Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bienvenu'yu ne kadar takim etmiş ? FB'nin bir oyuncuya bonservis bedeli ödeyeceği yok bu oyuncuyu ancak kiralayabilirler..

Bienvenu bu sezona formsuz başladı 6 lig maçında gol atamadı avrupa maçlarıyla birlikte 10 maçta sadece 1 gol attı.. ve maçlarda genelde sonradan giriyor veya 70lerde dakikada oyundan çıkıyor

20 yaşında bir başka forveti Mayuka daha formda ve formayı o kapmak üzere ;) O yüzden kiralanabilir ama bu yıl çok formsuz Bienvenu

Bu saaten sonra anca Sercan gelir başkada bişi olmaz.

Sadece sercan olursa hayal kırıklığı, üstüne luca toni falan olursa rezalet olur.

Belki Şeref "Süpriiz,yönetim yabancı almaktan vazgeçti" diyebilir :asd:

Yönetim şimdiye kadar iyi transfer yapmış olabilir..Ama gidip de Luca Toniyi getirise hepsinin içine etmiş olur.

Ulan yuh yazillar olsun be hala mi gelİŞme yok yahu yaziklar olsun sİze ey yÖnetİm sercani alip kaatcaksaniz tranasferİ cİmİrİ herİfler ya

Yönetim şimdiye kadar iyi transfer yapmış olabilir..Ama gidip de Luca Toniyi getirise hepsininin içine etmiş olur.

ne alaka ya ? rica ediyorum abartmayın öss mi bu 4 yanlış 1 doğruyu mu götürüyo ? zaten verimsizse performansı kötüyse oturur klubede bu toni olayını neden bu kadar büyütüyosunuz ? hayırlısıysa gelsin ...

Toni falan gelmez ya.Şeref mutlu son falan dediğine göre,mutlu son Toni falan değildir.

Sercan gelsin de yabancı forvet alınmasa da olur.3 tane yabancı forvet zaten saçmalık olacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt