Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1 saat'e Sercan açıklanır bence resmen.

Yiğit içinde bir miktar para ile Aydın'ı elden çıkartırsak çok iyi olacak..

Bencede sercandan sonra transfer yapılmaz artık.

Ama 11 tane yeni adam aldık kadroda hala sıkıntı var geçen sene ne rezil bir kadro kurmuşlar yahu ..Adnanslar utanıyorlarmı acaba yaptıkları Galatsarayla geçen sene takımın temposunu arttıracak tek bir ortasaha adamımız yok iken stancu denen adama 5 m€ para verdiler ya yuh diyorum her seferinde şu son saatlerde bitsede rahatlasak

Arkadaşlar 8 den fazla fiyata satarsak yarısını verecez gibi saçma bi mantık olamaz sadece gülüyorum:) Ne yani şimdi sercanı 9 a satarsak 4.5 bursa ya mı verecez geri kalan 4.5 bizim olacak yani:):):) 7.99 a satarım o zaman hepsi bende kalır:)

Gignac, El Hamdaoui ve Arshavin isimleri konuşuluyor son saatlerde, bakalım üçünden birini alabilecekmiyiz... Ben üçüne de sevinirim ama sıralamam şöyle:

1. Gignac

2. Arshavin

3. El Hamdaoui

Gignac ile ilgili hiç bir haber yok mu?.Şöyle son dakika süprizi olarak gelse:melek:

Ohh be arefe günü gibi birgün duyumcusundan da dedikodusundan da kurtuluyoruz sonunda.

Yigit icin de 2 Milyon + Aydin filan versinler bitirsinler isi. Yerli oyuncu konusunda baya rahat ederiz ondan sonra. Devre arasinda da Hamit gelirse tamamdir.

Sercan bile o kadar açıklama yapmış.Bu saatten sonra birşey olmaz.Sercan hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt