Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler geçen hafta Almanya' da iken bir kapı çaldık ingilizin biri galatasaray lı çıktı :D viedoyu nereye yükleyip buraya koyabilirm. youtube üye olamadım :D

Hadi bastirin ya. 5 saat kaldi. Aciklamalar yavas yavas gelmeli artik. Zaman gectikce sinirler gerilecek :)

futbol a takimi, bu sezon super lig'de sampiyonluga ulasacaktir.

mutlu sonlar bizi bekler... Srfydn - #756761

Duyum almış beyler.

Gyan'ın dün Skyspors uk'a yaptığı açıklamayı unutmayalım. Yarın Türkiye'ye gelebilirim dedi..Fenerbahce'de olabilir bilemem ama Fenerbahcenin başka isimle anlaşmak üzere olduğu söyleniyor.

Yok canim. Adam daha yeni aciklama yapti takimimda mutluyum bir yere gittigim yok diye. Iki gun sonra agiz mi degistirecek? Galatasaray'in kendine gelmek istemeyen futbolculari almama politikasi vardir. Alacaklarini sanmam.

Gyang'ı alamaz fener.Eldeki para eden futbolcularını satıp aynı mevkilere maliyeti daha az veya kiralık oyuncu alıyorlar.Niangı 7 civarı satıyorlar.Gyangı 7-8 alacaklarını sanmam...Hem gyang gibi bir adam neden şikeci ve küme düşme durumu olan bir takıma gelsin ki..

Dikkat edin önce şeref sürpriz var diyor ve o oyuncunun gazıyla herhalde..

Şampiyon olacağız diyor demek ki iyi bir oyuncu daha geliyor..

Haydi, az kaldı, kadro tam olsun FIFA 11'de, bitsin şu transferler de :D

Şimdi FIFA 12'de Türkiye Ligi yok ama biz Rest of the World'de yer alıyoruz ya, o zaman Kariyer Modu'na girip Galatasaray alırsam, PES'teki gibi kendimi istediğim bir lige mi koyuyorum? Nasıl oluyor ? :D

Şeref Aydın, süprizleri sever mutlu sonlara inanır demiş.

Çok merak ettim... :)

şeref reyisi- öğle yemeğinde buraya davet ediyirouz.

bana kısaca d.d deeee :)

Sana katilmiyorum, Sercan cok yetenekli bir oyuncu ve is yapabilir diye dusunuyorum. Bencede Elmander daha iyi bir forvet ama yabanci.. Elmander/Baros u oynatmak icin hangi yabancidan vaz gececeksin? Ujfalusi? Eboue? Melo? Riera? Arshavin (gelirse) ? Muslera?

çok basit kardeşim Arshavin diye bir oyuncumuz yok olmayacak da zaten.Aksi takdirde ujfalusi kesilebilir rahatça.Yani sercan merkez santrafor oynayacak bir adam değildir.Yetenekli olabilir sana göre ama sıradan bir anadolu topçusudur.Bkz mehmet çakır serkan çalık vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt