Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

seneye bu kouda konuşurken cl yakışacak futbolculardan bahsedicez inş.

Bende yönetimden son dakika Lassana Diarra transferi bekliyeyim bari ???

Eboue liverpool macında yaptırdıgı penaltı ile gönderilen bir oyuncu :) Muslera'yı bende yazmamışım. Elmander eğer yükselişte olsaydı Tr ligini bonservissiz gelemezdi premierden :) gerçekçi olalım biraz. Tamam gecen seneye göre muthiş olduk ama bunları gözardı etmeden lige başlarsak hayal kırıklıgı yaşarız...

şimdi bu bizim dilimizde aylardır dolasan , fatih hocanın her seferinde istiyorum dediği forvet(hücum oyuncusu-santrafor) sercanmıydı ? peki öyleyse sabah bitmiş transferimiz 00:00 ye kadar uzatmak niye ? sercanı begenirim orası ayrıda transfer döneminin son zamanlarında kaptanımızı sattık biz baya iyi bi paraya şimdi riera ve sercana toplamda 6 lira verdik desek bişeyler eksik kalıyo .. o zaman rieranın yerine adam akıllı bi sol acık alınsaydı forvete sercanı yeterli görebilseydik.. inş sürprizleri seviyodur ve İnş utandırır beni yönetim ..

Elmander de yukseliyordu Muslera da.. El insaf kimi alacaklar daha.. Bence mantıklı adamlar aldık. Maddi olarak da kulübe cok yük binmedi.. Yönetim iyi iş çıkardı..

216131_Galatasaray_SK.jpg

Eylül 5 Sercan Yıldırım yeni oyuncumuzdur.

hayirli ugurlu olsundur.

Srfydn - #756904 -

5 Eylül 2011 14:24 Eylül 5 Galatasaray futbol a takimi, bu sezon super lig'de sampiyonluga ulasacaktir.

mutlu sonlar bizi bekler...

Srfydn - #756761 -

5 Eylül 2011 09:28 Eylül 5 Galatasaray Yönetimi surprizleri sever, mutlu sonlara inanir. Srfydn - #756759 -

5 Eylül 2011 09:23

evet mutlu bir son olmadı dahaa.. yalnız hiçbir yönetici çıkıpta bu sene trasnfer döenmini kapattık demedi. yarım ağızla bişeyler dediler.

olurmu bişeyler sizcee.. şeref aydın saat 19.00 kadar yazmdan bişey demiyorum :)

Helal olsun harbiden az parayla cok is yapti yonetim, simdi adnanlar olsa aynı adamları almak için 40milyon oderdi(ironi değil öderdi harbiden)

Stancu'ya 5.5m€ verenden beklenirdi bence

Beyler sizce Riera nasıl ya? Ben onu soracam bi türlü soramadım. Bence başarılı ama sizce?

Muslera-Eboue-Ujfalusi-Servet-Çağlar-Melo-Selçuk-Kazım-Riera-Sercan-Baros

4-4-2 oynamalıyız bu sene, 4-3-3, 4-2-3-1 gibi sistemler için orta sahamız yeterli değil malesef.

1 tane olumlu yeni üye yok :D Komedi. Bizim sizma harekatimiza karsilik veriyorlar güya :D

muslera

eboue ujfalusi servet çağlar

melo selçuk

kazım yekta riera

elmander/baros/sercan

bence baya güzel bi kadro :D

Galatasaray Transfer için Noter'den Gece Saat 12'ye Kadar uzaması için izin Aldı. Bu Demek oluyorki 1 transferin Daha Peşindeler.

Bazı facebook sayfalarında bunu yazmışlar facebook sayfalarına itibar etmemek lazım ama yinede..

Tavşanlar kovalasın seni. Futbol izlemeyi bilmiyorsun yorum yapıyorsun.

Kardeşim neden ön yargı ile yaklaşıyorsun ? Futbol bilgimi ortaya koymadım. Yapılan transferlerin 2'si hariç kalan kısmı tamamen psikolojik bir durum. Ben yönetime sallayan biri değilim. Göz ardı etmeyelim diye söyledim. Kırıcı olabilirdim senin gibi ama olmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt