Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cl aski bizi bitirdi
ffp yuzunden garip kistaslara maruz kaliyoruz
clde kompetitif olacagimiz hayaliyle turistleri topluyoruz
bonservisten yirttik diye sevinip maastan arkamiza darbe yiyoruz
bu esnada millet ya tutarsa diye 10 m verip topcu alacak seviyeye gelmis
ki bunlar ustumuze binen real psg gibileri de degil !!! bruj fln da bu durumda
makas iyice acilacak hatta kucuk makaslardan degil bahce makasi gibi bisey olacak aradaki fark
ama konuyu tararsaniz yine 32likler gonderilip 30luklar alindigini pahali free agentlarin kadroya duhledildiklerini gorursunuz
bir kadroda 2-3 tane marquee topcu olur. bkz 2000 kadrosu. bizde her mevkiye assolist koymuslar gerizekali gibi. hedef, 2-3 kilit mevkiye elit topcu alip geri kalani altyapi - genc yabanci yetenek - yasi cok ilerlememis orta maasli topcu potporisi yapmak olmali
bunun icin de garip ulkelere bakmak sarttir mesela luyiyi aldik herif belki de transfer ettigimiz en iyi stoper. 25 yasina kadar kongo liginde oynayan herif. biz niye gurcistandan misirdan topcu almiyoruz bilmiyorum. spastik bi anlayis hakim klupte.

belhanda 5 6 milyon e giderse harika olur. Kirala onyekuruyu, Clden elendik, Türkiye kupasından elendik say daha biz stoperi ne yapacağız donk ahmet marcao götürür kalan maçları. Bize lazım olan 10 numara Onyekuru bir kanat daha fena olmaz.

Emreyi sözleşmesini fes et, emre mor yerine alt yapıdan bir kaç genç oynasın emreden malasef bir yol olmaz.

Bize takımı oynatacak Babeli Onekuruyu Feghuliyi Falcao oynayacak bir 10 numara lazım. Gerisi gelir diyen düşünüyorum.

Muslera
Meunier Luyundama Marcao Kurzawa
Bruma Lemina X Henrykuru
Cavani Falcao

CL şampiyonluğu HO.( Gün ortası gaza gelmeceler)

Emre purple 'den den beri nordsjælland'ın oyuncuları özenle takip ediyorum.
Heriflerin çıkardığı oyunculara bak yahu.
EmreP
Mathias jensen (çok sanssizliklar yasadı)
Labotka
İngvartsen
Skov Olsen

Adamlar bildigin fabrika yahu. Her sene en az 10 milyon euroluk üretimi var.
Ofansif oyuncu yetiştirmede muazzamlar. Basaksehirin imkânları ver heriflere futbolda devrim yaparlar. Bizim türk kulüplerini bu konuda anlamıyorum model belli ne gerekiyorsa yapsınlar. Altyapıda hoca olark kim varsa kovuip gözüm kapalı emanet ederim bu adamlara. Aha para aha tesis 3 sene sonra neler çıkıyor bak.

Damsgard muhtemelen bi 7-8 de o yapacak çok yetenekli çocuk.
Donyoh dediğin gibi iyi topcu biraz geç patlama yapacak Burak gibi. Amon 17 yasında ilk forumda onerdim çocuk resmen garry'nin genç hali ufak tefek tıfıl birşey ama saviola gibi tutulmuyor namussuz.

Danimarka ligi komple takip edilmesi gereken bir lig bence.
Midtjylland bu heriflerde makine gibi üretiyor.
Evander var onlarda da müthiş yetenek ya bizdeki 10 numaraysa bu farklı birşey Felipe gibi bileklere sahip velet

Nordsjaelland dan bahsedilirde içeriğinde Mohammed Kudüs ten bahsedilmezse çarpılırsınız. Ortasaha da Lemina ile beraber izlemek istediğim bi oyuncu kendisi. Önlerindede Evander. Elimden gelse takımdan bonservis getirili satılabilecek Belhanda Feghouli Maicon Diagne Marcao ve Linnes ten gelecek getirinin %75 ini Lemina nın bonservisini 10-12 civarına çekebilirsek bu 3 ü için harcarım. Takımın geri kalanınıda kiralık ve bonservissiz oyunculardan kurulacak artık.

Olucak olanlar gün gibi belli çok bı beklenti olmasın maksimum bu olur arda yi kesin alicaklae gün gibi belli oldu iş Linnes emre kadroya döner Onyekuru gelir Maicon geri gelir mojica denen eleman alınabilir zor değil o transfer ben maiconn geri gelmesine sıcak bakıyorum 3-4-3 oynucaksak biçilmiş kaftan olur ortaya en azından frikik falan atıyor takımda duran top vurcak adam yok tahminim maksimum böyle bi kadro izleriz

Muslera
Donk Maicon Marcao
Linnes Lemina Emre Mojica
Arda Falcao Onyekuru

İşin aslı emre sakatlanmazsa ardada kendini topa verip adam olursa Falcao ile atl deki gibi bı uyum yakalayabilirler o uyumu bulueaak kupayı kaldırırız gene arsaya hiç icim ısınmıyor ama bizde oynarsa taraftara kendini affettirmek için tek başına ligi alabilicek kapasite var o kocakafada

Jairo Riedewald Crystal Palace kulubunun satis listesinde.

Sol ayakli, gercekten oyun kurabilan stopere fazlasiyla ihtiyacimiz var. Bu ihtiyaci Marcao ile giderdigimizi dusunmustuk ama hantal, akilsiz ve yeteneksiz cikti.

Muslera
Linnes-Kaan-Marcao-Saracchi
Mert Hakan-Lemina-Ömer
Shaqiri-Falcao-Onyekuru

1 stoper 1 orta saha 1 bek 2 kanat alırsak net şampiyonuz

Jairo Riedewald Crystal Palace kulubunun satis listesinde.

Sol ayakli, gercekten oyun kurabilan stopere fazlasiyla ihtiyacimiz var. Bu ihtiyaci Marcao ile giderdigimizi dusunmustuk ama hantal, akilsiz ve yeteneksiz cikti.

satis listte degil gecen oynadi uzun sureden beri ilk. ayrica jairoda baya hantal bi herif ama teknigi fln iyi.

Nordsjaelland dan bahsedilirde içeriğinde Mohammed Kudüs ten bahsedilmezse çarpılırsınız. Ortasaha da Lemina ile beraber izlemek istediğim bi oyuncu kendisi. Önlerindede Evander. Elimden gelse takımdan bonservis getirili satılabilecek Belhanda Feghouli Maicon Diagne Marcao ve Linnes ten gelecek getirinin %75 ini Lemina nın bonservisini 10-12 civarına çekebilirsek bu 3 ü için harcarım. Takımın geri kalanınıda kiralık ve bonservissiz oyunculardan kurulacak artık.
Evet bak muhammed kudüs'ü nasıl unuttum yahu. Birde skov olsen gibi bana göre o treni kaçırmış olabiliriz gibime geliyor. Utkucan oyuncu araştırma filtresini 27-35 aralığından 18-23'e çekse hem paramız cebimizde kalacak hemde geleceğimizi inşa edeceğiz. Gerçi onun içinde zor şimdi önerir alısın kalitesiz çıkar bu sefer bok atabilecek bir hoca yok başımızda götünü keser adamın

Belhanda 10m satıp 6m Mohammed Kudus..2.5m Onyekuru 1.5 yıl kiralama müthiş olur

pustlara bak. melo 2 ay önce dedi ankaragücü maci icin türkiyede olacagini. prim kasmak

feghoulinin 10 da 1 maaşına oynar.23 yaşında ve sağ kanat.Kesin alınmalı en azından yedek olur.Zaten ilgimiz varmış.

Yurt icinden bir futbolcu alinacaksa bu Mensah olmali.

Gecen sene ve bu sene bircok macini izledim. Fark yaratan bir oyuncu. Hizli, dikine oynuyor ve karar verme asamasinda en dogru secimi yapiyor.. Bize gelmesini isterim. Lemina ve onunde Mensah , Omer muthis olur. Tabii Kayseri satar mi? Satarsa kaca satar, bilmem.

Belhanda gitmez, terim hocam bizim icin son bir şarkı calacak, Melo-belhanda 2020💪🏻👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt