Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan'ı açıklamama nedenimiz ne acaba ? Bir transfer daha mı olacak ? Gerçi Ünal Başkan Lig TV'de açıkladı Sercan'ı ama..

burakfaruk;3359985[B' Alıntı:
]elin şeyiyle gerdeğe mi girilir ? [/B]onlara canlı canlı şöyle gönül rahatlığıyla para şike işte fener işte diye bağıramadıktan sonra ne anladım bu işten ?

:asd:

Bence şu anda bu kadar güzel yemeklerin üstüne şöyle keita tatlısı çok güzel olur.

Şu anda kadar yaptığı başarılı transferlerden ve izlediği politikadan ötürü yönetimi kutluyorum.

Artık gerisi teknik ekibe kalmıştır. Başarılar GALATASARAY....

Kadromuzda şuan 7 tane yabancı var.(muslera-ujfa-eboue-melo-riera-baros-elmander)..En azından Culio takımda kalabilirdi.Ofansif anlamda takımda Reira dışında sol ayaklı oyuncu yok.İnşallah sezon içinde sıkıntı yaşamayız.

Şu anda en güçlü forvet dizilişi kimde sizce? En iyi ve alternatifli ortasaha kimde sizce? En iyi kaleci kimde sizce?

Çok teşekkürler Büyük Başkan Ünal Aysal!

Solbek ve Hamit Altıntop transferleri olursa bu takım bir avrupa kupası daha getirir bu ülkeye.Bence 3 transfer.

Solbek.Hamit.Forvet

Bu takım Avrupa Ligini kaldırmazsa hiçbişi blimiyorum

Sercan'ı açıklamama nedenimiz ne acaba ? Bir transfer daha mı olacak ? Gerçi Ünal Başkan Lig TV'de açıkladı Sercan'ı ama..Sercan'ı açıklamama nedenimiz ne acaba ? Bir transfer daha mı olacak ? Gerçi Ünal Başkan Lig TV'de açıkladı Sercan'ı ama..

Sulley Muntari Batal Ke Galatasaray

Klub Turki itu menarik diri dalam upaya penggaetan Muntari.

5 Sep 2011 20:03:00

Sulley Muntari hampir dipastikan tetap bermukim di Giuseppe Meazza musim ini setelah transfernya ke Galatasaray kandas.

Tak seperti liga-liga utama Eropa, jendela transfer musim panas di Super Lig Turki masih dibuka hingga Senin (5/9) ini.

Namun, meski sempat dikabarkan sudah dekat penggaetan gelandang Inter Milan asal Ghana itu, situs Football Italia melaporkan Galatasaray urung merealisasikan transfer tersebut.

yeni haber.bi çevirin arkadaşlar..

herkese iyi akşamlar :)

öğlenden beridir yokum varmı bi gelişme ya son 4 saat sercanla kapattıkmı transferi yoksa hala heycanla bekliyomuyuz ? :D

Kadromuzda şuan 7 tane yabancı var.(muslera-ujfa-eboue-melo-riera-baros-elmander)..En azından Culio takımda kalabilirdi.Ofansif anlamda takımda Reira dışında sol ayaklı oyuncu yok.İnşallah sezon içinde sıkıntı yaşamayız.

Aynen katılıyorum şu kadroda eğer 1 yabancı hakkımız kalacaksaydı culio kesin kalmalıydı

Aleyküm Selam:tiphat:

1)evet dogru

2)Galiba farklı bir anlasma olacagı icin,detaylar uzun sürdü,onu konusuyorlardır

3)İste bu soru beni aşar renkdasım:D

dikkat ediyorum foruma yeni giren her renktaşın " bugün neler oldu ?" sorusuna hep cevap veriyorsun reyiz seni kendi çapımda forumun en duyarlı-yararlı üyesi ilan ediyorum saygılar =)

elmander baroş süper forvetler baroş 15 mac oynasın 10 golü var kafadan :D elmander ise 30 macta 10 tane atar 10 tane attırır

Son dakikada keita'yi alalim iste! Hadi ünal baskan bir kiyak cek su taraftarina!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt