Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Piyasada hem forvet hem de ofansif ağırlıklı çift yönlü merkezi orta saha oynayabilen yaratıcı bir oyuncu var mı? Biliyorum fazla ütopik oldu ama hem orta saha hem forvet isteyenlerin gönlü olsun diye düşüdüm :)

Asamoah-Gyan111.jpg

Bu adam 26 yaşındaysa ben 12 yaşındayım..

2x olarak hesaplıyorsak bu adam 52 yaşında :D

Tony Yeboah vardı 92384223498 metreden hep aynı golü atardı, direğe çarpıp girerdi.

Uzaktan alıp giden deyince Ronaldo'nun çok pis bir golü vardı, o geldi aklıma. Yine kaptırıp gidiyordu ortadan, son defansı çalımladı, defans son anda düşerken bunun formasını çekmeye başladı. Ronaldo da kendi formasını tuttu, geri çekti, "Bırak len" der gibi. Sonra gitti attı golü.

Böyle adamları yok artık. Temasın rüzgarı geldi mi yerde herkse. Yıldızlar bile öyle, yok sahte Ronaldo, Messi falan...

ben maçı izlemeye gider iyi nöbetler arkadaşlar ...

gyan mi geliyor?

beyler bizim grup filme döndü lan. Türkiye İspanya'ya,İspanya Litvanya'ya, Litvanya Polonya'ya sonra hepsi Portekiz'e. :D

Hacılar onu bunu bırakında ben bu sercan olayından tırsmaya başladım bi sorun var galiba.

firatgunayer fırat günayer

Fb'de şu an itibariyle konuşulan 3 isim var..Gyan..El Arabi..Marvin Ogunjimi..Transferin bitimine 2,5 saat kaldı..Hiçbiri de olmayabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt