Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

B_bdf6d4f7cf23b51046a5f844d839d3a9.jpg

Soldakı adam kim...?

Sanırım Taffarel'ın oğlu.. :)

Bence yekta ile selçuk yer değiştirmeli .selçuğun ara pasları şutları var forvete yakın oynarsa assit kralı olur bu sene. Geri kalan benim düşündüğüm gibi.

Bence yanlış olur, Yekta defansif anlamda sanıldığı gibi biri değil, çalım atabilen, bileklerine hakim, arap, pasları da güzel bir oyuncu. Arkada oynadığında kayboluyor, Selçuk da ilerde görev alırsa pas dağıtma işi bir tek Melo'ya kalır renkdaş.

Çift forvet oynarsak bu Elmander-Sercan olur. Elmander er ya da geç Baros'dan formayı alacaktır..

Gs taraftar karti olan varsa bana ozelden mesaj atabilir mi ,almayi dusunuyorum da 1-2 nokta danisacagim

Gana İlk 11: Kwarasey, Paintsil, Opare, Vorsah, Mensah, Badu, Adiyiah, Boateng, Muntari, Asamoah, Ayew

Elmander"i unuttuğum yok.Başkanın hep açıklamalarında golcü alacağız söylemi vardı.Hep bu konuşuldu,ısrar edildi ama alınamadı şu an itibariyle.

Öyleyse haklısın, ben yanlış anladım. Drogba özlemi had safhada herkeste tabi :)

Mutlu son olmadı. Şeref reyizi bile taklaya getirdiler.

tribundergi Tribun Dergi

#Gana İlk 11: Kwarasey, Paintsil, Opare, Vorsah, Mensah, Badu, Adiyiah, Boateng, Muntari, Asamoah, Ayew

51 saniye önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt