Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

390670549.jpg

Ben diyorum gözen düşen oyuncuları alıp pskiolojik kamp kurduk diye ama bazı futbol bilgini abiler çıkıp barça gibi kadromuz var falanlar filanlar yapıyolar. İlk 400^de yokuz denildi bugun benim beynim acıdı.. Başarı gelmeden ben gaza gelip sevinç çığlıkları atmam. Geçen seneden iyi bir kadromuz var. Allah utandırmasın

Iyi nöbetler arkadaslar :-)

Daha önce söyledigim gibi Sercan Galatasarayimizda.

Hayirli olsun..

Son olarak.. GALATASARAYDA TRANSFER BITMEZ

Iyi uykular ;-)

Seref Aydin Mode :)

Hala 7 yabancımız var ve 10 Numaralı forma boş. Eger yabancı alınmıcaksa neden Pino - Culio - Stancu gönderildi kiralık olarak.

Podolski den vazgeçildiğine dair KAP a bildirim yaptık mı?...Yapmadıysak binde 1 ihtimal o olur olursa...Başkası için o ihtimal bile yok...KAP a bildirip 10 dk sonra ''Filancayı aldık'' diyemeyeceğimize göre!...

114.000 lira değil mi.Yaparlar.

Podolski den vazgeçildiğine dair KAP a bildirim yaptık mı?...Yapmadıysak binde 1 ihtimal o olur olursa...Başkası için o ihtimal bile yok...KAP a bildirip 10 dk sonra ''Filancayı aldık'' diyemeyeceğimize göre!...

Bu mesajından sonra içime bir his doğdu son dakika ünal aysal parayı basıp Podolski'yi alacak gibi ama sadece bir his.

ulan nekadar cok Transfere düskünsünüz :) Bugün acilan konuya 5000 mesaj atmissiniz neredeyse..

1 yabancı almayacaksak Pino niye gitti ? 2 kanatta da güzel bir alternatifimiz olurdu.

Beyler Bursa'dan gol haberi geldi, fener şampiyon mu oldu şimdi puahahha :D

destek destek destek destek destek destek.zor bisey degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt