Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eğer sercan gelirse ki büyük ihtimal.son yabancı solbek veya ortasaha olsun isterim.mesela lass diarra:)

arkadaşlar saar 3 kadar filan bi somut gelişme oldu oldu olmadı bn forumdan atıırım..luca toni de olsa atılırım

şimdi atıl. transfer taraftarlığı yapacağına en azından bir şey belli olmadan atılda bu yönde laf yeme. gerçi başka hesap alır yine sallarsın ama olsun bir daha atılırsın bizde her seferinde elimizde çiğdemle atılışını izleriz. sevgili ve pek muhterem transfer taraftarı.

Arshavin i KAP a bildirmismiydik bundan once biz? Gelme ihtimali yuksek olan Podolski bence birde yaninda Sercan... ikiside KAP a bildirilmisti ve tekrar bildirilmesine gerek yok gorusme olduguna dair..

şimdi atıl. transfer taraftarlığı yapacağına en azından bir şey belli olmadan atılda bu yönde laf yeme. gerçi başka hesap alır yine sallarsın ama olsun bir daha atılırsın bizde her seferinde elimizde çiğdemle atılışını izleriz. sevgili ve pek muhterem transfer taraftarı.
güzel kardeşim benim bn bunu kimseye anlatamıyorum...benim trafatarlık şekilimi ölçümü sen ölçemzsin... bu 1 benim hayatım GALATASARAYDIR bu 2 ama bn her sene son dakikka transferlerinden bıktım usandım artık... bu takımın sorunu yıllardır belli kalitesizlik...başarı için bunun aşılması şart aşılacak...yönetim ilk geldiğin dede bu yönde sözler vemrdi mi hepimizie...eğer büyüksen büyük oynaycaksan bu oyunu büyük risklerin altına büyük meblağların altına gireceksin... son güne kadar transfer bırakmayıp gerekli takviyeleri bu takıma yapacaksın... transfer taraftarı filan değilim bn..yalınzca kendimi senin bakış açından biraz daha bilinçli olarak gfötüyorum... ama senni doğruna da saygı duyarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt