Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arshavin Arsenal'de döküldü koca sene ama son Rusya maçında takımı kurtardı.

Selam arkadaslar. Bir gelisme varmi. Su an disardayim. Cepten giriyorum. Biri yazarsa sevinirim.

Ciddi ciddi birşey sormak istiyorum hepinize..

Aranızdan hala podolski-drogba-higuain gibi isim yazanlar var...

Şaka olsun diye mi yazıyorsunuz yoksa hala umut mu besliyorsunuz....

Rierra'yı Ortasahada düşünecekmiş Fatih Hoca... bende TV'nin yalancısıyım..

Bu da demek oluyor ki KEİTA'ya hazır olalım...

Muslera

Sabri Ujfulasi Servet balta ( Malesef)

Melo

Eboue Selçuk Rierra Keita

Sercan

gibi....

Sercan tek forvet oynarsa yandigimizin resmidir.Bu saatten sonra yabanci sag kanat transferi olmaz. Alinirsa Yigit alinir. Sercan + (belki 1 yabanci forvet - kanat ornegin podolski, arshavin) transfer biter. Bu tarzda yabanci bir oyuncu alinmazsa da Keita gibi tek yonlu bir oyuncu alinmaz.

Neden ARSHAVİN:

1-Sözleşmesi bu yıl bitiyor.

2-Transferin son günlerinde kendi bölgesine alınan 2 oyuncu: Alex Oxlade-Chamberlain ve Yossi Benayoun

3-Son 2 maçtır gayet formsuzdu, bu formsuzlukla Arsenal onu sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala elden çıkarabilir.

4-Arsenal yönetimi de çok fazla süre almayacak oyuncunun kontratından kurtulmuş olabilir.

5-Bence şuan Arshavin'in piyasası 6-8 m € arası. İstersek olur :)

Star gazetesi Galatasaray muhabiri Alper Mert

Luca Toni mi bilmem ama en yetkili ağızın söylediği bir İtalyan golcü kiralanmak üzere, isim telaffuz edilmedi. Sadece İtalyan bir golcüyü kiralıyoruz cevabı verildi.

günaydın beyler..gece giremedim..en son toni ismi vardı..nolur yalan haber olsun..

ya şoyle giriş yapıp durmayın yaa şeref geldi sanıyorum heycanlanıyorum :asd: isminde Şahin Şarif zaten benziyo Şeref'e avatarında kısmen Şeref'inki gibi :asd:

zaten o yuzden yapiyorum

Nobetin reaksiyonunu olcuyorum

Gecen burda bazi uyler seni gordugumuzde Serfe geldi saniyoruz yazmisdilar ;)

Neden ARSHAVİN:

1-Sözleşmesi bu yıl bitiyor.

2-Transferin son günlerinde kendi bölgesine alınan 2 oyuncu: Alex Oxlade-Chamberlain ve Yossi Benayoun

3-Son 2 maçtır gayet formsuzdu, bu formsuzlukla Arsenal onu sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala elden çıkarabilir.

4-Arsenal yönetimi de çok fazla süre almayacak oyuncunun kontratından kurtulmuş olabilir.

5-Bence şuan Arshavin'in piyasası 6-8 m € arası. İstersek olur :)

Neden Gürkan neden :)

arkadaşlar saar 3 kadar filan bi somut gelişme oldu oldu olmadı bn forumdan atıırım..luca toni de olsa atılırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt