Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda dan en düşük zararla kurtulsak çok iyi olacak gerçekten.

sent via GSC

Ben ne yusufu ne abdulkadiri beğebilmiyorum son yillarda çıkan hic bir Türk oyuncuyu begenmiyorum arda dahil ... Bu kadar gerizakililik olmaz hakan ç diye bir oğlan var adam hic mi kendini geliştirmez bir firikik başka numarası yok. Arda azcik para gördü profosyenellik bitti twiterden kizlara yazmalar salak salak hareketler futboluda öyle..kim var soyleyin.. emre mor ya adam dortmunt gibi bir takima gitti hiç mi birşey ogrenmez alayim gideyim diyor böyle bir futbol mantığı var mı ....

Kim abi soyleyin... tek bir adam var emre Belözoğlu adam gerçekten profesyonel gerisi hikaye beceremiyoruz daha diretmenin anlamı yok 5 +3 Yok 6+2

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-F.Luis
Fernando
Badou-Belhanda
Feghouli-Gomis-Mirallas

Bu ilk 11 ve Fatih Terim faktörü şampiyonluk için çokta yeterli (İşin rotasyon kısmına girmiyorum ama orada tam rezaletiz)

Yaz transfer dönemine ilk 11 için çok fazla bir iş kalmıyor eğer Badou-Belhanda gibi adamları iyi paraya satabilirsek onların yerine adam alırız yok olmazsa direk rotasyon adamlarına yöneliriz

Yabnacı sınırımız dolu eğer oyuncu gönderemezsek yabancı olarak. Türk statüsünden Aziz Behich düşünülebilir sol beke.

Mirallas ile Luis'i alırsak yaş ortalamasını 50 yapabilecek miyiz sonunda?

Yaş ortalamasına normalde takılmam da bu kadar yaşlı bi ekip bize ilerleyen yıllarda ciddi bi sorun yaşatabilir. Takımda yeterince yaşlı oyuncu var bence. 2-3 genç yetenek alırsak fena olmaz.

Yaş ortalamasına normalde takılmam da bu kadar yaşlı bi ekip bize ilerleyen yıllarda ciddi bi sorun yaşatabilir. Takımda yeterince yaşlı oyuncu var bence. 2-3 genç yetenek alırsak fena olmaz.

Carrasso, Hakan, Latovlevici, de Jong ve Donk gittiginde yas ortalamamiz biraz düsecektir.

28 üstü olan banko oyuncularimiz:

Muslera (Efsane kalecimiz)
Maicon (banko stoperimiz)
Mariano (banko sag bekimiz)
Fernando (banko orta sahamiz)
Gomis (Banko golcümüz)

28 üstü olan yedek oyuncularimiz:
Selcuk
Yasin
Eren

Bu 3'lüden Yasin disinda ikisini de gönderirim ben. Yasin 4.kanat oyuncusu olarak kalabilir. En azindan eli ayagi düzgün, oynadiginda katki yapabilen bir yerli oyuncu sonucta. Diger ikisi hic ise yaramiyor. Velhasil kelam takimda benim hesaplarima göre 6 tecrübeli oyuncu kalmali. Yine kendi görüsüme göre 25 kisilik bir kadronun 3'te 1'i tecrübeli olabilir. Bu durumda 3'te 1'i yakalamak icin 2 tecrübeli oyuncu daha alabiliriz. 8 yasli oyuncudan fazlasi cidden SIKINTI olur. Özellikle rotasyonda böyle yabanci hic almamak lazim, yerli ise katki verebilirse kalabilir ancak. Kadro disi olsalar da 13 yasli oyuncudan 8 yasli oyuncuya düsmek ilk etapta yeterli olacaktir.

Carrasso, Hakan, Latovlevici, de Jong ve Donk gittiginde yas ortalamamiz biraz düsecektir.

28 üstü olan banko oyuncularimiz:

Muslera (Efsane kalecimiz)
Maicon (banko stoperimiz)
Mariano (banko sag bekimiz)
Fernando (banko orta sahamiz)
Gomis (Banko golcümüz)

28 üstü olan yedek oyuncularimiz:
Selcuk
Yasin
Eren

Bu 3'lüden Yasin disinda ikisini de gönderirim ben. Yasin 4.kanat oyuncusu olarak kalabilir. En azindan eli ayagi düzgün, oynadiginda katki yapabilen bir yerli oyuncu sonucta. Diger ikisi hic ise yaramiyor. Velhasil kelam takimda benim hesaplarima göre 6 tecrübeli oyuncu kalmali. Yine kendi görüsüme göre 25 kisilik bir kadronun 3'te 1'i tecrübeli olabilir. Bu durumda 3'te 1'i yakalamak icin 2 tecrübeli oyuncu daha alabiliriz. 8 yasli oyuncudan fazlasi cidden SIKINTI olur. Özellikle rotasyonda böyle yabanci hic almamak lazim, yerli ise katki verebilirse kalabilir ancak. Kadro disi olsalar da 13 yasli oyuncudan 8 yasli oyuncuya düsmek ilk etapta yeterli olacaktir.
Aynen 5 tane yedegin sirf yas ortalamasi dussun diye gitmesinden bahsediyordum ben de. Cunku futbol sayilarla oynanan bi oyun.

Banane olm yedeklerden. Onemli olan surekli oynayacak adamlar. Surekli oynayan 15 adamdan 3-5 tanesi genc olacak ki digerlerinin yaslari kemale erdiginde bayragi devralsinlar. Takima tamamen oturmus olsunlar. Onlar oturunca bikac genc daha ve boyle devam etsin.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Para yokki uctunuz, sol kanat gelmez.

3 aydir maasini alamiyan Yann Mvilla takima kazandirilmasi lazim, defansif orta saha oynuyor, 26 yasinda ve bonservisi elinde olacak.

Asamoah gelmesi lazim ayrica, bence bu rransfer donemi Asamoah'i alabiliriz.

Mvilla + Asamoah bize yeterli olacaktir.

Hatta Latov'u gonderip Kaan'i alirdim.

Mariano kaan
Asamoah linnes

Bak Can kardeş, yine bozuk plak gibi yazılanları okumadan cevap vermişsin bana. Yazılanları okuyabilsen şaşırırdım zaten

Sanches konusu için cevap yazmayı unuttum.

Hâlâ şu önerini savunuyorsun ya ne diyeyim. Tamamen realiteden uzak, tamamen irrasyonel bir isim sunuyorsun burada.

GSC

Sen bugüne kadar hiç bir büyük takımın çok buyük beklentiler içinde olduğu bir oyuncusunu Türkiye ye yolladığını gördün mü buna tanıklık ettin mi de bana saçmasapan ithamlarda bulunuyorsun.

Araştırmadan etmeden sallıyorsun her zamanki gibi

Liverpool ve Benfica Markovic ve Taliskayi tr ligine yolladı/yollamıştı.

Spurs Jansseni şikecilere kiraladı

Diğer örnekler Manchester Cityden gelen Denayer ve Atleticonun Kasimpasaya kiraladığı Mensah.

Ondan önce Unitedin Beşiktaşa kiraladigi Bebe örneği var.

Farklı bir öneri olarak Bruma örneği verdim. Sanches gibi Portekiz asıllı ve Türkiye liginden geldi, şimdi Bayernin oynadigi ligde oynuyor ve fena oynamıyor. Almanlar başka bir portekizi, yani Brumayi, Bundesligada nasıl iyi oynadığını görüp bize kiralayabilirler diyorum. Artı Fatih Terim faktörü var.

Sanches öyle Asensio seviyesinde bir yetenek de değil - EC dışında fazla bir şey göstermedi şu ana kadar.

Sanchesin bonservisi fazlaydı diyeceksen bak bakalım Spurs Janssen için ne kadar ödedi

Çok iyi hatırlıyorum burada Jese veya Inaki Williams konularında çok dalga geçmiştin sen. Tamamen aynı yere çıkıyor, burada da seninle dalga geçilmesi çok doğal birşey olurdu. Ki ben bunu yapmadım bile sadece bu önerinin imkansız olduğundan bahsettim.

Inakiyi isteyen zat onun satın alınmasını istedi (bonservisi 40m) ve o dönem bok gibiydik. Şu an durum farklı.

öneriye affedersin kıçıyla güler millet.

Yok Yılmaz Vural öneriye kıçıyla gülerler. :)

Yıllardır türk ligi ezik yabancı ligler üstün retoriği yapıyorsun bu forumda - artık aşağılık kompleksinden kurtulman lazım. Türk ligi en iyi 5 lig kadar iyi değil ama gelişiyor.

Son olarak bana cevap yazacaksan yazdıklarımı iyice okumanı rica ediyorum. Sana daha fazla zaman harcamak istemiyorum çünkü.

Fener 2. yarı sezonda Antalya-Bursa-Göztepe-Akhisar-Konya gibi takımlarla içerde oynaycak. Olası puan kaybedeceği maçlar Bjk-Bşkşehir-Ts-Kayseri. Adamlar bu 4 maçtan en fazla 2 puan almalı ama sadece Bjk maçı puan kaybı için garanti.Kayseri maçında Sudumica takımı gereceği için aynı Ts maçları gibi kolay geçebilir. Bizim bu hafta mutlaka kazanıp fenerin ilk 4-5 hafta en az 5 puan kaybetmesini beklemeliyiz.İşin özeti kalan 18 haftada 18de 13-14 yapmamız gerekebilir.Bunun için de 2 yerine en az 3 transfer yapmalıyız.Açıkçası Serdarın sakatlıklarını ve bireysel hatalarını risk edecek durumumuz yok.
Sol Bek(mümkünse Aso)
Sol Stoper
Sol Açık

F.Luis 'in gelme şansı varsa sonuna kadar zorlanmalı bence

+ olarak şöyle en az Feghouli ayarında bir sol açık bulabilirsek çok iyi olur

F.Luis(4.5) + Sol açık (4.5) => Toplam 9m bonservis ile tertemiz kadromuzu tamamlayabiliriz

Birde sol açık için isim vermem gerekirse 30 yaşındaki Mirallas 'da gelirse takımın yaş ortalamasının iyice yükseleceğini düşünerek 25 yaşında sözleşmesi bitecek Bernard olabilir
Eğer ikna edilebilirse özellikle dar alanda bize karşı kapanan savunmalara karşı kilidi açma konusunda çok işimize yarayabilir

Alt yapıdan oyuncular a takima katılır tahminen. Hoca sever bu işleri. Ahmet Sivri,Emirhan ve Recepi bekliyorum

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sezon sonuna kadar bruma'yı kiralayıp sezon sonu da bernard'ı bedava alalım bence

Yarin maci kazanip, Transfer nöbetini acma vakti. Gecemiz gündüzümüz bir olacak yeniden :D

Sol Bek
Sol Açık
8 Numara

Direkt 11 seviyesinde olmalı.

Tahminim

Linnes
Denayer
Latovlevici
De Jong
Donk

seneye yoklar. Hatta devre arası bile gidebilir çoğu şaşırmam.

Ercanın önerdiği Nasri fena olmaz

Kendisi sorunlu herifin teki ama Terim daha önce sorunlu oyuncularla çalışmış biri

Eğer eski günlerine dönmesine sağlarsa takımın en iyi oyuncusu Nasri olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt