Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

YamanAkinci Yaman Akinci

Haluk abi de yazdi RT ledim zaten, transfer kapandi Galatasaray'da, yeni sezon ve yeni kadro hayirli olsun....Sercan son transferimiz oldu..

Aysal'ın Lig TV'ye yaptığı açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:

"Bursaspor, takıma çok hizmetleri geçmiş çok genç yeteneği yetiştirdi bize emanet ediyor. Bu genç yeteneği değerlendirme kararı aldık. İki camiaya da hayırlı olsun. Kendisinden çok şeyler bekliyor taraftarlar. Sercan'ı ilk defa Fatih hoca milli takıma çağırdı. Transfer için kendisine danıştık, değerlendireceğini söyledi. Fatih hocaya güveniyoruz, Sercan'a da. Bizim yönümüzden görev yapılmıştır. Bundan sonrası Fatih hoca ve Sercan'da."

Aysal, 'transfer bitti mi' sorusu üzerine ise; "Bunu söyleyemeyiz. Önümüzde ara transfer var. Eksiklerimizi sürekli tamamlayacağız. İyi ve keyifli maç seyretme zevkini yaşaatmak istiyoruz taraftarımıza" diye cevap verdi.

İkinci başkan Adnan Öztürk ise "İbrahim başkana ve Ünal başkana teşekkür ediyorum. İbrahim başkan çok yapıcı yaklaştı. Türk futboluna Sercan'ı kazandırmak için ortaklık gibi bir durum içine girdik. Eminim Türk futbolu Sercan gibi bir yeteneği kazanacak" dedi.

transferler bitmis demek

S.a arkadaşlar iyi nöbetler gelişme var mı yabancı konusunda :) Bu arada Sercan'a çok sevindim inşallah uzun yıllar kalıcı olup başarıyla formamızı giyecek

5 milyon euro ile 8 milyon euro arasında 8 trilyona yakın para oynuyor bu arada arkadaşlar.. 3 milyon Euro diyip geçmeyin

------------------------------Muslera---------------------------

Eboue-------------Ujfalusi----------------Servet----------Hakan :(

-------------------Melo-------------------Selçuk----------------

Kazım----------------------------------------------------Riera

-------------------Sercan-----------------Baros-----------------

İlk 11 büyük ihtimalle böyle olacak.

bitti artık ben transfer olacagını zannetmiyorum avrupaya gidemicegimiz için şuan ocaka kadar bu takım budur. ocakda gol sıkıntısı çekersek bu takıma bir forvet gelir yalnız musa cagiranı aldık cok iyi genc diye bir genc gelecek etenek dedik oda gitti sercana karsılık bursada devam lı oynayıp yıldız olur bence musa.

ozcelikkemal kemalettin özçelik

YamanAkinci tarafından@

@YamanAkinci manisaspor başkanı şuan galatasaray kulubünde

1 dakika önce

bari yiğiti alsak sağ kanata alternatif olur

Gecen seneki kadroyu ne kadar da begeniyormussunuz mübarek ya :D Hayret valla :D

Kadro beğenmekle alakası yok be Onur. Pino ve Culio geçen sezonun en iyi oyuncularıydı bence ilk yarıyı hatırlayın. Fenerbahçe maçını hatırlatırım. Takımda 2 sini beğeniyordum ben. Yeni oluşturulan kadro kötü değil sakın yanlış anlaşılmasın, devrim niteliğinde ama yanlıştı bence gönderilmeleri. Ayhan, Aydın varken Culio'nun , Pino'nun gönderderilmesi çok saçma bence.

yani takımın iyise 3 yabancı 5 yabancı 7 yabancı farketmez bence.kadroyu yeterli görüyolarsa vardır bi bildikleri.stancu bu takımda oynayamazdı,pinoyu terim direk sildi ki bence çok haklı nedenleri var,adnan polatın ne beklentileri vardı pinodan sonuç fostu.ayrıca savruk.ama culio.........

Neyse.Artık takımımız bu beyler.Malzeme bu.Yönetim elinden geleni yaptı.3 ayda bütün olumsuz havayı dağıttı.Biz taraftar olarak ne yapıyoruz?Gidiyoruz,Arena'yı inletip,aslanlara destek veriyoruz.Tamam mı kardeşler?:)

ulan arda kalaydı , yerli kalitesi açık ara bjk+fb+ts dan daha iyi olacaadı

en başında volkan ve sercanı alıp kapatıcaktık transferi volkan adam eksiltirdi kasap deplasmanlarda aydınla oynıcağımıza volkanla oynardık 6 milyon üstünede musayı verdiğimzde alırdık sercan ve volkanı kapatırdık transferi tabi bunada şükür =)

ozcelikkemal kemalettin özçelik

YamanAkinci tarafından@

@YamanAkinci manisaspor başkanı şuan galatasaray kulubünde

1 dakika önce

bari yiğiti alsak sağ kanata alternatif olur

Az daha sağ kanat alternatifini unutuyorduk.:asd Aydın'la olmazzzzzzz.

Bence bir oyuncu daha alıcaz...

İtalyan,Uzun boylu,Zenci,Siyah Beyaz formalı takımda oynayan.

Kim bu adam:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt