Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneri falan almak yerine, Emre Colak twitterden taraftardan özur dilesin ve geri gelsin. Hepsinden daha fazla is yapar ve 2-3 pozisyon oynayabilir

En az 3 mevkiyi bonservissiz almaliyiz.
Welbeck
Babel
Fernandes
Herrera
Brahimi

Para verilmeye deger oyuncular
Savanier
Skov

33,5m euroya satis yapsak

kimleri isterdin?

OUT:

Feghouli 10m
Cagne 10m
Belhanda 10m
Fernando 2m
Mariano 1,5m

Sag kanada Skov Olsen
Sol kanada Babel geldi bile gelmediyse Ampompahhhhh
Ortaya Savanier - Szymanski
DM olarak Colombatto
Sag bek olarak Mbabu'yu isterdim artik pek bir fikrim yoktur; kolay calim yemesin, nerede duracagini bilsin, verkaca gidebilsin, 90 dakika kosabilsin ve orta kesebilsin yeter

Sag kanada Skov Olsen
Sol kanada Babel geldi bile gelmediyse Ampompahhhhh
Ortaya Savanier - Szymanski
DM olarak Colombatto
Sag bek olarak Mbabu'yu isterdim artik pek bir fikrim yoktur; kolay calim yemesin, nerede duracagini bilsin, verkaca gidebilsin, 90 dakika kosabilsin ve orta kesebilsin yeter

Sag bek yerine Sol Bek almak daha iyi degilmi? Cek Nagatomoyu sag tarafa ve orda güclü ayagiyla artik orta acmaya baslar.

Rodrigo Dourado DM olarak olmazmi? Tek FM den ve biraz hypeliydi diye taniyorum tek. Yasida 25e geliyor ve brezilyada kalmis daha. Bir kac sene önce büyük takimlarda izliyordu ve 1,5 sene sözlesmesi kalmis. Ucuk bir rakamda istemezler belki

Sag bek yerine Sol Bek almak daha iyi degilmi? Cek Nagatomoyu sag tarafa ve orda güclü ayagiyla artik orta acmaya baslar.

Rodrigo Dourado DM olarak olmazmi? Tek FM den ve biraz hypeliydi diye taniyorum tek. Yasida 25e geliyor ve brezilyada kalmis daha. Bir kac sene önce büyük takimlarda izliyordu ve 1,5 sene sözlesmesi kalmis. Ucuk bir rakamda istemezler belki

Dourado kimdir bilmem hic izlemedim rtas

Evet sol bek de alinabilir ama sol bek bulmak sag bek bulmaktan daha zor

Süleyman Rodop Belhanda'nın yerine Brezilyalı bi oyuncu gelecek demiş.Sizce kim olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt