Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şunun şurasında beş saat kaldı, umarım forvet almaya çalışmazlar. Ofansif bir orta saha oyuncusu kiralasalar..

Beyler çok sağlam duyum aldım Sercan'dan sonra bir oyuncu daha alınacak..

Kaynak sağlam inanın bana..

Geçen yaz Sercan galatasaray'a gelecek ve taraftar beğenmeyecek deseler millet bi tarafıyla gülerdi.. Aşırı yabancı hayranı olduk sanki bu yüzden de yerli kalitemiz yerlerdeydi geçen sezon zaten... Sercan ve Selçuk'la yeniden yukarıya tırmanmaya başladık Ligin yerli 3-5 iyi oyuncusundan 2 sini aldık ;) Sallayanlar yavaş sallasın biraz

şimdi şikebahçe herzamanki gibi hemen bir transfer daha açıklar. sürekli bizim transfer açıklamasını bekliyor. sonra bizimkiler son bombayı koyarlar. ağızları açık kalır adilerin :)

ben öğle yemeğine gidiyorum millet geldiğimde sercan resmi olarak açıklanmış ve yeni yabancı transfer borsaya bildirilmiş olsun. NOKTA. :lol:

Baroş, Elmander, Sercan sanırım başka transfer olmaz

Eğer 1 transfer daha gelecekse çoktan bitirmişlerdir. Gün içinde KAP'a bildirim gelmezse başka transfer yok demektir. Umarım Toni falan olmaz. Ama bir yabancı oyuncu geleceğine inanıyorum. Bu forvet mi olur bilinmez. Atak oyuncusunun anlamı sadece forvet demek değil sonuçta.

Bugün 01:26

Sercan Yıldırım BONSERVİSİ ile GALATASARAY'da(KİRALIK DEĞİL).

Çok geç geliyor bu medya ben 01:26 onlar 12'de ayıptır :D

1-Sercan

2-Selcuk

3-Sabri

4-Servet

5- de Seneye Serdar Aziz veya Serdar Taşı olsun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt