Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

EMRE AKKAYA çok iyi samimi bi arkadastı neden attınız çok emeği geçti kavgasız gürütüsüz gecen günlerde

Af istiyoruz.. Son saatler ne yaptı tam bilmiyorum ama burda biraz tenezzül etmek yakışır size sayın modlar..

Son nöbetimiz Emre'yi bizden bizi Emre'den mahrum etmeyin..

Arkadaşlar hala Culio-Stancu-Pino diyenler var.

eboue melo selçuk reira alınmış culio ile pino top toplardı anca antremanda,

stancunun yerinede zaten elmander ve sercan(bitti gibi) geldi.

daha ne olsun bu sene bu kadro ligde bizi rahat şampiyon yapar.

en az 10 puan fark atarız. Şu playoff saçmalığı olmasa 3 hafta kala şampiyonluk kutlardık.

lig tv sitesinde aynen böyle yazıyor :D

Guus Hiddink, Avusturya maçı öncesi basının karşına geçti, ölüm-kalım maçını değerlendirdi, "size verebileceğim tek garanti, ahada elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdır.''

bonservis bedellerine bakıldığında en çok **** vermiş. biz hem az bonservislerle aldık hemde çok kaliteli oyuncular aldık. açıkcası gyan veya toni geldiğinde sercanın gelmiş olması kadar sevinmezdim. çok iyi işler yapıcaktır..

EMRE AKKAYA nın agzından kötü kırıcı biz söz cıktıgını duymadım hep olumlu sıcaktı adamı galataray efendisi yapın dedik ceza vermişsiniz

emre akkaya'nın cezası kalksın forum karışır biradeeerrr

sercan çok işimize yarıyacak bi transfer özellikle deplasman maçlarında.

Emre AKKAYA için gelsin :tiphat:

10B.jpg

Modlardan ricam Emre`nin cezasını kaldırsınlar. Adam küfür etmemiş, hakaret yapmamış. Zaten son gün. Yapın bir iyilik. Emre herkesin sevdiği üye...

bence emre arkdasimiz sewiliyo diye veya transferin son gunu diye cezasi affedilmemeli. bir hata yaptiysa cezasini cekmeli ben veya bir baskasi yeri geldiginde nasil cektiyse...

Hey saat kaç oldu neden bu sercan açıklanmadı napıo bu sitedekler uyuyomu sabahdan beri deli olcam ya.

arkadaşlar yalnız şunu gördüm bizm forum ciddi ergen kaynıyor adamlar sadece isime bakıyor bi de o hafta galip gelmiş mi gelmemiş mi o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt