kacini tahmin etti merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt