Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aslinda ortasahaya bir son dakika surpriz olmazsa mevcut kadro TSL icin yeterli. Bu arada Riera son kanatta degil ortada kullanilcakmis forvet arkasi. Belki Sercan sol kanat oynar. Yani sole bir kadro olabilir:

------------Musi-----------

Eboue---Ujfalusi---Servet---Hakan

---------Melo-----Selcuk---------

-------------Riera---------------

---Kazim----Baros----Sercan

Fena gorunmuyor degil mi? Yigit transfer edilirse Kazim yerine onu yazarim.

hala yiğit>kazım diyolar yaaa! O kadar güzel kadro yap sonunda... Bide ortasaha oynatılcaksa riera niye bir oyun kurucu alınmadı kranjar gibi onuda çözemedim. Ft yi bi çözebilsem zateb

Türk basınını kaynak göstermiş..

hocam iyide. tükr basınında böyle haber yok...

hem elin fransızı bugunumü buldu haber yapacak. başkan londrada gibisinden haber yapmış ...

ee son 3 gündür bana gelen bilgide başkanın son gün bombasını patlatmak için çaba göstereceği yönündeydi.

ben onu bunu bilmem, bugun süpriz varr :)

o bu değil de ya zencilerden biri gelirse :D (keita, drogba) koşarak storeye gitmeyen top olsun

Onlar gelmezse sakın gitme Store'a sakın..Renkdaşım transfer yapcak diyemi aşığız bu renklere her daim imkanı olan gitsin Store'lara faydamız dokunsun kulübe haksızmıyım

Sozlukten!

Eylül 5 Galatasaray Yönetimi surprizleri sever, mutlu sonlara inanir.

Poldi kapak olacak :sgr:

bugünde işim var çıkmam lazım ya :D olaya bak en güzel günde dışarda olacaz :asd:

koÇum adnnapolatÇi fİlan deĞİlİm bn bu 1 İkİncİsİ bn yillardir son dakİka transferlerİnden biktim artik bÜyÜk dÜŞÜnen bÜyÜk takimlar baŞari İÇİn basar parayi kalİteyİ yÜkseltİrler bu kadar basİt kİmseyİde kandiramazlar ayni eleŞtİrİlİer adnan polat dÖnemİndede yaptim sen bİ bu forumdakİ rÜtbene bak yaŞina bak ondan sonra benİmle bÖle konuŞ ... Tamam mi yada gİt baŞkasina bulaŞ

yani birine burda laf söyleyip eleştirebilmek icin yaşima ve rütbeme mi bakmaliyim forumda? Hiyeraşi vardir diye bi kural bilmiyorum ?

A Haber'e göre Terim, Toni'yi kiralik olarak istiyormus.

Sulley Muntari... | Facebook

Sulley Muntari devrait être ce soir un joueur de Galatasaray. Le bouillonnant Fatih Terim a réussi à convaincre le ghanéen et ce dernier devrait prendre l'avion pour la Turquie en fin de matinée ou début d'après-midi. L'Inter récolterait 6 millions dans l'affaire et le salaire de Muntari serait de 2.5 millions par année.

Şeref Aydın'ın dediği bu transfer döneminde ilgilenip alamaığımız adamlar. Onlar da:

Drogba

Reyes

Arshavin

Podolski

Keita

Aklınıza gelenleri de siz yazın :)

Galatasaray Yönetimisurprizleri sever, mutlu sonlara inanir.Srfydn - #756759 - 5 Eylül 2011 09:23

kesin gündemde olmayan bir isim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt