Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax almış sanırım.Frank Fabra- Kolombiyali sol bek Boca Juniors
dünya kupasinda patlamaya müsait
Mirallas ile Luis'i alırsak yaş ortalamasını 50 yapabilecek miyiz sonunda?
Yaş ortalamasına normalde takılmam da bu kadar yaşlı bi ekip bize ilerleyen yıllarda ciddi bi sorun yaşatabilir. Takımda yeterince yaşlı oyuncu var bence. 2-3 genç yetenek alırsak fena olmaz.
Aynen 5 tane yedegin sirf yas ortalamasi dussun diye gitmesinden bahsediyordum ben de. Cunku futbol sayilarla oynanan bi oyun.Carrasso, Hakan, Latovlevici, de Jong ve Donk gittiginde yas ortalamamiz biraz düsecektir.
28 üstü olan banko oyuncularimiz:
Muslera (Efsane kalecimiz)
Maicon (banko stoperimiz)
Mariano (banko sag bekimiz)
Fernando (banko orta sahamiz)
Gomis (Banko golcümüz)
28 üstü olan yedek oyuncularimiz:
Selcuk
Yasin
Eren
Bu 3'lüden Yasin disinda ikisini de gönderirim ben. Yasin 4.kanat oyuncusu olarak kalabilir. En azindan eli ayagi düzgün, oynadiginda katki yapabilen bir yerli oyuncu sonucta. Diger ikisi hic ise yaramiyor. Velhasil kelam takimda benim hesaplarima göre 6 tecrübeli oyuncu kalmali. Yine kendi görüsüme göre 25 kisilik bir kadronun 3'te 1'i tecrübeli olabilir. Bu durumda 3'te 1'i yakalamak icin 2 tecrübeli oyuncu daha alabiliriz. 8 yasli oyuncudan fazlasi cidden SIKINTI olur. Özellikle rotasyonda böyle yabanci hic almamak lazim, yerli ise katki verebilirse kalabilir ancak. Kadro disi olsalar da 13 yasli oyuncudan 8 yasli oyuncuya düsmek ilk etapta yeterli olacaktir.
Sanches konusu için cevap yazmayı unuttum.
Hâlâ şu önerini savunuyorsun ya ne diyeyim. Tamamen realiteden uzak, tamamen irrasyonel bir isim sunuyorsun burada.
GSC
Sen bugüne kadar hiç bir büyük takımın çok buyük beklentiler içinde olduğu bir oyuncusunu Türkiye ye yolladığını gördün mü buna tanıklık ettin mi de bana saçmasapan ithamlarda bulunuyorsun.
Çok iyi hatırlıyorum burada Jese veya Inaki Williams konularında çok dalga geçmiştin sen. Tamamen aynı yere çıkıyor, burada da seninle dalga geçilmesi çok doğal birşey olurdu. Ki ben bunu yapmadım bile sadece bu önerinin imkansız olduğundan bahsettim.
öneriye affedersin kıçıyla güler millet.
Alt yapıdan oyuncular a takima katılır tahminen. Hoca sever bu işleri. Ahmet Sivri,Emirhan ve Recepi bekliyorumMirallas ile Luis'i alırsak yaş ortalamasını 50 yapabilecek miyiz sonunda?
Yaş ortalamasına normalde takılmam da bu kadar yaşlı bi ekip bize ilerleyen yıllarda ciddi bi sorun yaşatabilir. Takımda yeterince yaşlı oyuncu var bence. 2-3 genç yetenek alırsak fena olmaz.