Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan'a ödenen parada bence bir sıkıntı yok ama tek sıkıntı şu gibi görünüyor ; eğer Sercan'ı 8 milyonun üstünde bir fiyata satarsak Bursa'ya yarısını verecekmişiz.

8 milyon üstü satarsak aradaki farkın yarısını vereceğiz dedi. Atıyorum 10'a sattık, Bursaspor'a 1 Milyon vereceğiz. Ne kadar doğru bilinmez.

the oc diye bi dizi var cnbc-e de.

çok beğeniyorum lan.

ibrahim keteni de transfer etmişler , başrol oynayacakmış artık.

yıllık 700bin brundi dinarı alacakmış.

ama ft ve ali dürüst çok para diye karsı çıkmışlar.

sercan max yilligi 1 milyon olur.. fazla etmez..

Son dakika Luca Toni'yi alıp Baros'u yollamak gibi bir mallık yapmayız umarım

Sabri'nin sagbek oynamasi Gokhan'in stoper oynamasindan daha riskli. Hem Ujfalusi sag bek oynasa bile yeri geldiginde kademeye girerek Servet/Gokhan'in aciklarini kapatir. O yuzden defansta (eboue sag bek oynamazsa) Caglar - Gokhan- Servet - Ujfalusi kesinlike daha iyi bir tercih olur. Tabii bu bizim gorusumuz. FT buyuk ihtimalle Hakan'dan vazgecmez.

Dediğim gibi ikisi de birbirinden riskli. Sabri'nin kademeleri de bence Ujfa'nın kademelerinden daha iyidir. Yani daha hızlı olduğundan sarkan adamlara yetişme kapasitesi daha fazla. Bunu da oynadığında yapar ama kendi adamını kaçırır dersen o doğru tabi. Onun dışında tabi yapabileceği türlü türlü saçmalık var. Gökhan-Servet ikilisi ise saatli bomba gibi olur bence, üstelik top çıkartmakta da çok zorlanırız. Özellikle deplasmanda rakipler önde basacaktır. Ondan ben Sabri'li 11'i tercih ettim ama saygı duyarım senin görüşüne de.

ben 2 oyuncu bekliyorum. sercan+güzel sürpriz. sampiyonluk kutlamalarina simdiden hazirlanin. icimdeki his bu yil sampiyon olacagiz diyor.

seneye R10 u aliriz :D adam formda yine..

O da çok değil ki.. Hepten abartıyorlar, tabii doğruysa..

Ya cok degil de bu cocuk daha 21 yasinda. Hem o parayi hakedecek ne yapiyor ki? Arda daha son 2-3 sene basladi para kazanmaya adam gibi. Ki takimi tek basina sirtliyordu. Sercan da ispatlasin kendini sonra artar maasi dogal olarak. Once emek sonra para.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt