Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne Emreymiş arkadaş bişeyler yaptıda aldı cezasını bize neden kimse ceza vermiyor?

Nerde bu sercan ya?

Emre gibi sempatik ve yardim sever birisi, bir zahmet affedilsin.

Merhaba beyler, yeni gelişmeler var mı? Yoksa transferi defterini tamamen kapadık mı?

Şu Emre mevzusu kapansın.MYC yemedi sonuçta.Forumun herhangi bir yerinde bulabilirsiniz ya da mesaj atabilirsiniz.

Ayrıca diğer üyelere saygınız olsun şuan konuklarla beraber 400'e yakın kişi okuyor burayı.Gereksiz laf kalabalığını kimse okumak zorunda değil.Problemi olan ticket açar.Cevabını oradan alır.

Israrla devam ettiren arkadaşlar konudan atılacaktır.

Tamam beyler bu kadar geyik yeter. Konumuza dönelim.

Şu Emre mevzusu kapansın.MYC yemedi sonuçta.Forumun herhangi bir yerinde bulabilirsiniz ya da mesaj atabilirsiniz.

Ayrıca diğer üyelere saygınız olsun şuan konuklarla beraber 400'e yakın kişi okuyor burayı.Gereksiz laf kalabalığını kimse okumak zorunda değil.Problemi olan ticket açar.Cevabını oradan alır.

Son söz söylendi beyler...

Konunuza dönün... Ben çıkıyorum..

Hayırlı aksamlar..

Sercan kaç numero olur acep? Şöyle alakasız birşey alsın istiyorum, 39 falan...10'dan, 16'dan uzak dura.

resmi sitede açıklanmamasının nedeni 2'si 1 arada mı yapıcaklar acaba bir 10 numara ile :melek:

Samsunspor - Orduspor maçında sağlanan 23.330,60 TL gelirin, insanlık dramının yaşandığı Somali’ye gönderileceği bildirildi.

öyle böyle alelade moderatör değil yani, süper moderatör konuştu. susun bence...

216413_Galatasaray_SK.jpg

Yedek kadro bile şampiyonluğa oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt