Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yahu sabri kaptan oldugu icime isinmadi..simdi bu demek olacak ki sabri hep 90 oynacak??

buda demek oluyor ya eboue ya ujfalusi yada kazim birisi oynamayacak

GS%2Btransfer.JPG

twitterda biri paylaşmış.

Neill'la Kewell hangi takımdan gitmiş renkdaş:)

balta solbek oynamıyorki.nezaman gol yesek balta ortasahada golü seyrediyor:)hayatımda bukadar özürlü bir oyuncu ne gördüm nede duydum.hakan balta bankasya oyuncusudur.

Cihan Haspolatlı'dan beri özlemini çektiğim bir oyuncu stilidir Balta. Kimseye yedirmem onu.

Çok açıkk yüreklilikle söylüyorum kimse son dakika süprizi beklemesin.Enn fazla Yiğit filan olurdu o da olmadı bitti bu iş hayırlı uğurlu olsun :))

hepiniz kendinizie iyi bakın renkdaşlar bn hala sinirliyimi ama takımımız için hayırlsı ne ise o olsun....

bu fenerde hiçbir açıklama yok..niang gitti mi? yoboyla bien geldi mi?

Ünal başkan ve ekibine bize yaşattığı bu güzel ancak bir o kadar da yorucu transfer dönemi için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kadar resmiyet yeter.

CANINI YERİİİİKK ÜNAL BAŞGAAAAAN!!

Öncelikle bize bu kadar klas oyuncuları kazandırdığı için başta Ünal Başkan ve yönetime teşekkür ediyorum.Ayrıyetten bizi bu zor dönemimizde yanlız bırakmayarak tekrar geri dönen İmparatora da teşekkür ediyorum.Ve en sonunda bu forumda zaman zaman güldüğümüz zaman zaman atıştığımız forum ahalisine de teşekkür ediyorum.

güzel bir transfer dönemi idi herkesin eline koluna zamanına sağlık artık bu hafta oturup maçımızı izleyecez nihayet ben kadroyu yeterli buluyorum play off sistemi var zaten eksik olursa devre arası takviye yapılır şu an için transfere gerek yok her bölgede en az 2-3 alternatif var artık

Bence başlık kapanmalı...

Transfer dönemi bittiyse ne diye nöbet tutulacak ki...

Diğer başlıklara yönelebiliriz...

Bilen arkadaşlarımızdan analizler...

Yeni stratejiler-taktikler bekliyoruz...

Yok öyle yağma Transfer nöbetinde takılıp dönem bitince kaçıp gitmek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt