Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su dedikkerini Manuel daha iyi yapar ve bonservis parasi yok. Kaan Ayhani alsak daha iyi olur. Deniz'e en az 5 milyon veririz. Belki de yaz icin ciddi paralar bekliyorlar.

Arkadaşlar hep yabancılara odaklanmışlar. Zaten elimizde fazlası ile yabancı var. Bu transfer doneminde muhtemelen birkac tanesi gidecek. Ama bu arada yabancı futbolcu kotası dusecegi soyleniyor. Biz yerli statude oynayacak ve ilk 11 i zorlayacak 3-4 oyuncu almalıyız. Daha once de yazdım: Benim tercihlerim : Kaan Ayhan (2.5m€), Emre Mor ve Cenk Tosun (satınalma opsiyonlu kiralık)

Muslera , Luyi , Marcao , Linnes , Donk , Feguli hariç

geri kalanların hepsi satılsın deplasmanda maç alabilen kadro yapılsın Babel olur , Savanier olur kim olursa olsun isim cisim farketmez Marcao geldiğinde kimse tanımıyordu önemli olan deplasmanda iş yapması gelen isimlerin benim için tek kriter.
Şu forumdan 11 adam toplasak bile Arena 'da kolay kolay lig maçlarında yenilmeyiz zaten o taraftar gazıyla dediğin gibi önemli olan deplasmanlar, en son ne zaman rahat bir deplasman galibiyeti aldığımızı hatırlamıyorum ...

Şu forumdan 11 adam toplasak bile Arena 'da kolay kolay lig maçlarında yenilmeyiz zaten o taraftar gazıyla dediğin gibi önemli olan deplasmanlar, en son ne zaman rahat bir deplasman galibiyeti aldığımızı hatırlamıyorum ...

Karabüğü yendik en son rahat :asd:

Arkadaşlar hep yabancılara odaklanmışlar. Zaten elimizde fazlası ile yabancı var. Bu transfer doneminde muhtemelen birkac tanesi gidecek. Ama bu arada yabancı futbolcu kotası dusecegi soyleniyor. Biz yerli statude oynayacak ve ilk 11 i zorlayacak 3-4 oyuncu almalıyız. Daha once de yazdım: Benim tercihlerim : Kaan Ayhan (2.5m€), Emre Mor ve Cenk Tosun (satınalma opsiyonlu kiralık)
Kaan'in cikisi 4 milyonmus

Bu arada Fatih Terim Luyindama-Marcao ve Diagne hakkındaki açıklamalarından sonra bir arkadaşımız İtalya 'da birini de tekrardan Mısır'a göndereceğiz demiş. Acaba "tekrardan" Mısır'a giden kişi daha önceden izledikleri bir adamı bu sefer transfer görüşmesi için mi gidiyor ? Belki Mısır liginde oynuyor belki de Mısır'lı bir futbolcunun menajeri ile görüşmek için gidiyor eğer 2. ihtimalse %80 Trezeguet için Mısır da bu arkadaş

Bu arada İtalya'da bulunan arkadaş inşallah orta saha için oradadır İtalya liginden çıkan orta sahalar her zaman taktik olarak üstün olmuştur. Mesela Bennacer 'i elimizden kötü kaçırdık inşallah o düzeyde bir orta saha bulabiliriz ...

Roben zu eredevuse okumustum gecenlerde

Galatasaray sinan gümüştende para kazanacakmış , rodop dedi özel bi madde koymuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer döneminin kilit noktası belli
1.Diagne Belhanda satışları ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur çünkü bütçemizin büyük kısmını bu 2 oyuncunun satışı belirleyecek
2.Babel gibi Herrera gibi Rondon gibi 1-2 serbest kaliteli topçuları kaçırmadan almak lazım ki diğer bölgelere bonservis harcayacak bütçemiz kalsın
3.Klubeyi kuvvetlendircek yeri geldiğinde katkı verebilecek Türk hamleler yapmamız şart Töre - Türünç - Kaan Ayhan - Emre Mor - Şener gibi
4.Mutlaka 1 yada 2 transferimizin gelecek vaat eden scout transferi genç oyuncu olmaları şart çünkü sonraki sezonlarda satabilip para kazanabileceğimiz topçular olmalı.
5.Robben gibi yaşı 35 olmuş müzmin sakat topçu ne kadar adı olsada büyük topçu olsada almamalıyız bizim boş paramız yok

Benim anlamadığım bi konu var Fatih Hoca 3-4 milyonumuz olsaydıTettehi alacaktik dedi Diagneye verdigimizden de mi fazlasını istedi bu adamlar yada hoca Diagne ile birlikte ikisini birden mi aldırmak istiyordu?

Benim anlamadığım bi konu var Fatih Hoca 3-4 milyonumuz olsaydıTettehi alacaktik dedi Diagneye verdigimizden de mi fazlasını istedi bu adamlar yada hoca Diagne ile birlikte ikisini birden mi aldırmak istiyordu?

3- 4 milyonluk oyuncuyu 7 ye 8 e alamadık dedi yani tetteh e cok para itemişler

İtalyada izlenen topcu olabilir

24 yaşında olması italyada ingilterede fransada ispanyada oynamış olması iyi bişey her gittiği klüpte de 25-30 maça çıkmış ve ortalama 6-7 gole katkısı var sadece düşündüren şey 4-5 senedir kiralanıyor hiç bi takım bonservisini almamış neden acaba max bonservisi 6-7 milyondur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt