Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan gelir sadece.Yabancı futbolcu beklemiyorum ben.

Sercan'ın imza töreni var diyorlar 12:30 da nedir aslı renkdaşlarım?

Eylül 5 Galatasaray Yönetimi surprizleri sever, mutlu sonlara inanir.

Srfydn - #756759 - 5 Eylül 2011 09:23 ........ insanları paranoyak ediyolar bu şekilde biliyorsan söyle zaten bizde bekliyoruz birşeyler bunu bilemeyecek kim varki

Şuan 7 yabancımız var.Millet 12 yabancıyı dolduruyor biz 6'yı zor geçiyoruz.7 yabancı ile başlarsak sene içinde 4-5 yabancı ile çok maça çıkarız.

Urfalı kalır buyuk ihtimalle...:(

pesinen bisey solemek zor. form durumuna, sakatliga, ihtiyaca vs bir cok faktore gore degisir. ama su andan bahsediyorsak, super forma hicbir sakatligi olmayan bir 10 numara gelse bile takima uyum saglayana kadar bir kac hafta direk oynayamaz. Muslera'nin yedek kalmasi imkansiz. Elimizde iyi bir yerli forvet olmadigi icin ilerde ya Baros ya Elmander oynayacak orayi da kesemez. Sol kanatta Engin formdaysa Riera yi kesebilir ama kotu oynuyorsa o da oynamak zorunda. Geriye tek alternatif kaliyor. Ujfalusi sag beke ceklir Eboue kesilir. Melo ortasahada cok faydali onu hic saymadim o yuzden. Kisacasi bu sene Galatasaray da kimsenin formasi garantidegil. Iyi oynayan ve sakatlanm,ayan formayi kapar. Oluru budur.

Bu duyumcuların bişeyler olucakmış gibi yazıp sonra devamını getirmemesi kafamın içinde felaket küfür organizasyonlarına neden oluyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt