Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba'yı yalandan olsun KAP'a bildirseydik bari..Taraftarın gönlü olurdu biraz olsun...

beyler sabahtan berı yokum gelişmeleri soyleyebılırmısınız sercan hala nıye acıklanmadı

nerde gördün öldüğünü her hafta halısahaya mı geliyor abartmayın bi macı ona bakarsan livirpol macında cok diriydi

1. hafta macinda tabut'la sahadan cikartilirsa sasirmayin derim. bir ayagi cukurda. yol yakinken yol vermek lazim kendisine. ben bu sezon hic ümitlenmiyorum kendisinden.

Şu ana kadar bir tane bile hatalı transfer yapmadık bir tane bile oyuncuya degerinden fazla para harcamadık en önemlisi 18 milyon euro luk satıs yaptık ve sercan transferini de dahil edersek 21m euro luk alıs yaptık bonservis bedeli olarak kısacası 3 milyon euro harcamıs olduk maas giderleri arttmıs olabilir ama kurdugumuz iyi takımla mac gelirlerimiz forma reklam ve tribün gelirlemiz ve olası cl katılma gelirimizle bunu da fazlasıyla kapatıcaz.

Devre arası ben takım beklenenin üstünde dahi olsa 1 yerli 1 yabancı transfer yapacak gibime geliyor.

Buradan forum yöneticilerine bir tavsiyem var.

Forumumuzun tüm üyeleri için bir başlık daha açılsın.

herkesin kendine ait bir sayfası olsun.Herkes orada kendini tanıtsın.Hem birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız olsun.Bazı forumlarda bu tarz birşeyler var.Ve çok daha başarıya ulaşmış durumda.Bu bir başvurudur.Arzederim :D

Devre arası ben takım beklenenin üstünde dahi olsa 1 yerli 1 yabancı transfer yapacak gibime geliyor.

Devre arası Bayern'den bir eleman alınacak galiba gurbetçi bir stoper. Devre arasında yabancı alınmaz sanırım ama Hamit'in geleceğinden çok ümitliyim.

Buradan forum yöneticilerine bir tavsiyem var.

Forumumuzun tüm üyeleri için bir başlık daha açılsın.

herkesin kendine ait bir sayfası olsun.Herkes orada kendini tanıtsın.Hem birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız olsun.Bazı forumlarda bu tarz birşeyler var.Ve çok daha başarıya ulaşmış durumda.Bu bir başvurudur.Arzederim :D

isteğiniz değerlendirilecektir . saygılar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt