Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

işlemler tamamlanmadı daha bence...gerçekten co-own sistemi uygulanacağını düşünmeye başlıyorum...:(

açıklamaların analizini yaptım siz artık ne çıkarıyorsanız burdan çıkarın...:)

1.Yazıcı:Müşterek bir karar aldık değişik bir transfer sistemi yaptık

2.Aysal:Bursa bize yetiştirdiği çok genç bir yeteneği emanet ediyor...İki tarafın da kazanacağı bir formül bazında genö yeteneği değerlendirme kararı aldık...Galatasaray'da kendisini geleceğe daha iyi hazırlayacağında mutabık kaldık.İki camiaya özellikle Sercan'a hayırlı olsun.Türk seyircisi ondan çok şey bekliyor.Hem Bursa hem Galatasaray seyircisi onun başarılı olmasını istiyor.

2.Yazıcı:Bu işin asıl kahramanını alalım sayın Öztürk

Muhabir:Evet sayın Öztürk farklı bir transfer oldu,bunun kahramanı sizsiniz.

Öztürk:Türk futboluna Sercan'ı kazandırmak için Bursaspor ve Galatasaray olarak kardeşimizin önünü açmak ve başarılı kılmak için ortaklık gibi bir eylem içine girdik bu Türk futbolunda ilk olacak eminim Türk futbolu Sercan gibi bir yıldızı kazanacak.

Evet arkadaşlar açıklamaların analizi burda yorum sizin.....

bjk gibi yarısınımı aldık acaba:akansular:

işlemler tamamlanmadı daha bence...gerçekten co-own sistemi uygulanacağını düşünmeye başlıyorum...:(

açıklamaların analizini yaptım siz artık ne çıkarıyorsanız burdan çıkarın...:)

2.Aysal:Bursa bize yetiştirdiği çok genç bir yeteneği emanet ediyor...İki tarafın da kazanacağı bir formül bazında genö yeteneği değerlendirme kararı aldık...Galatasaray'da kendisini geleceğe daha iyi hazırlayacağında mutabık kaldık.İki camiaya özellikle Sercan'a hayırlı olsun.Türk seyircisi ondan çok şey bekliyor.Hem Bursa hem Galatasaray seyircisi onun başarılı olmasını istiyor.

Öztürk:Türk futboluna Sercan'ı kazandırmak için Bursaspor ve Galatasaray olarak kardeşimizin önünü açmak ve başarılı kılmak için ortaklık gibi bir eylem içine girdik bu Türk futbolunda ilk olacak eminim Türk futbolu Sercan gibi bir yıldızı kazanacak.

Evet arkadaşlar açıklamaların analizi burda yorum sizin.....

arkadaşlar bu konuyu tartışalım bence önemli bir konu görmezden gelmeyin çok kıllandım ben

Kardeşim neden ön yargı ile yaklaşıyorsun ? Futbol bilgimi ortaya koymadım. Yapılan transferlerin 2'si hariç kalan kısmı tamamen psikolojik bir durum. Ben yönetime sallayan biri değilim. Göz ardı etmeyelim diye söyledim. Kırıcı olabilirdim senin gibi ama olmuyorum.

Yükselişte olan oyuncuları ve gittiği klüpleri + rakamları yaz buraya. Kaçırmış mıyız bir daha bak. Kaçırmak nedir ve yükseliş nedir sana göre ? Bu göreceli birşey.

Kovulmak terimi de saçmadır. Oyuncu mutsuz olup gitmek istemiştir ve sözleşme uzatmamıştır. (Elmander). Oyuncu daha çok para ve Kupa istemiştir (Muslera,Riera,Eboue). Oyuncu daha ciddi bir takım ve Milli Takıma katılmak istemiştir, meydan okumuştur (Melo). Oyuncu renkler için gelmiştir (Selçuk, Sercan).

Bak kardeşim. Kovulan 2 oyuncu aldık. 2 side gayet yetenekli yerliler. Biri disipline edilemediği için(engin) biri de "ayrılmak istediği" için takımından uzaklaştırılmıştır (Sercan,Ceyhun).

yükseliş ? Muslera derim, Selçuk derim, Sercan derim (yaş ve tecrübe olarak yerli olarak). Ujfalusi ardından tüm A.Madridliler ağladı. Melo'yu Arsenalliler bize geldi diye ağladılar ardından yine aynı Arsenalliler bu sefer Eboue için ağladılar nasıl satarsınız diye. Nasıl bir insansınız siz ya. Çok zenginiz sanki Lukaku-Hazard falan alabilirdikte almadık. Bu adamlar enkaz devraldılar ! Şampiyon kadro değil !

