Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

luca toniye sallayanlar,şu saniye transfer edilse evlerinde takla atarlar.

S.a. Beyler.Eve daha yeni geldim.Bir renktaş beni bilgilendirirse çok sevinirim.

1.Saat 00:00 a kadar özel izin aldıgımız dogru mudur ?

2. Sercan transfer niye açıklanmıyor,bir problem mi var ?

3 Yabancı transfer yapılacak mı ?

:tiphat::tiphat:

S.a. Beyler.Eve daha yeni geldim.Bir renktaş beni bilgilendirirse çok sevinirim.

1 evet

2 hayır

3 hayır :D

Bulent Tuluna sallayan bazi mankafalar

Ligtv deki Adnan Ozturk ropartajina bakmalarini oneriyorum

Sercan transferinde cok emegi gecmis

tum transferlerde oldugu gibi

Şeref Aydın nezamandır girmiyor ya bide çağatay vardı bari o girsede bişeler öğrensek belirsizlik öldürüyor beni

Başkan transferin devre arasına kadar bittiğini söyledi haluk yürekli ligtv trtspor hepsi transferi kapattığını söylüyor gs'nin sercanla. Hala neyin belirsizliği

sercanın hala açıklanmamasının bir sebebi bu olsa gerek

çok karışık bir transfer alacak verecek cok galiba türkiyede bir ilk olduğuna göre yani gelecek satıştan kar falan...bunu kap a herkesin anlayabileceği bir şekilde açıklamak işin uğrasıyorlardır tabi musa tarafınıda düşünmek lazım

başkan böyle dedikten sonra ali dürüst bile bozmaz artık bu transferi :D

O degilde, Orduspor cok iyi bir takim kurdu bence. Kendi caplarina göre. Tebrik ederim. Kesinlikle düsmeyecekler

Bakıyorumda son duruma; ligde en zayıf kadro mersin idman yurdu'nda oldu. İnşallah takımdaki oyuncular kapasitesinin üstüne çıkar, pek sakatlık yaşamazsak; 2.yarıda dönülemez bir noktaya gelmezse mersin umarım devre arası iyi oyuncularla güçlendirir kadrosunu. Zaten; çok aşırı pahalı kombine fiyatları yüzünden taraftar kombine de alamıyor, en ucuz kombine 850 tl yaptılar :mad: ....

Aleyküm Selam:tiphat:

1)evet dogru

2)Galiba farklı bir anlasma olacagı icin,detaylar uzun sürdü,onu konusuyorlardır

3)İste bu soru beni aşar renkdasım:D

Transfer devre arasına kalırsa muhtemelen sol bek alırız..Hakan Balta ve Çağlar'a vahiy inmezse tabi...

şu kadroda eğer 1 yabancı hakkımız kullanılmayacaksa culio iyi bir yedek olabilirdi.Sanırım fatih terim yabancı transferi yapılmayacağını hesap etmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt