Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stuttgart Gonzalezi hayatta birakmaz. Hele 6 milyona. Adamlar genc oyuncularina en az 2 sezon zaman veriyorlar. Bir de bence tek basina forvetlik yapamaz. Baya gol kaciriyordu ve tek forvet anca kücük kontra atak yapmayi isteyen takimda oynar.

Brahimi bana overrated geliyor. Eğer yabancı sınırı gelirse Hakan Calhanoglunu isterim.

35c38276b66ada1eac87948474c5ef68.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne 20
Belhanda 12
Fernando 3
Mariano 2
Yunus 3 + opsiyon
40 milyon civarı bütçe temiz

Sturridge free ver imza parası 3-4 milyon
Babel free
Luyi 5 milyon
Habib Diallo 5 milyon
Emre mor kirala 2 yıllık 2milyon (6 milyon opsiyon)
Danilo 1 milyon kira
Savanier 8 milyon
Manuel Fernandes free
Skov Olsen 10 milyon
Kaan Ayhan 4 milyon
Deniz Türünç 3 milyon
Şener free
40 civarıda bonservisle 10 numara transfer yaparsın

Muslera
Linnes-Luyi-Marcao-Nago
Savanier-Danilo
Skov-Feghouli-Babel
Sturridge

Ismail
Şener-Kaan-Ahmet-Emre
Donk-Fernandes
Deniz-Akbaba-Mor
Diallo

Tam istediğim tarzda kadro gençler ile tecrubelilerin harmanlandığı ilerde çok rahat satıp bonservis kazanabilecegin genç oyuncularin olduğu yanlarında da tecrübeli isimlerin olduğu çok güzel bi kadro oldu bana göre.

Şampiyonluk kutlamalarından sonra ; Onyekuru,N’diaye,Semih Kaya kiralama süreli sona eriyor. Sinan Gümüş,Selçuk İnan,Eren Derdiyok ve Gökay Güney’in sözleşmeleri bitiyor. Ömer Bayram ve Muğdat Çelik’in opsiyonları kullanılmayacak. Yaklaşık 10 Milyon Euro maaş bütçesi açılacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genç adam istiyorum genç.Basacak koşacak kendini pazarlayacak.Doymuş olmayacak.Yıldız olmayacak yıldız potansiyeli taşıyacak.FFP varken aldın ribery babeli.Seneye kime satacaksın.Gördük Pepe geldi aldı 5 milyonu gitti avuçlarını yaladılar.Ders almamız lazım artık.

kesinlikle katılmıyorum.
yıldız olmayacak yıldız potansiyeli olacak oyuncuları hangi parayla almayı düşünüyoruz.

Babel , ribery gibi adamlar çok net katkı sağlarlar.Bu adamların yaşlarından bağımsız futbol zekaları bu ligin çok üstünde.Satma gibi bir durumun olmasada ligi şampiyon bitirirsin ve sana çok ciddi para kazandırırlar.

Tabiki tüm kadro yaşlı oyunculardan oluşmasın.
Ama artık şu scout, genç oyuncu saplantısından vazgeçmeliyiz.

tabiki gönül ister kadronun tamamı genç olsun, kaliteli olsun ,gelecek vadetsin ama yok böyle bir dünya..

transferde bonservisi elinde oyuncuda alırsın, 10 milyon ve üzeri oyuncuda alırsın.Genç oyuncuda alırsın 30 yaş ve üzeri oyuncuda alırsın.
Önemli olan doğru oyuncu seçimi.

pepe konusu bence bjk için müthiş transferdi.
ama Takım bjk olunca sorun oluyor. pepe gibi futbolcu bünyelerine fazla geldi adamların.
Ben iddaa ediyorum pepeyi biz alsaydık çok ciddi katkılar verirdi ve devam ederdi.
bence gelecekse yaşlı olarak pepe,drogba, eto gibi markalar gelsin.

Marcao 20€
Diagne 16€
Feghouli 12€
Belhanda10€
Fernando 6€
Mariano 3€
Yunus 3€

Para edeni vereceksin abi, Arda gitti yeri doldu şampiyon olduk, Bruma gitti, yeri doldu şampiyon olduk, Rodriguez gitti yeri doldu şampiyon olduk, N'diaye gitti şampiyon olduk, Ozan Kabak gitti, şampiyon olduk.Para kim yapıyorsa derhal yapıştıracaksın, fırsatı kaçırırsan elinde patlar.

---------Gomis-------
Bruma-Hakan Çalhanoğlu-Emre mor
------Demme--Ndaye

Muslera
Douglas Luyindama Marcao Nagatomo
Herrera Fernando
Mata Talisca Brahimi
Giroud​

Tarak vari öneriler ve kadrolar görüyorum. Böyle delikli, sadece görüntü vermeye yarayan.

Empoli düserse belki Bennaceri ucuza (ucuzda böyle 6-7 milyon) kapabilirmiyiz? Serbest kalma maddesi vardir belki. Scout ekibi baya begenmisti gecen sezon. Son maclari Intere karsi. Genoa beraber kalirsa ve Empoli yenilirse 2. lige gidiyorlar.

Empoli düserse belki Bennaceri ucuza (ucuzda böyle 6-7 milyon) kapabilirmiyiz? Serbest kalma maddesi vardir belki. Scout ekibi baya begenmisti gecen sezon. Son maclari Intere karsi. Genoa beraber kalirsa ve Empoli yenilirse 2. lige gidiyorlar.

6m rahat birakirlar duserlerse, hatta biz 5m teklif etmistik onlar 7 falan istiyordu

Ne kadar doğrudur bilemem ama şöyle bir haber var deniz türüç

Deniz Türüç transferi yalan olabilir, inşallah da olur artık o paraları STSL futbolcuları için harcamayalım

mutlu 16 gol,çekdar 13 gol atmış bu sezon.mutlu,çekdar,atalay sivasa götürülür belki.dogan can gelecek daha kiradan ki güzel oynuyor diyolar.yusuf ve abdulkadire falan düşmek yerine elimizdekilerin kıymetini bilelim önce bi.mutlu,atalay,yunus çok degerli sol ayaklar.ben bi liste yapayım şunlardan.

recep gül de 14 gol atmış(sol ayaklı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt