Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-2-3-1 olmuyor artık. Çift forvete dönmeliyiz. Ama Eren le değil.

4-4-2 yada 3-5-2 bize uyacaktır. Elmander varken de hoca çift forvetle oynuyordu. Önde pres baskıyla rakipleri boğuyorduk.

Henry artık 2 forvetten biri olmalı. Devre arasında uzun boylu fiziği güçlü bir santrafor almalıyız. Ayrıca lider bir stopere de ihtiyaç var.
sen direkt isim vermeden şu adamdan bahsetmissin.

Anavatandaki isim:Paul Ebere Onuachu
Doğum tarihi:28 May 1994
Doğduğu il:Owerri
Boyu:2,01 m
Uyruğu:Nijeria
Mevki:Forvet - Santrafor

Ayrica
Belhanda out
Hany Mukhtar in.

Zarar edilmeden takım kalitesi nasıl artırılır örnegini yasarız

Daha fazla isterler. Ayrıca böyle bir oyuncuyu bu yönetimin alabileceğini sanmıyorum.

Çok vizyonsuz ve beceriksizler :red:
Bilemiyorum reis yönetimin gidip Diagne 'ye filan para bayılacağına Samatta ile uğraşmamızı isterim

Mesela Rodrigues 'i 7-8 mil. € civarlarında bir teklif gelir ve elden çıkarabilirsek o para ile Samatta transferi yapılabilir

Muslera
Ozan-Maicon-Serdar
Linnes-Fernando-Belhanda-Nagatomo
Emre-Feghouli
Samatta

Hatta Maicon 'un olası Arabistan transferi sonrası oraya daha iyi bir stoper transferi ile yolumuza devam edebiliriz ...

Bilemiyorum reis yönetimin gidip Diagne 'ye filan para bayılacağına Samatta ile uğraşmamızı isterim

Mesela Rodrigues 'i 7-8 mil. € civarlarında bir teklif gelir ve elden çıkarabilirsek o para ile Samatta transferi yapılabilir

Muslera
Ozan-Maicon-Serdar
Linnes-Fernando-Belhanda-Nagatomo
Emre-Feghouli
Samatta

Hatta Maicon 'un olası Arabistan transferi sonrası oraya daha iyi bir stoper transferi ile yolumuza devam edebiliriz ...

Maicon Rodrigues ve sürpriz bir şekilde Feghouli de satılabilir. Ama koskoca yaz transfer döneminde bunları başaramayan yönetim çok kısa olan devre arası transfer döneminde nasıl başaracak ?

Dursun da vizyonsuzdu ama fazla para kaptırsa da en azından transfer işlerini çözebiliyordu. M Cengiz de o da yok.

Her taraftan üstümüze geliyorlar. Neredeyse tüm ilk 11 oyuncularını yedeğe attılar cezalar vs...

Bu böyle olmaz bu TFF PFDK başındakiler ve tüm destekçileri istifaya zorlanmalı. Hatta kulüpler birliği başkanı F. Orman da. Onun da ne mal olduğu ortada.

Bunlara en büyük cevap yedeklerle de çıksak yılmadan mücadele ederek sezon sonu şampiyon olmak.

Belhanda - OUT :cigara:

Mukhtar - IN

photofacefun-com-1543668694.jpg

Ayrica
Belhanda out
Hany Mukhtar in.

Zarar edilmeden takım kalitesi nasıl artırılır örnegini yasarız

Mukhtar'i taa Berlin akademi dönemlerinden taniyorum. Almanyanin yildiz adaylari arasinda gösteriliyordu.

Bir türlü o sicramayi yapamadi ne Berlin de ne de daha sonra Benfica da, hos Benfica da pek oynatmadilar zaten. Biraz savruk bir eleman, ucuza gelecekse hayir demem kumasi iyi ve daha hala 23 yasinda. Bizim takimda iyi bir sezon gecirirse iyi paralara satma ihtimalin var.

Herhta U18 mi U17 de mi ne manyak top oynuyordu bayagi istatistik kasmisti o zamanlar.

Mukhtar'i taa Berlin akademi dönemlerinden taniyorum. Almanyanin yildiz adaylari arasinda gösteriliyordu.

Bir türlü o sicramayi yapamadi ne Berlin de ne de daha sonra Benfica da, hos Benfica da pek oynatmadilar zaten. Biraz savruk bir eleman, ucuza gelecekse hayir demem kumasi iyi ve daha hala 23 yasinda. Bizim takimda iyi bir sezon gecirirse iyi paralara satma ihtimalin var.

Herhta U18 mi U17 de mi ne manyak top oynuyordu bayagi istatistik kasmisti o zamanlar.
benim kıstasım belhandadan bir tık oynayıp yarısı kadar alsa bizim icin hayvani bir iş olur. Hele belhandayı araplara vs kazara 7-10arasi iteleyip 2-3e bu elemanı alsak şu son 20 yilda yapılan transferler içinde ders niteliğinde bir iş olur.

Bence tam bize göre bir oyuncu biraz sneijder ışığı görüyorum en azından oyun duruşu futbolcuya benzerken belhandanın tenisciye falan benziyor bu bile tek başına yeterli aslında

Galatasaray, bonservisi Valencia'da bulunan ve kiralık olarak Marsilya'da forma giyen 29 yaşındaki Tunuslu stoper Aymen Abdennour ile ilgileniyor [Foot Mercato]

1544204296711.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt