Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fenerbahçe resmi sitesindeki Ziegler şablonunu kullandım beyler nasıl olmuş

6571.jpg

Fenerbahçe'nin ki gibi amatör olmamış.

*************** Love Football

Benim görüşüm bu seneki en iyi transferimiz.Hakan Balta ve Çağlar olacak.Bu sene sol bekte çok iyi olup,çoğumuzu yanıltacaklarını düşünüyorm

fazla iyimser :p hatta hayalperest :p

2 saat önce yazdığım mesaja daha yeni cevap yazıyorsun kardeş.Garip.

Garip olan biliyormusun nedir?

Yil 2011 Azerbaycan Gurcistandan tuttda Ermenistana kadar her kese Elektrik satiyor

Bu Elektrikin %90 da Benim yasadigim sehirde uretiliyor

Ve hala Elektrik Kesimi yasiyoruz

Sana cevap yazacaktim elektrikler gitti

Opera kullandigim icin bilgisayari acinca sekmeler kaldigi yerden devam ediyordu

Selam Allahin Selami Almasam Iyi olmazdi

baya kasdim ha ;)

. Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile de...rginin incelendiği raporda, geçen bir aylık sürede Galatasaray, toplam 3 bin 73 transfer haberinde yer alarak birinciliği aldı

Seten ortalığı karıştırıyor.Gelmeyin oltaya.

Garip olan biliyormusun nedir?

Yil 2011 Azerbaycan Gurcistandan tuttda Ermenistana kadar her kese Elektrik satiyor

Bu Elektrikin %90 da Benim yasadigim sehirde uretiliyor

Ve hala Elektrik Kesimi yasiyoruz

Sana cevap yazacaktim elektrikler gitti

Opera kullandigim icin bilgisayari acinca sekmeler kaldigi yerden devam ediyordu

Selam Allahin Selami Almasam Iyi olmazdi

baya kasdim ha ;)

.:)

o diilde renktaşlar kendi adıma konuşayım ben bu sene transfere doydum yeter bana bu kadarı.:D

bende katılıyorum sana yoksa bunu sonu yok o gelsin bu gelsin utanmasak yabancı malzemeci isteyeceğiz takıma :) geçen senden sonra bu takım bana real madrid gibi geliyor

Ofansif iç saha kadrosu şu şekilde olsa daha iyi olur bence:

----------------Baros - Sercan--------------

Riera---------------------------------Kazım

-------------Melo--------Selçuk-------------

--------------------------------------------

-Çağlar-----Servet-------Ujfalusi-------Eboue

------------------Muslera--------------------

Ben kişisel görüş olarak sistem değiştirmeye sıcak bakmıyorum. Ondan aynı sistemde yazdım iki takımı.

Son transfer nöbeti başlığında yazayım bir kaç cümle. :) Yapılan bütün transferler beni heyecanlandırdı, hepsi güzel. Fakat Melo-Muslera-Selçuk bu üçlü gerçekten bizi çok üstlere taşıyacak.

Ayrıca artık kutsal formayı terletecek insanların arkasında duralım. :) Geçmişini boş verin bence.

bende katılıyorum sana yoksa bunu sonu yok o gelsin bu gelsin utanmasak yabancı malzemeci isteyeceğiz takıma :) geçen senden sonra bu takım bana real madrid gibi geliyor

alıncaksa biz bilmeyelim artık genç alsınlar okan gibi mesela seneya parlarsa süper olur. daha istemiom as kadroya:D

ibrahimseten ibrahim seten

SERCAN-SON: G.Saray'da Ali Dürüst ile Fatih Terim, Sercan'a ödenen parayı çok yüksek buldu. O cephede sıkıntı var. peki siz ne diyorsunuz?

amma sallıyon ya.dün gecede yobo da pürüz var diyodun...su adamın twitlerini paylaşmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt