Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aysal'ın Lig TV'ye yaptığı açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:

"Bursaspor, takıma çok hizmetleri geçmiş çok genç yeteneği yetiştirdi bize emanet ediyor. Bu genç yeteneği değerlendirme kararı aldık. İki camiaya da hayırlı olsun. Kendisinden çok şeyler bekliyor taraftarlar. Sercan'ı ilk defa Fatih hoca milli takıma çağırdı. Transfer için kendisine danıştık, değerlendireceğini söyledi. Fatih hocaya güveniyoruz, Sercan'a da. Bizim yönümüzden görev yapılmıştır. Bundan sonrası Fatih hoca ve Sercan'da."

Aysal, 'transfer bitti mi' sorusu üzerine ise; "Bunu söyleyemeyiz. Önümüzde ara transfer var. Eksiklerimizi sürekli tamamlayacağız. İyi ve keyifli maç seyretme zevkini yaşaatmak istiyoruz taraftarımıza" diye cevap verdi.

İkinci başkan Adnan Öztürk ise "İbrahim başkana ve Ünal başkana teşekkür ediyorum. İbrahim başkan çok yapıcı yaklaştı. Türk futboluna Sercan'ı kazandırmak için ortaklık gibi bir durum içine girdik. Eminim Türk futbolu Sercan gibi bir yeteneği kazanacak" dedi.

transferler bitmis demek

Cok duyduk biz bunlari, Transfer olursa hic sasirmam :D

Son gelişmeler nedir arkadaslar? galiba şeref aydın sercanı açıklamış

oflineeee offlineeee... Arkadaşlar Galatasaray Şampiyon olacak....Bu takıma sonuna kadar güveniyorum...Mustafa Sarptan, Barıştan, Selçuk ve Meloya, Aykuttan Musleraya, Eboue unutulurmu.. Yazın bir Galatasaray şiiri La Liga tadında olsun:animation:

3.5 ay acısıyla tatlısıyla nöbet tuttuk ne ara geçti bu kadar süre :(

şahsen bu transfer dönemimden çok memnunum, alınan oyuncuların hepsi iyi... 8. yabancı için son gün acele ile birini almaktansa devre arasına bırakıp araştırıp alınmasını tercih ederim... pino, culio kalsın diyen arkadaşları da tam anlayamıyorum... bir de sürekli genç kazandırılsın deniyor... bence yabancılar sakatlanırsa yerine yekta, ceyhun ya da gençler oynasın onlarda pişsin çok daha iyi olur culio falan oynayacağına...

Kadro'yu beğenenler beğenmeyenler olabilir.Ama en önemlisi takımın başında artık Fatih Terim olacak.Geçen sene en çok başımızın yandığı mücadele etmemek konusunda Fatih Terim ilaç olacaktır.Takım koşarsa,mücadele azmi üst düzey olursa bu takım lige yeter.

Ünal Aysal Yönetimi’nin önde gelen isimlerinden biri olan Ali Dürüst, takımın son hali ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Başarılı yönetici, çok iyi bir takım oluşturduklarını söyleyerek, “Teknik direktörümüz Fatih Terim’in eksik gördüğü mevkilere gerekli takviyeleri yaptık. Arda’nın ayrılmasının ardından sol kanatta bir boşluk oluşmuştu. Onu da Albert Riera’yla doldurduk. Şu anda eksik olan hiçbir bölgemiz yok” diye konuştu. Dürüst, forvet transferi yapılıp yapılmayacağı konusuna da açıklık getirerek, “Elimizde Milan Baros ve Johan Elmander var. İkisi de ülkelerinin milli takımlarında oynayan oyuncular.

Bana göre Süper Lig’in en etkili forvetleri arasındalar. Dolayısıyla acil bir golcü ihtiyacımız olduğu söylenemez. Ancak transfer için kısa bir süremiz daha var. Basında ismi çıkan bazı oyuncular için tekliflerimizi yaptık. Tabi ki bütün kulüpler oyuncularını en yüksek fiyattan satmaya çalışıyor, biz de doğal olarak en düşükten almak için uğraşıyoruz. Şartlarımıza uyan olursa, kadromuza katarız. Sürpriz bir transfer beklenmesin“ ifadelerini kullandı.

Başarılı yönetici kısmını anlamadım. Ben eminim Ali Dürüst takımdaki eksiklerin fardında değil

Yoo Muslera,Sercan ve Felipe Melo benim geçen seneden beri istediğim oyuncular.Ayrıca Eboue'de iyi transfer.

tamam işte hakan ım yeter gari bu yazlık. şimdi lig içerisinde performansları değerlendirip ara taransferde sol bek ve defansa takviye yapılabilecek türklere yönelmek gerek.

Neyse beyler hayırlı uğurlu olsun. Sezon içinde maç topiklerinde görüşmek üzere :).

bence transferden cok maçların sonuçlarını onceden nasıl ayarlarız bunun ustunde durmalıyız herşeyden onemlisi bu hem cezasıda yok gördüğümüz üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt