Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun salma hayek tatli yapiyodu.bende ondan ogrendim,yaptim biseyler..ote yandan balotelli dogru transfer olur

Sanirim onyekuru ve feghouli kalan maclarda iyi oynayacak ama seneye kanatlarimiz bundan cok daha iyi olabilir.transfer nobetinde bunu alıntılayacağım vakti geldiginde

Óle - Arjantin

River Plate başkanı Rodolfo D'Onofrio: "Size şunu açıkça söyleyebilirim ki Falcao ve Higuain ile hiç görüşmedik ancak burada her zaman hoş karşılanacaklarını biliyorlar. Bizim kapımız onlara her zaman açık. Ama biz onların kazandıkları maaşları ödeyemeyiz."

“Herkes hayal etmekte özgürdür, ancak gerçek şu ki; Higuaín veya Falcao ile futbolumuz ve futbolcuları arasındaki muazzam ekonomik farklar nedeniyle bu oyuncuların geri dönüş olasılığını düşünmek bile imkansız.Eğer geleceklerse, orada birçok şey bırakmak zorunda kalacaklar

1588596780205.webp

Danimarka ve Norveç liglerinin yanı sıra sırbistan,hırvatistan,polonya ligleri incelenmeli

Myron boadu #AZ ALKMAAR

ticari anlamda erken al 2 sene sonra 40_50 milyon avroya kakala transferi

Biz, sivas, basak, ts, bjk bu oyuncuyu istiyormussuz diyor Sport1.

Nürnbergde 1. takima yükseldikten sonra 9 macta 5 gol attiktan sonra grev yaparak takimdan kacmisti. Antrenmana katilmamak icin hasta rolu yapip ve transferi gerceklestiginden sonra degisik bir veda videosu paylasarak Huddersfielde gitmisti. Orda 3 senelik sözlesme imzalamisti ve 2 sene sonra Huddersfield bunu bedavaya postalamisti.

Umarim bize gelmez

Azor Matusiwa'nın adı bizle geçmişti.İzleyenler var mı iş yapar mı?

Myron boadu #AZ ALKMAAR

ticari anlamda erken al 2 sene sonra 40_50 milyon avroya kakala transferi
Florya’yı sattık bildiğim kadarıyla nasıl alacağız renktaş.

Yetenekli çocuk o kesin. Ama kulübü deli gibi fiyat belirleyecek bu çocuk için. En az 18 milyon euro isteyecekler. Ajax’ta kapıda.

(Çocuk bizi hayatta tercih etmez ama oralara girmedim bile)

Şu Evander'i alsak muazzam olurdu,oyun stilini Alex De Souza'ya benzetiyorum,onun kadar golcü değil tabi şimdilik ama Modern bir 8 numaraya evrilmiş,çok kolay adam geçiyor, inanılmaz oyun görüşü var, Seri'nin yaptığı işleri çok rahat yapar

Şu Evander'i alsak muazzam olurdu,oyun stilini Alex De Souza'ya benzetiyorum,onun kadar golcü değil tabi şimdilik ama Modern bir 8 numaraya evrilmiş,çok kolay adam geçiyor, inanılmaz oyun görüşü var, Seri'nin yaptığı işleri çok rahat yapar
Muhammed kudusu yaziyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt