Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerini bulan her oyuncu satılmalı

Bence Marcao kerem ve Nelsson Avrupa’da iyi piyasa yaptılar

Bu üçlüden toplamda 50 milyon Euro kazanmak hayal değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değerini bulan her oyuncu satılmalı

Bence Marcao kerem ve Nelsson Avrupa’da iyi piyasa yaptılar

Bu üçlüden toplamda 50 milyon Euro kazanmak hayal değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
50 milyon gayet az ve başarısızlık olur. 60 idealdir 65 üstü başarıdır.

Sezon sonu oyuncu satışlarından iyi para kazanacağımız oldukça muhtemelken sizce kaleci olarak Doğan Alemdar'a 7-9 milyon civarı gömüp kaleciyi hem yerli yapıp hem de uzun yıllar kapatmak mantıklı olur mu? Bana bu gayet mantıklı olabilir gibi geliyor sonuçta Doğan'ın maaşı 1-1.3 milton civarı olacaktır.

yerli olarak ucuz yollu koray günter düşünülebilir
1 yıl kontratı kalacak. senelerdir italyada oynuyor. 1 2 milyon civarına bitebilir gibi
stoperlerden biri türk olmak zorunda

Kerem'e %100 gitti gözüyle bakiyorum. Onun icin sol tarafa iyi bir yabanci düşünün.
7 kurali kesinse yabanci kaleci %1000000 enayilik.
1 tane direk oynayacak yerli şart. Stopere Emin Bayram'a hazirlik maclarinda sans vermek lazim.
Okan
Emin
Yunus
Son olarak da Mert icin zorlarim.

Emre mora dikkat, bence beyini yavas yavas calismayla basliyor. Olgunlasmaya basladi, alip tekrar denemekte fayda var. Hizi cok iyi. Gelecek sezon kerem yunus emre iyi rotasyon olurdu kanatlarda, birde solbakken gibi birini alacan seyret kaliteyi. Üzerine talisca gibi 10 ve iyi bi 6 no tamamdir.

Kerem'e %100 gitti gözüyle bakiyorum. Onun icin sol tarafa iyi bir yabanci düşünün.
7 kurali kesinse yabanci kaleci %1000000 enayilik.
1 tane direk oynayacak yerli şart. Stopere Emin Bayram'a hazirlik maclarinda sans vermek lazim.
Okan
Emin
Yunus
Son olarak da Mert icin zorlarim.
Emin bayramin denenmesini bende isterim. Fakat stoper tandemindeki Nelson yada marcao dan biri giderse ozan kabak için yoklama yapılmalı.

Eren Elmalı
Umut Bozok
Muleka
Beka Beka
Mostafa giderse Dovbyk
Marcao giderse Robson Reis
Genç potansiyelli ve verimli isimler almış oluruz.

Kanatlar sol bek ve kale yerli.. Solbakkeni de alırız umarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt