Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Turkiyede gazeteci olmak guzel ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O çocukta ışık var gerçekten de 10,5 bizim boyumuzu çok aşıyor. Döneriz o zaman Musa Çağıran’aSchalke Suatı almak istiyor. Konuşulan bonservis ücreti 10,5 Milyon €
sent via GSC
Komisyon vermek istemiyorsan bonservissiz yıldız alacaksın her sene 15-20 tane arası seçeneğin var ama pek janjanlı değil anladığım kadarıyla...Hürmetler...Oyuncu her türlü var zaten. Olay arayip bulmakta yani daha dogrusu emek sarf etmekte cabalamakta bitiyor, biraz bu isle ugrasinca her türlü düsük paraya iyi futbolcu bulabilirsin.
Bizimkiler hep hazir menajer önerilerine baliklama atliyor sonucta isimler direkt önüne geliyor arastirma scouting falan yapmaya gerek kalmiyor.
Ha en önemli etkeni söylemesem olmaz. KOMISYON.
Komisyon vermek istemiyorsan bonservissiz yıldız alacaksın her sene 15-20 tane arası seçeneğin var ama pek janjanlı değil anladığım kadarıyla...Hürmetler...Oyuncu her türlü var zaten. Olay arayip bulmakta yani daha dogrusu emek sarf etmekte cabalamakta bitiyor, biraz bu isle ugrasinca her türlü düsük paraya iyi futbolcu bulabilirsin.
Bizimkiler hep hazir menajer önerilerine baliklama atliyor sonucta isimler direkt önüne geliyor arastirma scouting falan yapmaya gerek kalmiyor.
Ha en önemli etkeni söylemesem olmaz. KOMISYON.
Yooo Bak Mesela;Evet janjanlı değil benim için.
Senin için bayağı janjanlı anlaşılan, çok ağır ve abartılı bir yıldız takıntın var senin kesinlikle. Yıldız dediklerin de yıldız olsa neyse. Sönmüş pili bitmiş yıldızları dolduralım takıma bütün.
Bu işler öyle yaşlı ve kaymış yıldızları takıma doldurmakla yürüse her takım başarılı olur.
Takımım yaş ortalaması 30'a dayanmış yakında geçecek hatta.
sent via GSC
Mantıklı posttan bahsedip Chiellini yi önermek çok tutarlı gerçekten ne diyeyim.Yooo Bak Mesela;Evet janjanlı değil benim için.
Senin için bayağı janjanlı anlaşılan, çok ağır ve abartılı bir yıldız takıntın var senin kesinlikle. Yıldız dediklerin de yıldız olsa neyse. Sönmüş pili bitmiş yıldızları dolduralım takıma bütün.
Bu işler öyle yaşlı ve kaymış yıldızları takıma doldurmakla yürüse her takım başarılı olur.
Takımım yaş ortalaması 30'a dayanmış yakında geçecek hatta.
sent via GSC
Hakan Balta-35, Chiellini-33
Yasin Öztekin-31, Capel-30
Selçuk-33 (kafa kağıdına göre kemik yaşı 35), Song-30
Gördün mü...Hepsi daha genç...Daha isimli...Daha tecrübeli...Daha faydalı...Daha "adam"...Hem bedavalar hem daha gençler hem de yetenekliler daha ne istiyoruz? Yaş ortalamamızı da düşürdük...Sadece komisyon vermedik, bonservis ödemedik, borç yapmadık...Üzülür müsün üstat böylesi bir operasyona belki de Chiellini, Song filan bizim yerli mallarından daha dandiktir senin için ha??? Lütfen mantıklı postlar atalım hürmetler...SELÇÜK GİDECEK!!!
Daha iyi değil mi çöplerden kurtulup ilk 11 oyuncusu almak? Yabancı kontenjanını 37lik Carassolarla, latovlevicilerle, kiralıkta bekleyen cavandalarla mı dolduralım??? Esas bu mantıksız zira Selçük 3 milyon, Hakan Balta 1.3 milyon, Yasin de 1.2 milyon euro...Yedeklik hatta kadrodışılık için oldukça ucuzlarMantıklı posttan bahsedip Chiellini yi önermek çok tutarlı gerçekten ne diyeyim.
Ayrıca benim demediğim birşeyi ben söylemişim gibi yansıtma.
Senin önerdiğin adamlar ilk 11 oyuncusu ama bunları iyi göstermek ya da senin deyimin ile mantıklı göstermek için karşılaştırdığın oyuncular bizim yedek oyuncular. Bu mu mantıklı.
sent via GSC
Daha iyi değil mi çöplerden kurtulup ilk 11 oyuncusu almak? Yabancı kontenjanını 37lik Carassolarla, latovlevicilerle, kiralıkta bekleyen cavandalarla mı dolduralım??? Esas bu mantıksız zira Selçük 3 milyon, Hakan Balta 1.3 milyon, Yasin de 1.2 milyon euro...Yedeklik hatta kadrodışılık için oldukça ucuzlarMantıklı posttan bahsedip Chiellini yi önermek çok tutarlı gerçekten ne diyeyim.
Ayrıca benim demediğim birşeyi ben söylemişim gibi yansıtma.
Senin önerdiğin adamlar ilk 11 oyuncusu ama bunları iyi göstermek ya da senin deyimin ile mantıklı göstermek için karşılaştırdığın oyuncular bizim yedek oyuncular. Bu mu mantıklı.
sent via GSCVuralım boyunlarını gitsin...
Esas sen anlamadın galiba renktaş sen diyorsun ya bu adamlara az paraya yedekte oturmaz diye ben de sana bırak yedeği kadroda bile olmayıp milyonlarca euroyu götüren pisliklerden bir aranjman yaptım...Bunlar alacağına yıldızlar alsın dedim derken de ortaya koydum ki bunlardan da yaşlılar zaten hali hazırda kadromuzda...Chiellini 33, Balta 35...Lütfen...Anlamıyorsun herhalde. Yine benim söylemediğim şeyleri anlatıyorsun arkadaş. Ben asla öyle birşey demedim. Ben onlar kalsın mı diyorum kendi kendine çalıp oynuyorsun.
Senin yazdığın adamlar alacakları yıllıklarla yedek oturmazlar. Ama o beğenmediğin Linnes tarzında yararlı adamlar veya yaş olarak genç oyuncular otururlar yedekte.
Kadro mühendisliği diye birşey var. Her yere "yıldız" dolduramazsın.
sent via GSC
Piyasada son durak olmaktan sıkıldım şahsen ben mesela bakın ndiayeyi aldık sattık 6 ayda neden çünkü yaşı 27 , 30 olsa kimse yüzüne bakmazdı aynı şekil bruma , tellesi sattık ha çok para kazanamadık o ikisinden dursun malı yüzünden ama sonuçta talipleri çıkıyor semih , jose , kevin hepsi 30 yaş altıydı ve talipleri çıktı ne kadar kötüde olsalar şimdi garry için talipler kapıda neden çünkü alan takım diyor elimde patlamaz birine yollarım bu adreste tr , çin vs biz son durak olmamalıyız verdiğimiz bonservisi çıkartmalıyız birine satarak ; hem bonservis ver , hem maaş hemde son durak ol kimseye satama oyuncuyu ee sonra neden çark dönmüyor dönmez ki zaten böyle.
Bonservis verilmez zaten de bonservissiz son durak alınır...Hagiler, Popescular, Jardeller, Taffareller hep böyleydi...Sen zaten olan 3-5 geçerli örneği vermişin üstat peki ya şu genç isimlerden hangisini elden çıkarabildik;
Tüm bu züppeler son 10 yılda bize gelen, 30 yaş altı, elimizde patalayan para kazanamadığımız ahlaksızlar...Lütfen gençlerden kaçınalım...3-5 iyi örneği görüp şu şerefsizleri unutmayalım...Hürmetler aslan galatasaraylılar...
- TARIK ÇAMDAL
- ENDOĞAN ADİLİ
- UMUT GÜNDOĞAN
- LUCAS ONTIVEIRO
- SALİH DURSUN
- JEM KARACAN
- SERCAN YILDIRIM
- FURKAN ÖZÇAL
- EMRAH BAŞSAN
- AHMET ÇALIK
- DANY NOUNKEU
- NORDIN AMRABAT
- RYAN DONK
- YİĞİT GÖKOĞLAN
- OLCAN ADIN
- KAAN BAYSAL
- KORAY GÜNTER
- OĞUZHAN KAYAR
- EMILIANO INSUA
- ZVEJZDAN MISIMOVIC
- IZZET HAJROVIC
- BOGDAN STANCU
- YEKTA KURTULUŞ
- EMMANUEL CULIO
- JUAN PABLO PINO
- SERDAR ÖZKAN
- COLIN KAZIM
- JO
- GIOVANNI DOS SANTOS
- YASER YILDIZ
Duyum konusunda ne kadar iyi bilmiyorum ama Ugur Karakullukcu ASpor'da Belhanda'ya teklifler oldugu, oyuncunun piyasasinin cok iyi oldugunu, ciddi miktarda kar ederek satabilecegimizi soyledi
Fatih hoca satmak ister mi bilmem dedi
Piyasada son durak olmaktan sıkıldım şahsen ben mesela bakın ndiayeyi aldık sattık 6 ayda neden çünkü yaşı 27 , 30 olsa kimse yüzüne bakmazdı aynı şekil bruma , tellesi sattık ha çok para kazanamadık o ikisinden dursun malı yüzünden ama sonuçta talipleri çıkıyor semih , jose , kevin hepsi 30 yaş altıydı ve talipleri çıktı ne kadar kötüde olsalar şimdi garry için talipler kapıda neden çünkü alan takım diyor elimde patlamaz birine yollarım bu adreste tr , çin vs biz son durak olmamalıyız verdiğimiz bonservisi çıkartmalıyız birine satarak ; hem bonservis ver , hem maaş hemde son durak ol kimseye satama oyuncuyu ee sonra neden çark dönmüyor dönmez ki zaten böyle.
Uğur Karakullukçu daha çocuk bir kere sözlükte atışmıştık şov yapıyor sandım sonra özelden mesajlaştık yok hakikaten daha çok sırf egosu için yalan söyleyebilir herhangi bir maddi çıkarı olmaksızın...Sırf bunu sneijder mevzusu yüzünden linç ettiniz diye belhandayı savunuyorDuyum konusunda ne kadar iyi bilmiyorum ama Ugur Karakullukcu ASpor'da Belhanda'ya teklifler oldugu, oyuncunun piyasasinin cok iyi oldugunu, ciddi miktarda kar ederek satabilecegimizi soyledi
Fatih hoca satmak ister mi bilmem dedi
Aynen öyle ve öyle de olması gerekiyor...Yoksa yıldızlar sana niye gelsin ki? Ama bak katkısına...Sıkıntı tarıklarda, gündoğanlarda, günterlerde bunlara vereceğin parayı yıldızlara vereceklerinin üstüne koy ohhh misss...Yerliler de gebersin...Hürmetler...Mevzu bu zaten mesela Fernando kötü oyuncu mu değil ama son transferini yaptı bu saatten sonra Brezilya hariç bir yere satamazsın verdiğin bonservis bir nevi yıllık maaşına eklenmiş oluyor.
Aynen öyle ve öyle de olması gerekiyor...Yoksa yıldızlar sana niye gelsin ki? Ama bak katkısına...Sıkıntı tarıklarda, gündoğanlarda, günterlerde bunlara vereceğin parayı yıldızlara vereceklerinin üstüne koy ohhh misss...Yerliler de gebersin...Hürmetler...