Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

keita.jpg

Derim :)

Birde ben yazayım son gün nede olsa :D

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

adami tanimam etmem gunahini almiyorum. sadece beklenti cok yuksek, sanki transferi o yapiyormus gibi dedim. bir de son 1-2 aydir pek takip edemedim transferi. yapilan transferlerden kacini tahmin etti merak ediyorum.

Boşu yok,madem bilmiyosun niye 3 sallıyor biri tutuyor diyosun madem bunu diyosun niye günahını almıyorum diyosun,neyse.

eger sercan alinacaksa bence forvet transferi gereksiz. ortasahada acik var. melo selcuk tan biri sakatlansa o bolgeye kimi koycaz? Ayhan/Ceyhun/Emre/Yekta Yedek kulubemiz zayif ortasaha icin. Forvet hersekil goturur.

biliyorum haddim değil ama kewell ın sarı kırmızı giydiği bi fotosunu koysan avatara ne o şikebahçeli gibi çıkmış fotoda.

not: sadece öneridir.

Resim 2 senelik renkdas. o gunler kac resim denedim, hepsine buyuk boyut dedi kurallar.

o yuzden bu oldu, simdi'de Kewell'den daha cok sevecegim adami bekliyorum, degistirecegim.

Luca(s) mı Kaderimiz ?

Adnan Sezgin ve Sarp düşündüm de Zavallı Samsunspor :( başına geleceklerden habersiz :D

eger sercan alinacaksa bence forvet transferi gereksiz. ortasahada acik var. melo selcuk tan biri sakatlansa o bolgeye kimi koycaz? Ayhan/Ceyhun/Emre/Yekta Yedek kulubemiz zayif ortasaha icin. Forvet hersekil goturur.

Forvet gereksiz olur artık. Bahsettiğin bölgeyi Yekta, Ceyhun hatta gerekirse Eboue bile götürür. Ama sağ açık yok. Kazım la bir sezon gitmez. Önce gelmesini istemesemde Keita ihtiyaç oldu artık bence.

Son gün Gerrard sürprizi bekliyorum.:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt