- 6 Eylül 2014
- 93.215
- 64.153
- 4.608
TamamMert müldür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamMert müldür
Mert hakanda galatasarayliydi sozdeKendi gelir mi? Bir de fb galiba Mert
Kendi gelir mi? Bir de fb galiba Mert
Yav o değilde sağ beke Mert veya sol beke kasımpaşadaki eren olur mu acaba eren sezon başı iyiydi şuan ne durumda bilmiyorum ama lig için iyi olur bizim defansta bitane yerli oyuncu kullanmamız lazım birde sezon sonu elmas ve torrenti yolcu yaparsak kesinlikle takımım başına Okan hoca getirilmeli
Okan kocukEmir TİNTİŞ var altyapıda onu koyabiliriz eren fln alacağımıza ztn almağa kalksak 5 isterler
Bu yönetim bunu beceremez gibi geliyor. Yanilmak isterimYav o değilde sağ beke Mert veya sol beke kasımpaşadaki eren olur mu acaba eren sezon başı iyiydi şuan ne durumda bilmiyorum ama lig için iyi olur bizim defansta bitane yerli oyuncu kullanmamız lazım birde sezon sonu elmas ve torrenti yolcu yaparsak kesinlikle takımım başına Okan hoca getirilmeli
Şu Gedson işi olsun birde Beka Beka yapabilirsek önümüzdeki sekiz on yıl orta saha olayımız çözülür.
Hayali bile gülümsetti.getson - xeka - beka
işte bu deriz her maç 11i görünce
Öyle olmuyor reis. İyi oyuncuları bir arada oynatınca talipleri çıkıyor, gidiyorlar.Şu Gedson işi olsun birde Beka Beka yapabilirsek önümüzdeki sekiz on yıl orta saha olayımız çözülür.