Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne alaka ya ? rica ediyorum abartmayın öss mi bu 4 yanlış 1 doğruyu mu götürüyo ? zaten verimsizse performansı kötüyse oturur klubede bu toni olayını neden bu kadar büyütüyosunuz ? hayırlısıysa gelsin ...

Gülerler adama, 3 ayda forvet almak için uğraş, transferin son gününde git 34 35 yaşında ayakta zor duran Toni'yi al.

Dalga konusu oluruz. Küfür gibi.

@ Osman Yanik

Dogum gunun kutlu olsun renkdas abi.

Şeref reİs ŞampİyonluĞu mu kasted,yor acaba transferİ mİ

Genele bakarsak iyi transfer yaptık tabi ama başlangıca göre bitirişi iyi olmadı demek istedim.

ben açıkçası çok sağlam bir isim geleceğini düşünmüyorum bu saatten sonra ama benim için şu ana kadar yapılan işlerin hepsi çok olumluydu. şayet bugün bir bomba daha patlarsa mutluluktan uçarım. ama bence potansiyelli genç bir yabancı olsaydı şu sınırsız kontenjan olayını bu şekilde çözebilseydik çok sevinirdim. podolski arshavin ikilisinden biri gelmeyecekse tabiki.

sercan galatasarayımıza hayırlı olsun....

şeref aydın mutlu son demişti.

bir bloga yazdığı yazıda şu... keitamı---podolski mi- yoksa drogba mı lan :)

#adnanpolatcibeylerdagilin
koÇum adnnapolatÇi fİlan deĞİlİm bn bu 1 İkİncİsİ bn yillardir son dakİka transferlerİnden biktim artik bÜyÜk dÜŞÜnen bÜyÜk takimlar baŞari İÇİn basar parayi kalİteyİ yÜkseltİrler bu kadar basİt kİmseyİde kandiramazlar ayni eleŞtİrİlİer adnan polat dÖnemİndede yaptim sen bİ bu forumdakİ rÜtbene bak yaŞina bak ondan sonra benİmle bÖle konuŞ ... Tamam mi yada gİt baŞkasina bulaŞ

Gülerler adama, 3 ayda forvet almak için uğraş, transferin son gününde git 34 35 yaşında ayakta zor duran Toni'yi al.

Dalga konusu oluruz. Küfür gibi.

yanlış anlama bencede istenen adamların arkasından küfür gibi ama şu yorumlar bana abartı geliyo hemde gereğinden fazla

'' toni gelirse maça gelmem ''

'' toni gelirse yönetim gözümde bitmiştir''

'' toni gelirse yapılan tüm iyi transferler gözümde silinir'' vs vs ve bunların hepsini gördüm ... sadece abartılmamalı diyorum nasılsa artık yabancı sınırı diye bişey de yok en fazla para kaybı olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt