Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu Emre mevzusu kapansın.MYC yemedi sonuçta.Forumun herhangi bir yerinde bulabilirsiniz ya da mesaj atabilirsiniz.

Ayrıca diğer üyelere saygınız olsun şuan konuklarla beraber 400'e yakın kişi okuyor burayı.Gereksiz laf kalabalığını kimse okumak zorunda değil.Problemi olan ticket açar.Cevabını oradan alır.

Israrla devam ettiren arkadaşlar konudan atılacaktır.

.

emre akkaya'yı lütfen affedin modlar.

insanlara şak diye ceza vermeyin transfer topicinde önemli bi şey konuşulurken çok afedersiniz fakat koskocaman her transfer sezonu olduğu gibi sahte duyumcular kolpa haberciler yazınızı okumaktan ben kendi adıma fenalık gelmişti.

Kimse kalkıpta size 1 sey söylemiyor ortada hakaret yok 1 sey yok abartmayalım lütfen.

cezalar kişilere göre değişmez , federasyonu eleştiriyorsunuz aynı şeyi yapıyorsunuz, fener büyük takım düşürmeyin der gibi :asd:

emre değilde başka biri olsa sesinizi çıkarmazdınız :asd:

Beyler eller hep klavyeye gitmesin, bugun store gittim baya bi alışveriş yaptım öğrenci olmama rağmen siz de bi gidin görün uygun tshirtlerde var poların fiyatınından dolayı pek tavsiye edemem ama çakmada olsa power balance GS armalı var armasından dolayı onu da aldık şık yani gayet iyi biraz destek olalım...

Bu fenerim dalgalarını konuştuk storedeki abiyle aynen dedikleri şu " bizimde feneriumda çalışan tanıdıklarımız var milleti yiyolar gfb çağırıyorlar hurra iki fotoğraf tamam" kimsenin bir şey aldığı yok :D

off cidden lig başlıyo yaa inşallah herşey Galatasaray'ımız için hayırlı olur :)

216413_Galatasaray_SK.jpg

Yedek kadro bile şampiyonluğa oynar.

bu kadro ilk 5 e giremez

ibrahimseten ibrahim seten

Gsaray sercan'a kapsamli sakatlik muayenesi yaptirdi, imza bu nedenle uzadi, sercan sapasaglam cikti, resmi evraklar tff yolunda:) tamamdir

O değil de hakkaten o saçmasapan playoff planı uygulanacak mı?

%100 mü, açıklandı mı bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt