Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

4.000 mesajımda gelecek demistim,malesef olmadı:D:DKüfür yok renkdaslarım:D

elmander baroş süper forvetler baroş 15 mac oynasın 10 golü var kafadan :D elmander ise 30 macta 10 tane atar 10 tane attırır

baros ölmüs aglayani yok! top süremez hale gelmsi adam hala 10-15 gol atar diyorsunuz. iddia ediyorum 10 golü zor görür. devre arasi da satilir.

Şampiyonluk kağıt üstünde kazanılmaz.Önemli olan takımın iyi oynaması taktiğin oturması ve takım ruhunun oluşturulmasıdır.İyi transferler yaptık belki bi Keita çok iyi giderdi ama ben Fatih Terime güveniyorum.Son yıllarda en yararlı transfer dönemini geçirdik.

Sulley Muntari Batal Ke Galatasaray

Klub Turki itu menarik diri dalam upaya penggaetan Muntari.

5 Sep 2011 20:03:00

Sulley Muntari hampir dipastikan tetap bermukim di Giuseppe Meazza musim ini setelah transfernya ke Galatasaray kandas.

Tak seperti liga-liga utama Eropa, jendela transfer musim panas di Super Lig Turki masih dibuka hingga Senin (5/9) ini.

Namun, meski sempat dikabarkan sudah dekat penggaetan gelandang Inter Milan asal Ghana itu, situs Football Italia melaporkan Galatasaray urung merealisasikan transfer tersebut.

yeni haber.bi çevirin arkadaşlar..

biryerlerde Türkçesini okudum İnter de kalıyor ve tekrar formayı kapmak için çalışacakmış falan filan

Sulley Muntari Batal Ke Galatasaray

Klub Turki itu menarik diri dalam upaya penggaetan Muntari.

5 Sep 2011 20:03:00

Sulley Muntari hampir dipastikan tetap bermukim di Giuseppe Meazza musim ini setelah transfernya ke Galatasaray kandas.

Tak seperti liga-liga utama Eropa, jendela transfer musim panas di Super Lig Turki masih dibuka hingga Senin (5/9) ini.

Namun, meski sempat dikabarkan sudah dekat penggaetan gelandang Inter Milan asal Ghana itu, situs Football Italia melaporkan Galatasaray urung merealisasikan transfer tersebut.

yeni haber.bi çevirin arkadaşlar..

Diyor ki, Muntari'yi bekleyen falan varsa, bosuna beklemesin, gelmeyecek, en azindan bu transfer doneminde. :D

4.000 mesajımda gelecek demistim,malesef olmadı:D:DKüfür yok renkdaslarım:D

4,000. mesajının hatırına şu avatarını değiştirsen olur mu :D ... Bu foruma üye olduğumdan beri aynı avatar 'ın var. Avatar'daki bayanın değişik bir pozunu koyabilirsin hiç olmazsa :D

baros ölmüs aglayani yok! top süremez hale gelmsi adam hala 10-15 gol atar diyorsunuz. iddia ediyorum 10 golü zor görür. devre arasi da satilir.

nerde gördün öldüğünü her hafta halısahaya mı geliyor abartmayın bi macı ona bakarsan livirpol macında cok diriydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt