Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Srfydn haco 7 saat kalmış haala ne gizemi veriyon , yaz işte uğraştığımız adamı.kesin değilse de kesin değil de.

maklube diyorum bunlar daha haala yaa

tum ILK SAYFA BOYSa benden SELAM OLSUN

günaydin arkadaslar, insallah bombalar patlar bugün teker teker

Forvet gereksiz olur artık. Bahsettiğin bölgeyi Yekta, Ceyhun hatta gerekirse Eboue bile götürür. Ama sağ açık yok. Kazım la bir sezon gitmez. Önce gelmesini istemesemde Keita ihtiyaç oldu artık bence.

Riera sag acik da oynuyor. SAbri zaten esasen sag acik, Kazim var cok zorlarsan Elmander bile var. Transferi gerceklesirse Yigit de orda oynuyor. Bir de yuzune bakmadigimiz Aydin var. Sag kanat en cok alternatifi olan bolgelerden biri. SOl biraz zayif ama Engin/Riera/Emre goturur gibi. Tabii hicbirinden bir Arda olmasini bekleyemeyiz. Ama olay iyi bir sol kanatsa riera iyi bir left winger. Ortasaha aslinda Yekta cok iyi bir alternatif ama nedense Fatih Hoca onu pek dusunmuyor o bolgede. Umarim oyle bir oyuncucu FT'nin egolarina kurban etmeyiz. Yazik olur. Ceyhun ise ortasahanin yukunu tasimaya hazir degil gibi geldi. Hazirlik maclarinda pek izlemeyemedik lig maclarinda bakmak lazim ama sonucta Selcuk Melo dan sonra ortasahanin kalitesis duser. Muntari alinsaydi o bile cok dha iyi bir alternatif olurdu. BAsta karsiydim ama ortasahnin halini giorunce Munari tarzi akcigerli bir siyahi oyuncunun bize cok gerekli oldugunu dusunuyororum. Appiah, Aurelio etkisi yaratacak bir oyuncu.

Samsun'un forması ne kadar iğrençmiş.Sarp'ın üzerinde bir nebze iyi duruyorda(:o),resmen konfeksiyon stayla.

Günaydın beyler artık bombalar patlasın.:D

Bienvenuyu Niangla ve Emenike ile kiyaslarsak emenike gibi guclu niang kadar hızlı ve her ikisindende daha iyi hava hakimiyeti var ve genc Fenerbahçe´mize çok faydalı olabileceğini dsunuyorum. angut.comdan alıntıdır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt