Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre CAS'a başvurup hakkını arayacakmış arkadaşlar...

arkadaşlar emre'yi seviyoruz tmm da bu da diğer kluplerin parayı sevdikleri için fener'in düşmesini istememelerine benziyo :asd: demokrasi varsa isimler önemli değildir ceza çekilir :D

Burası aynı renge gönül bağlamış insanların yeriyse demokrasi burda bi yere kadar işler burda duygular ön plana cıkar ..

emre ceza aldıya emre yerine biri geçsin ama play-off oynamadan olmaz forumun değeri düşer yoksa

Emre AKKAYA ceza almışsa forum kuralları çerçevesinde almıştır.Lütfen Nöbete Devam..

Emre yazılarıyla düşünceleriyle forum ahalisi tarafından sevilen bir arkadaşımız zaten transfer nöbeti bitiyor hani şike falan yapmış olsa neysede ortada çok büyük bir suç yok.

Bizim derdimiz forumun acık veya kapalı olması değil 3 aydır nöbet tutan birinin son saatlerde ceza yemesi ki küfür etmedi diyorlar..

Bence affedilmeyecek bi suc değil hem hiç değill..!!!

Son nöbetimiz ve 3 aydır nöbet tutan biri son saatlerde cezalı ne acı !!!

Konuyu çarptırma bu arada..!!

Ya arkadaşım nedir bu Türk insanının tartışamama durumu neden hep biri atar yapmak zorunda. Hiç bir şeyi tiye almayı bilmiyoruz veya oluruyla konuşmayı ben orda işin dalgasına vurdum beni zerre ilgilendirmeyen bir şeyi görmek zorunda kaldım sayfalarca bir şeyler öğrenmek için tek öğrendiğim o idi ve tek yazdığımda o idi bu kadar alınacak gücenecek atar yapılacak ne var anlamadım ama tamam siz haklısınız kralsınız.

Bizim derdimiz forumun acık veya kapalı olması değil 3 aydır nöbet tutan birinin son saatlerde ceza yemesi ki küfür etmedi diyorlar..

Bence affedilmeyecek bi suc değil hem hiç değill..!!!

Son nöbetimiz ve 3 aydır nöbet tutan biri son saatlerde cezalı ne acı !!!

Konuyu çarptırma bu arada..!!

ahahah :D Cevap verdiğim mesajına bak, birde sonradan yazdığım mesaja bak, benim savunduğum adamı bana savunuyor lan :D

konu nedir bilmiyorum ama emre sevdiğimiz bir renktaşımızdır:)

bu kadro ona gelsin:D

1001. mesajımda senin için geldi bu arada:b5:

216416_Galatasaray_SK.jpg

transfer nöbeti bittiğinde şike konusuna dönücez zaten. emre oraya gelir.

m.aydınlar : emreye ceza vermek için sonunda dilil bulduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt