Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satın alma opsiyonlu kiralasak süper olur ya, evladım gibi vasco'dan beri <3 o ve faslım yanyana olursa tadından yenmez :love:
Belhanda iyi bi 8 numara ama adam sinirli bi yapıya sahip olduğu için rakipler de üstüne oynuyo.Hakemler de bize genelde kolay sarı kart veriyo.10 milyon euro ve üstü teklif gelirse satılmalı..

Belhanda iyi bi 8 numara ama adam sinirli bi yapıya sahip olduğu için rakipler de üstüne oynuyo.Hakemler de bize genelde kolay sarı kart veriyo.10 milyon euro ve üstü teklif gelirse satılmalı..
10+ya ben de isterim satılmasını ama yerini emre akbaba deniz türüç falan bunlarla dolduracaksak işimiz yaş.

Cekemeyen anten takabilir

Bu alemde tek kral vardi oda Hakan Sukurdu!

sOYZZzr.jpg

Evet ben de Diagne 'ye hayran değilim ama sene sonuna kadar sürekli destek olacağım kendisine şurada şampiyonluk yoluna girmişiz adamı küstürmeye hiç niyetim yok

Ama aynı zamanda Galatasaray ile uzun süreli bir birlikteliğinin olamayacağını da biliyorum, yazın iyi bir teklif gelirse oturup ciddi ciddi düşünebiliriz hatta yerine istediğim adam da doğrudan Karl Toko Ekambi

10+ya ben de isterim satılmasını ama yerini emre akbaba deniz türüç falan bunlarla dolduracaksak işimiz yaş.
Emre ve Deniz Belhanda'nın ayakkabısını taşır.Yerine alacaksak ligimizden olmayan bi 8 veya 10 numara oyuncusu alalım.Scout ekibindeki oyuncular da olabilir.Onyekuru,Denayer gibi 1-2 sezonu kurtaracak kiralık transferler de işimizi görür.Ben kısacası Fatih hoca ve ekibi varken transferlerde rahatım..

Bu arada uzun zamandır adı gündeme gelmiyor ama Savanier hala canavar gibi top oynamaya devam ediyor, belki devre arasında olmadı ama inşallah yazın Galatasaray 'a geldiğini görebiliriz şu adamın

Belhanda 'nın yanında da oynasa Emre ile birlikte oynasa da Fernando 'nun yanında da oynasa muazzam iş yapacağına inanıyorum

Galatasaray, Onyekuru'nun alternatifini buldu

Galatasaray, Onyekuru'nun alternatifini buldu
Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, Henry Onyekuru’nun alternatifini buldu.

Galatasaray, Valentine Ozornwafor’u kadrosuna katmak istiyor

Galatasaray ile sezon sonu kontratı bitecek olan Nijeryalı Henry Onyekuru'nun yerine bir başka Nijeryalı futbolcunun geleceği ifade edildi. Nijerya basınının haberine göre; sarı-kırmızılı ekip, Enyiba takımında forma giyen 19 yaşındaki stoper Valentine Ozornwafor'u listeye aldı.

Ozornwafor'u takip eden kulüpler var

Hatta Enyiba'nın Aslan'ı çabuk olması için uyardığı yoksa başka takımlarla masaya oturacağı ifade edildi. Ozornwafor'u scout ekibi takip ediyor. (Fotomaç)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet ben de Diagne 'ye hayran değilim ama sene sonuna kadar sürekli destek olacağım kendisine şurada şampiyonluk yoluna girmişiz adamı küstürmeye hiç niyetim yok

Ama aynı zamanda Galatasaray ile uzun süreli bir birlikteliğinin olamayacağını da biliyorum, yazın iyi bir teklif gelirse oturup ciddi ciddi düşünebiliriz hatta yerine istediğim adam da doğrudan Karl Toko Ekambi

Salomon Rondon' a ne dersin? Kontratı bitiyor. Bir ara ilgilendiğimiz yönünde haberler vardı. Adam müthiş birsey. Bize yar etmezler ama hayali bile guzel..

Cagne apacisine 10-12M euroya satip o parayayi komple rondona gomersek 2 sene forvet almak gerekmez.

Sene sonu gidecekler:
Feghouli = 10m (Serbest Kalma Bedeli)
Belhanda = 15m Euro (Arap Takımları)
Fernando = 5m Euro (Avrupa)
Mariano = 3m Euro (Brezilya)
Onyekuru = Sözleşme Bitişi
Sinan Gümüş = Sözleşme Bitişi
Diagne = 10m Euro (İnşallah)
Semih = Sözleşme Bitişi
Mitroğlu = Sözleşme Fesih
Eren Derdiyok = Sözleşme Bitişi
Muğdat Çelik = Sözleşme Fesih
------------------------
Toplam = 33m Euro gelir elde edilir.

Ndiaye = Kiralık (1 Sene Daha)
Lyundama = 5m Euro (Opsiyon Kullanma)
Selçuk İnan = Sözleşme uzatma
Donk = Sözleşme uzatma (Otomatik)
Trezegeut = 6m Euro
Geriye kalan 22m Euro ile 2 kanat, 3 orta saha, 1 sağ bek, 2 forvet alınması gerekir. Marcao-Lyundama tarzı transferlerle bu mevkiler doldurulursa ligin Bayern'i oluruz rakiplerimizin küçüldüğü bu sezonda.

Sene sonu gidecekler:
Feghouli = 10m (Serbest Kalma Bedeli)
Belhanda = 15m Euro (Arap Takımları)
Fernando = 5m Euro (Avrupa)
Mariano = 3m Euro (Brezilya)
Onyekuru = Sözleşme Bitişi
Sinan Gümüş = Sözleşme Bitişi
Diagne = 10m Euro (İnşallah)
Semih = Sözleşme Bitişi
Mitroğlu = Sözleşme Fesih
Eren Derdiyok = Sözleşme Bitişi
Muğdat Çelik = Sözleşme Fesih
------------------------
Toplam = 33m Euro gelir elde edilir.

Ndiaye = Kiralık (1 Sene Daha)
Lyundama = 5m Euro (Opsiyon Kullanma)
Selçuk İnan = Sözleşme uzatma
Donk = Sözleşme uzatma (Otomatik)
Trezegeut = 6m Euro
Geriye kalan 22m Euro ile 2 kanat, 3 orta saha, 1 sağ bek, 2 forvet alınması gerekir. Marcao-Lyundama tarzı transferlerle bu mevkiler doldurulursa ligin Bayern'i oluruz rakiplerimizin küçüldüğü bu sezonda.
Ndiaye den daha iyisini bulmalıyız. Selçuk ile sozlesme uzatan haindir.

Ndiaye den daha iyisini bulmalıyız. Selçuk ile sozlesme uzatan haindir.

Selçuk'la ben de sözleşme uzatılmasını istemiyorum ama maalesef uzatılacak en az 1 yıl daha. Ndiaye'den daha iyisini bulmalıyız zaten ama buna rağmen Ndiaye'yi uygun fiyata veya bedavaya kiralamayacağımız anlamına gelmemeli bu.

Çok acil 2 box lzm bu takıma.

Diagne belhanda ile vedalasmalıyız.

2 tane de forvet.

Verilecek son adam Feg olmalı. Son bile olmamalı hatta.

Çok acil 2 box lzm bu takıma.

Diagne belhanda ile vedalasmalıyız.

2 tane de forvet.

Verilecek son adam Feg olmalı. Son bile olmamalı hatta.
Fegh çok para kazanıyor ama 5-6 Milyona falan satılacaksa takımda kalsın daha iyi.

10'a yakın para koparabilirsek gidebilir.

Belhanda ve Diagne ne olursa olsun gitmeli zaten. Hocanın dün basın toplantısında Ndiaye ile seneye de çalışmak istiyoruz demesi hiç hoşuma gitmedi.

Bu takımın orta sahası komple yenilenmeli.

sent via GSC

Salomon Rondon' a ne dersin? Kontratı bitiyor. Bir ara ilgilendiğimiz yönünde haberler vardı. Adam müthiş birsey. Bize yar etmezler ama hayali bile guzel..
Salomón Rondón 'un EPL 'den dışarı kolay kolay çıkacağını zannetmiyorum reis ayrıca o da tıpa tıp Gomis gibi hedef santrfor yani ceza sahası içerisinde ne kadar çok topla buluşturursan o kadar iş yapacak bir adam hı Gomis 'e bakarak kafa vuruşları bayağı ileride belki Gomis 'den bile daha güçlü fizik olarak

Ama biz taa Gomis 'in 2. yarıda yaşadığı düşüşten beri sürekli aynı şeyi konuşuyoruz "forveti ceza sahası içinde topla buluşturamıyoruz" "forveti besleyemiyoruz" hani artık büyük takımların hiçbirinde kalmadı böyle ceza sahasında top bana gelsin de gol atayım diyen forvetler, Galatasaray da oynamak istiyorsa o topu oraya getirme konusunda da etkili olacak

Gerektiğinde topun arkasına geçip topla birlikte çıkacak, adam eksiltebilecek, çevik olacak en enn önemlisi rakip defansı delebilecek bir forvet lazım bize yoksa ben ceza sahasında bekleyim top 1 kere gelsin de golü bulayım artık bize uygun bir anlayış değil. İşte bu yüzden K. Toko-Ekambi 'yi inatla istiyorum reis belki Gomis gibi Diagne gibi 28-29 gol atamaz ama takımın hücumunda eksik olan ne varsa tamamlar

Fizik gücü, hızı ve çevikliği, topla ilişkisi, adam eksiltebilme yeteneği, deliciliği, bence gayet iyi olan bitiriciliği ile bu ligde çok acayip iş yapardı

Bize deplasmanlar sinmeyen orta saha lazim. Arena'da hemen hemen tum takim iyi oynuyor gibi ve mucade ediyor.
Ve sut ceken orta saha istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt