- 18 Mayıs 2011
- 52.985
- 56.859
- 4.613
Gedson ve dassakli bir forvet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera sonrası için Kaleci buldum
Hem oyunu arkadan kurma sorunumuz çözülür
Enis Destan Almanya'ya gidiyor galiba. Altınordu'nun Fenerli yavşak başkanı bize topçu vermez. Dike videolarda futbolcuya benzemiyor. Wind'i bilmiyorum Faghir baya iyi duruyodu kaçırmayacaktık o herifiHalil için kulübünün 10 milyon istediği konuşuluyor o paraları veremeyiz ona o yüzden yerli forvet için Enis Destan'ı almak lazım bence ki bizim oyunumuza da biraz daha uygun fizik olarak. Onun dışında Diagne ve Mohamed'i satabilirsek oraya Dirly Dike ya da Jonas Wind'i koyabilsek müthiş olacak. İkisi de Diagne gibi hedef adam olarak oynar artı olarak Diagne'den de hızlı oyuncular. Dirly Dike'ın MLS'den gelecek olması biraz düşündürücü sonuçta oradan gelip tutmayan isimler var bu ligde. Jonas Wind daha net ve risksiz bir tercih ama onunda bonservisi için minimum 10-12 civarını gözden çıkarmak gerekecektir herhalde yoksa 7-8'e alabiliyorsak Mohamed'İ 6-7'ye satıp direk çökmek lazım kendisine.
Kim diyor?Gruptan cıkmayı garantilediğimiz icin 16 milyon avroyu garantilemiş diye okudum,güzel para
9 milyon 108 binGruptan cıkmayı garantilediğimiz icin 16 milyon avroyu garantilemiş diye okudum,güzel para
9 milyon 108 bin
![]()
Bu grup 2.ciliği garantilendği için baz alınarak yapılmış lider çıkarsak 1-1.5 milyon daha fazlasını cebe koymuş oluyoruz. Haberlere göre 16 milyon garantiledik.
Ntvsporda gördüm haberi. Doğrudur yüksek ihtimal yayın geliri de olunca bu oluyordur.Gecen birisi burada link paylasmisti. O linkte 9.108 yaziyor ama yayin geliri yok.
Kur bu halde iken maceraya gerek yok. 1 sağlam orta saha transferi bile seviye atlatır takıma. Gedson gelmis olsa şu an ligde de liderdik.Gedson şimdiden deneyelim olmuyorsa taş gibi 6 numara alıp geçelim ayrıca şu an marcao yada kerem satılmamalı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ikisi de problemli ama acil olan en problemli olan ortasaha. Bence Gedson falan kasmamak lazim.Forveti sene sonunda alırız bizim sıkıntımız defansif ortasaha
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi