Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu transfer döneminde anladım ki.. Ya Fatih hoca ne istediğini bilmiyor..Yada bizimkiler değişik değişik adamları öneriyor.

Britanya kazandııııııııııııııııııııııııı :D

Eylül 5 Sercan Yıldırım yeni oyuncumuzdur.

hayirli ugurlu olsundur. Srfydn - #756904 - 5 Eylül 2011 14:24 Eylül 5 Galatasaray futbol a takimi, bu sezon super lig'de sampiyonluga ulasacaktir.

mutlu sonlar bizi bekler... Srfydn - #756761 - 5 Eylül 2011 09:28 Eylül 5 Galatasaray Yönetimi surprizleri sever, mutlu sonlara inanir. Srfydn - #756759 - 5 Eylül 2011 09:23

00.00 a uzatılmasının nedeni Sercan transferinin dosyalarının yetişmesi içindir bence..

Sercanin hizindan faydalanarak onu sag kanada aldim.Yoksa Barosun yaninda oyniyabilir.

Helal be helal :m26::m26::f50::f50::f50::f50:

Dünkü hakeme gelsin o zaman bu galibiyet. :tiphat:

Bu saatten sonra cacık olmaz illa şeref aydın ın gelip transfer kapandı demesini beklemeyin.

f.terim hakanla serveti tokatlaya tokatlaya hata yapmamayı öğretir defansımız hakkında şüphemiz olmasın

Ruhu Hakan Balta yı terk etmiş hacı istediğin kadar tokatla. Sahaya sadece beden olarak çıkıyor ve topa sadece bedenini çarpıyor.

Fatiha oku gitsin Hakan a.

Bence sen Galatasarayli filan degilsin. Bos tribünlere oynarmisiz. Yok ya? Sen böyle kadroyu ne zaman izledin? Gözün doysun be. Ayiptir. Nankörlük bu. Gelme stada filan zaten.

Onur kardesim bu senceyle benceyle olan bisey degill ben trasferin sen ve seningibilerin stada gelmesi icin istiyorumm ben ki oyunculari tanimadan paf takimin maclarina bile gitmis biriyimm istanbulda yasamama rahmen her yil kombine alan biriyim pekkii sen cok iyi Galatasarylisinn nedenn gecen yil 3000 kisiye oynuyorduk maclarii ondan oncekii yil neden 15000 kisiye oynuyorduk maclarii ?? peki senin nekadar lisansli urunun var ?? peki sen sezonda kac defa maca gidiyorsunn ?? sen nasil klavyelnle insanlarin Galatasarayliligini olcuyorsun ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt