Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lan Culio reis kalaydı iyiydi madem adam 8. yabancıyı almayacaktık. Hem adam yedekte kalmayı da sorun etmezdi :)

Ünal Aysal Yönetimi’nin önde gelen isimlerinden biri olan Ali Dürüst, takımın son hali ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Başarılı yönetici, çok iyi bir takım oluşturduklarını söyleyerek, “Teknik direktörümüz Fatih Terim’in eksik gördüğü mevkilere gerekli takviyeleri yaptık. Arda’nın ayrılmasının ardından sol kanatta bir boşluk oluşmuştu. Onu da Albert Riera’yla doldurduk. Şu anda eksik olan hiçbir bölgemiz yok” diye konuştu. Dürüst, forvet transferi yapılıp yapılmayacağı konusuna da açıklık getirerek, “Elimizde Milan Baros ve Johan Elmander var. İkisi de ülkelerinin milli takımlarında oynayan oyuncular.

Bana göre Süper Lig’in en etkili forvetleri arasındalar. Dolayısıyla acil bir golcü ihtiyacımız olduğu söylenemez. Ancak transfer için kısa bir süremiz daha var. Basında ismi çıkan bazı oyuncular için tekliflerimizi yaptık. Tabi ki bütün kulüpler oyuncularını en yüksek fiyattan satmaya çalışıyor, biz de doğal olarak en düşükten almak için uğraşıyoruz. Şartlarımıza uyan olursa, kadromuza katarız. Sürpriz bir transfer beklenmesin“ ifadelerini kullandı.

Sercan,tüpçüye iyi sallayacak sahada.Merak etmeyin.

peki ozaman sana soru Pino mu Riera mi?

Ner alaka, biri varken diğeri kulübede oturamaz diye kural çıktı da haberim mi yok. Riera oynar Pino bekler. Bu adam hiç mi sakatlanmayacacak. Ya da Kazım sürekli tek baçına maç mı alır. Alternatif diyorum alternatif.

Pino ya da Culio kalabilirdi aslında kadroda

sağ açık ulaaann!

7 yabancı ile devam tam bir amatör işi....

culio iyi futbolcu dedik inanmayanlar ordunun her hazırlık maçında golünü yazıyor... kalmalıydı

Kardeş alev değil, son dakika olmuş hala adam arıyoruz telefonla. Hepsini geçtim Keitayı almış olsalardı Riera yı almayacaklarmıydı. Alacaklardı tabii ki. Şimdi Keita dan vazgeçip hala santrafor arıyorlar. Acayip tutarsızlık var. Bu takımın daha forvete ihtiyacı yok. Alsınlar 1 tane daha ofansif ortasaha kapatsınlar.

ben şüpheliyim forvet transferi olacağından. Fatih hoca orta sahaya bir takviye daha istiyorudu yabancı olarak. şayet birşeyler çıkacaksa bence ortasaha olacaktır.

Grande tek basina mutlu ederdi beni zaten. Efsanem o benim. Üstüne de 10 tane cok kaliteli transfer yaptik. Bundan iyisi samda kayisi artik. Acgözlü olmaya da gerek yok. Sampiyon olacagiz insallah

hocamm ben fatih terim ve oyunculardan gelenden-gidenden memnunumda. şahsim düşüncem

-baros umut vermez (eski durumu-sakatlığı filan). fatih hocada belirtti hep bunu

-sol bekler yetersiz olabilir.

-yabancı hakkımız kullanmamız lazımdı. ne olursa olsun kadro genişliği özen göstermerliyiz. sakatlık-cezalı vs vs var. bunları 3 senedir çekiyoruz.

1-muslera

2-ujfa

3-eboue

4-melo

5-elmander

6-baros

7-reira

bunca isim liste verildi yönetime biraz yavas kaldılar. ben kötüler demiyorum ama 8. yabancı hakkını kullanmamak düşüdşrüyor hala beni. gerçi ümit kesilmez son bir drogba denemesi başarılı olurmu bilemem.

drogba bu takımın en olumlu yönden etkiler. frikik-şut-kafa topu böyle bir adamı bulamazsın seneye-bulsanda artık 35-36 yaşında olur.

sercan değil transfer genel olarak bitti diyenler var ? :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt