Bak Can kardeş, yine bozuk plak gibi yazılanları okumadan cevap vermişsin bana. Yazılanları okuyabilsen şaşırırdım zaten
Sanches konusu için cevap yazmayı unuttum.
Hâlâ şu önerini savunuyorsun ya ne diyeyim. Tamamen realiteden uzak, tamamen irrasyonel bir isim sunuyorsun burada.
GSC
Sen bugüne kadar hiç bir büyük takımın çok buyük beklentiler içinde olduğu bir oyuncusunu Türkiye ye yolladığını gördün mü buna tanıklık ettin mi de bana saçmasapan ithamlarda bulunuyorsun.
Araştırmadan etmeden sallıyorsun her zamanki gibi
Liverpool ve Benfica Markovic ve Taliskayi tr ligine yolladı/yollamıştı.
Spurs Jansseni şikecilere kiraladı
Diğer örnekler Manchester Cityden gelen Denayer ve Atleticonun Kasimpasaya kiraladığı Mensah.
Ondan önce Unitedin Beşiktaşa kiraladigi Bebe örneği var.
Farklı bir öneri olarak Bruma örneği verdim. Sanches gibi Portekiz asıllı ve Türkiye liginden geldi, şimdi Bayernin oynadigi ligde oynuyor ve fena oynamıyor. Almanlar başka bir portekizi, yani Brumayi, Bundesligada nasıl iyi oynadığını görüp bize kiralayabilirler diyorum. Artı Fatih Terim faktörü var.
Sanches öyle Asensio seviyesinde bir yetenek de değil - EC dışında fazla bir şey göstermedi şu ana kadar.
Sanchesin bonservisi fazlaydı diyeceksen bak bakalım Spurs Janssen için ne kadar ödedi
Çok iyi hatırlıyorum burada Jese veya Inaki Williams konularında çok dalga geçmiştin sen. Tamamen aynı yere çıkıyor, burada da seninle dalga geçilmesi çok doğal birşey olurdu. Ki ben bunu yapmadım bile sadece bu önerinin imkansız olduğundan bahsettim.
Inakiyi isteyen zat onun satın alınmasını istedi (bonservisi 40m) ve o dönem bok gibiydik. Şu an durum farklı.
öneriye affedersin kıçıyla güler millet.
Yok Yılmaz Vural öneriye kıçıyla gülerler.
Yıllardır türk ligi ezik yabancı ligler üstün retoriği yapıyorsun bu forumda - artık aşağılık kompleksinden kurtulman lazım. Türk ligi en iyi 5 lig kadar iyi değil ama gelişiyor.
Son olarak bana cevap yazacaksan yazdıklarımı iyice okumanı rica ediyorum. Sana daha fazla zaman harcamak istemiyorum çünkü.