Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool'un Klopp öncesi kadrosunda yer alan ve son yıllarını Bournemouth'da geçiren Jordan Ibe ve Nathaniel Clyne ikilisi boşta gözüküyor. Sağ ön oyuncusu Ibe 24, sağ bek Clyne 29 yaşında. Muhtemelen İngiltere alt liginde oynamak yerine Türkiye'de şampiyonluk yarışı içinde olmak isteyebilirler. İstatistikleri çok iyi sayılmaz açıkçası ama yaşları uygun, Premier League ve Liverpool tecrübeleri, başarı açlıklarıyla bonservissiz oldukları için uygun maaş karşılığı denenebilir bir risk gibi görüyorum.

sol tarafa beleşe adam
ÇEKYALI
sol tarafın tamamında oynuyo
ciğeri sağlam
raket sol ayak

doğu avrupalı topçular istiyorum, tipine bakmayıp topa bakan. kafayı 3e vurmaya hazır duygusuz adamlar istiyorum

herif beleşe sparta praga döndü
kaçırılmış bir topcu

La benim de canım çok sıkılıyor Can. Film bulamıyorum, karnım acıyor
karnın acıyo mu karın nası acır abi :D film izleyemiyorum ki ben zaman kaybı geliyo bana zaten artık cogu film gerçeklikten uzak. yeni filmleri de ben izleyemiyorum 90-2005 arası olmalı mümkünse

karnın acıyo mu karın nası acır abi :D film izleyemiyorum ki ben zaman kaybı geliyo bana zaten artık cogu film gerçeklikten uzak. yeni filmleri de ben izleyemiyorum 90-2005 arası olmalı mümkünse
Zaten gerçeklikten uzak film izliyorum. Konuyu mundar etmeyelim, federaller ensemize binmesin.

Liverpool'un Klopp öncesi kadrosunda yer alan ve son yıllarını Bournemouth'da geçiren Jordan Ibe ve Nathaniel Clyne ikilisi boşta gözüküyor. Sağ ön oyuncusu Ibe 24, sağ bek Clyne 29 yaşında. Muhtemelen İngiltere alt liginde oynamak yerine Türkiye'de şampiyonluk yarışı içinde olmak isteyebilirler. İstatistikleri çok iyi sayılmaz açıkçası ama yaşları uygun, Premier League ve Liverpool tecrübeleri, başarı açlıklarıyla bonservissiz oldukları için uygun maaş karşılığı denenebilir bir risk gibi görüyorum.
Sağ kanat Ibe, sol kanat O'kuru. İki kopuk uçurtma, müthiş olurdu.

Chelsea, 10 oyuncusunu satış listesine koydu.

Pırıltılar

Kepa

Pırıltılar

Jorginho

Pırıltılar

Emerson

Pırıltılar

Bakayoko

Pırıltılar

Rüdiger

Pırıltılar

Zouma

Pırıltılar

Moses

Pırıltılar

Christensen

Pırıltılar

Batshuayi

Pırıltılar

Drinkwater
https://mobile.twitter.com/sporx/status/1290735621603041283/photo/1

Donk ile anlaşılamazsa stopere düşünülebilir. Tecrübeli bir isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt