Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünkü maçtan sonra ilk hedefimiz asamoah olmalı gerekirse başka takviye yapılmasın tüm odağımızı bu transfere vermeliyiz..

asamoah ve yabancı bi sol kanat.donk ,latovlevici ve de jong artık yollansın.

kaliteli yerliler de bulunmalı.haginin oglu burda dogdu ve mutsuz galiba fiorentinada...kiralanabilir.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Cnm bu aralar gorunmuyorsun
yogunum abi,iş güç.bi de takımıma güveniyorum,sabırlıyım.o yüzden pek bişey yazmaya gerek kalmıyo bazı zaman.

Kwadwooooooooooooooooooooooooo kesinlikle almalıyız bu adamı inanılmaz lazım

Devre arasi:

+ Asamoah
+ CM/DM (Poko?)
+ Solda oynayabilen kanat-forvet (Ahmed Musa?)
- Ryan Donk
- Sinan Gumus
- Emrah Bassan
- Hakan Balta
- Nigel de Jong

Ümraniye Spor'dan " J. Drole "

Yaş 20 Sağ Kanat, Sol Kanat ve Santrafor oynuyor. Çok hızlı, güçlü ve atletik. Aynı zamanda teknik bi kardeşimiz.. Geleceği çok ama çok parlak... Bence hiç düşünülmeden daha fazla adından söz ettirmeden alınılması gereken bir kardeşimiz..

Bize lazım olan sağlam bir solbek

Birde eğer bulabilirsek iyi bir yedek golcü...o da eğer olursa teknik ve hızlı biri olsa güzel olur

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Beyler haberleri çıktı mı hiç okumadım ama Juve'de bir sol bek var Asomoah diye. Adam ortasaha da oynayabiliyor. Bence devre arası almalıyız.

Hb reizil first. Negredo 35 gol dedik diyede ceza verir oldular çok ilginç
Yanlış birşey yok. Forumda küfür ve küfür kısaltması yasak zira ve bu konu hakkında da bilgi sahibi olduğunu biliyorum.

Lütfen dikkatli olalım bu hususta. :ka21:

belhandanın yerine alex texeira ve forvete jhon cordoba isimleri geçiyor

Belhanda´nin yerine, Belhanda´yi elden cikarma dan oyuncu alabilecek durumumuz oldugunu düsünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt