Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Kabore'yi almış Beşiktaş.Biz de Danilo'yu kiralarız..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
satın alma opsiyonlu kiralasak süper olur ya, evladım gibi vasco'dan beri <3 o ve faslım yanyana olursa tadından yenmezKabore'yi almış Beşiktaş.Biz de Danilo'yu kiralarız..
Belhanda iyi bi 8 numara ama adam sinirli bi yapıya sahip olduğu için rakipler de üstüne oynuyo.Hakemler de bize genelde kolay sarı kart veriyo.10 milyon euro ve üstü teklif gelirse satılmalı..satın alma opsiyonlu kiralasak süper olur ya, evladım gibi vasco'dan beri <3 o ve faslım yanyana olursa tadından yenmez![]()
10+ya ben de isterim satılmasını ama yerini emre akbaba deniz türüç falan bunlarla dolduracaksak işimiz yaş.Belhanda iyi bi 8 numara ama adam sinirli bi yapıya sahip olduğu için rakipler de üstüne oynuyo.Hakemler de bize genelde kolay sarı kart veriyo.10 milyon euro ve üstü teklif gelirse satılmalı..
Cekemeyen anten takabilir
Bu alemde tek kral vardi oda Hakan Sukurdu!
![]()
Emre ve Deniz Belhanda'nın ayakkabısını taşır.Yerine alacaksak ligimizden olmayan bi 8 veya 10 numara oyuncusu alalım.Scout ekibindeki oyuncular da olabilir.Onyekuru,Denayer gibi 1-2 sezonu kurtaracak kiralık transferler de işimizi görür.Ben kısacası Fatih hoca ve ekibi varken transferlerde rahatım..10+ya ben de isterim satılmasını ama yerini emre akbaba deniz türüç falan bunlarla dolduracaksak işimiz yaş.
Evet ben de Diagne 'ye hayran değilim ama sene sonuna kadar sürekli destek olacağım kendisine şurada şampiyonluk yoluna girmişiz adamı küstürmeye hiç niyetim yok
Ama aynı zamanda Galatasaray ile uzun süreli bir birlikteliğinin olamayacağını da biliyorum, yazın iyi bir teklif gelirse oturup ciddi ciddi düşünebiliriz hatta yerine istediğim adam da doğrudan Karl Toko Ekambi
Salomon Rondon' a ne dersin? Kontratı bitiyor. Bir ara ilgilendiğimiz yönünde haberler vardı. Adam müthiş birsey. Bize yar etmezler ama hayali bile guzel..
Ndiaye den daha iyisini bulmalıyız. Selçuk ile sozlesme uzatan haindir.Sene sonu gidecekler:
Feghouli = 10m (Serbest Kalma Bedeli)
Belhanda = 15m Euro (Arap Takımları)
Fernando = 5m Euro (Avrupa)
Mariano = 3m Euro (Brezilya)
Onyekuru = Sözleşme Bitişi
Sinan Gümüş = Sözleşme Bitişi
Diagne = 10m Euro (İnşallah)
Semih = Sözleşme Bitişi
Mitroğlu = Sözleşme Fesih
Eren Derdiyok = Sözleşme Bitişi
Muğdat Çelik = Sözleşme Fesih
------------------------
Toplam = 33m Euro gelir elde edilir.
Ndiaye = Kiralık (1 Sene Daha)
Lyundama = 5m Euro (Opsiyon Kullanma)
Selçuk İnan = Sözleşme uzatma
Donk = Sözleşme uzatma (Otomatik)
Trezegeut = 6m Euro
Geriye kalan 22m Euro ile 2 kanat, 3 orta saha, 1 sağ bek, 2 forvet alınması gerekir. Marcao-Lyundama tarzı transferlerle bu mevkiler doldurulursa ligin Bayern'i oluruz rakiplerimizin küçüldüğü bu sezonda.
Ndiaye den daha iyisini bulmalıyız. Selçuk ile sozlesme uzatan haindir.
Fegh çok para kazanıyor ama 5-6 Milyona falan satılacaksa takımda kalsın daha iyi.Çok acil 2 box lzm bu takıma.
Diagne belhanda ile vedalasmalıyız.
2 tane de forvet.
Verilecek son adam Feg olmalı. Son bile olmamalı hatta.
Salomón Rondón 'un EPL 'den dışarı kolay kolay çıkacağını zannetmiyorum reis ayrıca o da tıpa tıp Gomis gibi hedef santrfor yani ceza sahası içerisinde ne kadar çok topla buluşturursan o kadar iş yapacak bir adam hı Gomis 'e bakarak kafa vuruşları bayağı ileride belki Gomis 'den bile daha güçlü fizik olarakSalomon Rondon' a ne dersin? Kontratı bitiyor. Bir ara ilgilendiğimiz yönünde haberler vardı. Adam müthiş birsey. Bize yar etmezler ama hayali bile guzel..