Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir sana birde FT'nin egosuna.

Nedir bu ego takıntınız. Olacak egosu tabi. Müsade mi alacak senden benden ? En küçükj yenilgide hesap soracaksın ? ama adam "kendi" sisteminde beğenmediği bir ismi gözden çıkarınca ego olacak sende sallayacaksın.

sana ne birader bu benim gorusum. senden mi izin alicaz goruslerimiz ifade ederken? istedigimi begenirim istemedigimi begenmem, ister hocayi elestiririm, ister overim buna laf solemek de kimsenin haddi degil.

isvicrede yasayan arkadaslara sorduk. fena oyuncu degil ama isvicre ligi turkiye ligi gibi degil. turkiye ligi cok sert orada basarili olamaz buyuk ihtimalle dediler.

yok hocam Türkiye ligi bir bizim oyunculara sert. şerefsizlerin karşısına çıkan takım forvetlerine buyur geç diyor. bizimkilerinde aykalarını ellerine veriyorlar.

Trabzonun aldığı Henrique Bienvenuden daha iyi futbolcu.

sana ne birader bu benim gorusum. senden mi izin alicaz goruslerimiz ifade ederken? istedigimi begenirim istemedigimi begenmem, ister hocayi elestiririm, ister overim buna laf solemek de kimsenin haddi degil.

Rahatsız oluyorum. 2-3 kelimenden birinde FT ve egosu dersen bende kendi görüşümü aktarırım. Beğenbmediysen cevaplama. Ego görmemişsin. Ayna uzatalım.

Benim tahminim forvet alınmayacak 10 numaraya adam alınıcak gibi baros-elmander-sercan bunlara kazımıda koyarsan yeter bize 2 kulvarda

Sercan ceki duzen vermezse kendine ,hic gelmesin..

Ahsama sahat 24 'tetransfer sezonu bitiyor......cildirt bizi AYSAL BABA

Rahatsız oluyorum. 2-3 kelimenden birinde FT ve egosu dersen bende kendi görüşümü aktarırım. Beğenbmediysen cevaplama. Ego görmemişsin. Ayna uzatalım.

rahatsiz oluyorsan soda limon ic iyi gelir. olmadi engelle yazdiklarimi gormessin. ayrica Ft nin egosu uzerinde yazdigim ilk yorum bu. Aksini ispatlayamazsan yalanci durumuna dusersin. Neyse uzatmayalim istersen.

Benim tahminim forvet alınmayacak 10 numaraya adam alınıcak gibi baros-elmander-sercan bunlara kazımıda koyarsan yeter bize 2 kulvarda

10 numara mevkine transfer yapılırsa

Muslera

Ufaluji

Ebue

Melo

Reira

Baros tan biri yedek kalır demektir

Kim kalırki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt