- 1 Ağustos 2009
- 45.071
- 43.741
- 4.258
Oğuzhanın yapay zeka tayyaresi alev aldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayati w.hamda gecmis ingiliz. Bu da zaha gibi alisamazsa tutariz. O yuzden ingilizlerden uzak durmak lazim derim benAlak
![]()
Ben Johnson - Oyuncu profili 25/26
Ben Johnson, 25, İngiltere ➤ Ipswich Town, 2024'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 24 Oca 2000, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
tabi ki kendi ölçeğimizde olacak şekilde real madrid gibi 23 yaş ortalamalı bol wonderkid li gelecek yıllara damga vuracak dinamik çıtası yüksek sürprize açık AÇ bir takım istiyoruz. 28 yaş bile fazla artık iki yıllık perf verip yatışa geçecek transferlerden gına geldi.
iki dua et o zamanda şenlenelimNöbet mevlüte dönmüs
Bir 0 fazla mı????Rafa Silva ile Galatasaray resmi olarak görüştü. Rafa Silva Galatasaray'dan 40 Milyon Euro maaş talep etti. Galatasaray, 20 Milyon Euro verdi ve çekildi. (@kadircetincali)
Bu herifin gelmeyeceğini 1-2 hafta önce belirtmiş idimRafa Silva ile Galatasaray resmi olarak görüştü. Rafa Silva Galatasaray'dan 40 Milyon Euro maaş talep etti. Galatasaray, 20 Milyon Euro verdi ve çekildi. (@kadircetincali)
Devre arası da geliyordu küme düşmeye oynayan burnley teklif etti diye gitti hemen bu seferde başka bir küme düşme mücadelesine satmaz bizi umarım.Lorenz Assignon ile anlaşma yakın gözüküyor. Assignon'da Galatasaray'a gelmek istiyor, şartlarda pürüz yok. Sağ bek için en güçlü aday Assignon. (Süleyman Rodop)
O mevzu öyle değilDevre arası da geliyordu küme düşmeye oynayan burnley teklif etti diye gitti hemen bu seferde başka bir küme düşme mücadelesine satmaz bizi umarım.
Gelmesin. Sevmedim sutoglaniDevre arası da geliyordu küme düşmeye oynayan burnley teklif etti diye gitti hemen bu seferde başka bir küme düşme mücadelesine satmaz bizi umarım.
Herseyin en doğrusunu biliyosunO mevzu öyle değil
Kiralık + zorunlu opsiyona anlaşıyoruz
Sonra dursun bey para harcamayın diyor biz de kiralığa dönüyoruz o ara Burnley istiyor
İlk anda alsak almıştık yani