Evet gercekciyiz, ama sen cok sacmaladin. Bi penalti yapti diye Eboue gonderilmez.:asd: Eboue Arsenal'de cok sevildi, Melo nerdese Juve icin her mac oynadi, Elmander gecen sezon belkide Boltonun en iyi oyuncusuzdu. Riera? 26 mac oynamis adam Olympiakosda... gayet iyi bir sezon oynadi...

Niye sen zapata'yı ve leo franco'yu yolladın :) saçmalayan sensin bence. Şampiyonluk maçıydı o. Sanırım takip bile etmiyorsun. Melo Juve taraftarı tarafından lanetlenmiş bir oyuncu. Sen nasıl ayhan'a tahammul edemiyorsan onlarda o şekilde. Elmander çok skorer bir oyuncu değil. Bolton bu yüzden gönderdi. Dur liste yapıcam :) Yönetim bu imkanlarla mukemmel iş başardı. Ben umutsuz yaklaşmıyorum eğer oyuncuları tekrar kazanırsak mükemmel bir oyuncu grubu olucak.

Ona bile razı olmak lazım, başka türlü olmayacaktı belli ki.

Her sene aynı senaryodan sıkılmıştık artık.

Geçtiğimiz senelerden bir farkı olmadı bence bu transfer sezonunun. Yine son güne. Hatta son saatlere kaldık. Tek güvencemiz Fatih hoca...

216131_Galatasaray_SK.jpg

sabri hakan ve gökhansız kadro görünce gözlerim yaşarıyor

bencede en ideal kadro bu

işlemler tamamlanmadı daha bence...gerçekten co-own sistemi uygulanacağını düşünmeye başlıyorum...

açıklamaların analizini yaptım siz artık ne çıkarıyorsanız burdan çıkarın...

Öztürk:Türk futboluna Sercan'ı kazandırmak için Bursaspor ve Galatasaray olarak kardeşimizin önünü açmak ve başarılı kılmak için ortaklık gibi bir eylem içine girdik bu Türk futbolunda ilk olacak eminim Türk futbolu Sercan gibi bir yıldızı kazanacak

bu yazilanlar gercekmi yoksa biri fikrami anlatti simdi?

arkadaşlar bu konuyu tartışalım bence önemli bir konu görmezden gelmeyin çok kıllandım ben

co-owned sadece italya ligi için geçerli renkdaş öyle bişey yapmamız için federasyonun bu uygulamayı yürürlüğe koyması lazım bakınız italya dışında başka hiçbir ligde yok bu..

şeref aydın a burdan diyorumki ,bariii transfer nöbetindeki arkadaşlarla, nöbet kapatmadan bir sohbet etseydik.

neyse şeref reyis, 4 ay sonra burda olursun umarım.

co-owned sadece italya ligi için geçerli renkdaş öyle bişey yapmamız için federasyonun bu uygulamayı yürürlüğe koyması lazım bakınız italya dışında başka hiçbir ligde yok bu..

Yinede farklı türden transfer olacağı belli. Sonuçta normal transfer olsa, neden Türkiye de bir ilk söylesinler?

Detayları çıksın da bir ortaya sonra tartışırız. Bilmeden neyin yorumunu yapacağız ki ?

:D detayları çıktıktan sonra bi anlamı kalmaz ki zaten.Tahmin yürütelim olur mu olmaz mı onu konuşalım demiştim :)

işlemler tamamlanmadı daha bence...gerçekten co-own sistemi uygulanacağını düşünmeye başlıyorum...

açıklamaların analizini yaptım siz artık ne çıkarıyorsanız burdan çıkarın...

Öztürk:Türk futboluna Sercan'ı kazandırmak için Bursaspor ve Galatasaray olarak kardeşimizin önünü açmak ve başarılı kılmak için ortaklık gibi bir eylem içine girdik bu Türk futbolunda ilk olacak eminim Türk futbolu Sercan gibi bir yıldızı kazanacak

bu yazilanlar gercekmi yoksa biri fikrami anlatti simdi?

kardeş başkanımızın ve bursa başkanının ve adnan öztürk'ün açıklamalarıdır onlar...

bu arada ben co-own diyorum adına,bizimkiler başka şey der...sonuçta yöntemler benziyor sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt