Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.487
- 20.833
- 2.233
Vay Robben ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su dedikkerini Manuel daha iyi yapar ve bonservis parasi yok. Kaan Ayhani alsak daha iyi olur. Deniz'e en az 5 milyon veririz. Belki de yaz icin ciddi paralar bekliyorlar.
Şu forumdan 11 adam toplasak bile Arena 'da kolay kolay lig maçlarında yenilmeyiz zaten o taraftar gazıyla dediğin gibi önemli olan deplasmanlar, en son ne zaman rahat bir deplasman galibiyeti aldığımızı hatırlamıyorum ...Muslera , Luyi , Marcao , Linnes , Donk , Feguli hariç
geri kalanların hepsi satılsın deplasmanda maç alabilen kadro yapılsın Babel olur , Savanier olur kim olursa olsun isim cisim farketmez Marcao geldiğinde kimse tanımıyordu önemli olan deplasmanda iş yapması gelen isimlerin benim için tek kriter.
Şu forumdan 11 adam toplasak bile Arena 'da kolay kolay lig maçlarında yenilmeyiz zaten o taraftar gazıyla dediğin gibi önemli olan deplasmanlar, en son ne zaman rahat bir deplasman galibiyeti aldığımızı hatırlamıyorum ...

Kaan'in cikisi 4 milyonmusArkadaşlar hep yabancılara odaklanmışlar. Zaten elimizde fazlası ile yabancı var. Bu transfer doneminde muhtemelen birkac tanesi gidecek. Ama bu arada yabancı futbolcu kotası dusecegi soyleniyor. Biz yerli statude oynayacak ve ilk 11 i zorlayacak 3-4 oyuncu almalıyız. Daha once de yazdım: Benim tercihlerim : Kaan Ayhan (2.5m€), Emre Mor ve Cenk Tosun (satınalma opsiyonlu kiralık)
Aynen dedigin gibi. Bundan dolayi da Babeli bitmis bakiyorum bendeNevzat bir bok bilmiyor
I.Seten ANK BipSpor takip etmeli
TRT yurt ici transferde iyi olabilir
Defansif orta sahalar kim olmali boyle bi durumda?Babel - Feg - Robben
wallahi iyi
O aciklamalarin videosu veya metni varmi?Fatih Hoca Mısır liginden bile adam izliyoruz derken Babel, Robben falan saçma geliyor.
Defansif orta sahalar kim olmali boyle bi durumda?
Benim anlamadığım bi konu var Fatih Hoca 3-4 milyonumuz olsaydıTettehi alacaktik dedi Diagneye verdigimizden de mi fazlasını istedi bu adamlar yada hoca Diagne ile birlikte ikisini birden mi aldırmak istiyordu?
3- 4 milyonluk oyuncuyu 7 ye 8 e alamadık dedi yani tetteh e cok para itemişler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Piyasanın içinden geçti tabi adamlar yarım sezon top oynayan 19-20 yaşındaki çocuklar bile oldu 10 milyon tabi
Fernando yerine Mario Pasalic nasıl olur acaba bi ara ilgilenmiştik
İtalyada izlenen topcu olabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi