Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav o değilde sağ beke Mert veya sol beke kasımpaşadaki eren olur mu acaba eren sezon başı iyiydi şuan ne durumda bilmiyorum ama lig için iyi olur bizim defansta bitane yerli oyuncu kullanmamız lazım birde sezon sonu elmas ve torrenti yolcu yaparsak kesinlikle takımım başına Okan hoca getirilmeli

Yav o değilde sağ beke Mert veya sol beke kasımpaşadaki eren olur mu acaba eren sezon başı iyiydi şuan ne durumda bilmiyorum ama lig için iyi olur bizim defansta bitane yerli oyuncu kullanmamız lazım birde sezon sonu elmas ve torrenti yolcu yaparsak kesinlikle takımım başına Okan hoca getirilmeli

Emir TİNTİŞ var altyapıda onu koyabiliriz eren fln alacağımıza ztn almağa kalksak 5 isterler

Emir TİNTİŞ var altyapıda onu koyabiliriz eren fln alacağımıza ztn almağa kalksak 5 isterler
Okan kocuk
Kerem Aktürkoğlu
Yunus Akgün
Tamam bize kesinlikle bir yerli daha lazım kalitesi lig için yeterki keşke mert bizde olsa orta sahaya Berkan falan yazamıyorum çünkü orayı kesinlikle kesinlikle yabancı kurmalıyız bu sefer

Bu yönetim bunu beceremez gibi geliyor. Yanilmak isterim

Şu Gedson işi olsun birde Beka Beka yapabilirsek önümüzdeki sekiz on yıl orta saha olayımız çözülür.

Seneye free Denayer ve düşük bir bedelle Onyekuru yu evine davet etmeliyiz.

Galatasaray ruhunu yansıtan karakterli yabancılara ihtiyacımız var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babel feguli pva sekidika Omar yada sacha dan biri
Cicaldao ve cagne yollanmali bir şekilde
Morutan ve ozornafor kiralık verilebilir
Ogulcan barış Alper yılmaz Ömer bayram Berkan Alpaslan takasta kullanılarak
Bir sağ bek bir sol bek üç 6 8 gibi defansif orta saha iki tane kaliteli kanat iki de forvet lazım.
Musleradan bile vazgeçilebilir Okan kocuk dan daha iyisini almalıyız tabiki .
Deplasmanda korkusuz oynayacak takım yönetecek hoca tabi olmazsa olmaz

Şu Gedson işi olsun birde Beka Beka yapabilirsek önümüzdeki sekiz on yıl orta saha olayımız çözülür.
Öyle olmuyor reis. İyi oyuncuları bir arada oynatınca talipleri çıkıyor, gidiyorlar.
Marcao-Nelsson ikilisi varken 10 yıl stoper;
Kerem-Yunus ikilisi varken 10 yıl kanat aramamamız gerekiyor teorik olarak.
Ama arayacağız maalesef. Önemli olan yerine bulabildiklerinin en azından o kalitede olması..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt