Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdul Kader Keita :cry::cry:
Abartmıyorum dünyanın en hızlı sprint atan futbolcusu olabilir
İnanılmaz bir fizik gücü var EPL 'de bile omuzu vurduğu adamı sahadan siliyordu
Çalım & Dribling becerisi zaten en iyi yaptığı iş

Ama Cavanda 'dan bile beter oyun görüşü konusunda pozisyonlardaki bitiriciliği ile Volken Şen 'i bile aratabilir . Zaten sıradan bir futbolcu kadar oyun görüşü ve hücum becerisi olsaydı şu anda dünyanın sayılı kanat oyuncularından olabilirdi. Bizim ligde zaten öyle çok oyun aklıyla iş yapan topçu yok Garry Rodrigues 'in satışı sonrası düşünülebilecek bir topçu

Bu arada ekleyim Barça alt yapısı çıkışlıdır kendisi ....

Bazilarina kalsa

GK: Transfer cunku Muslera sene basi birkac hatali gol yedi, kornerden gol yiyoruz
DR: Transfer cunku Mariano geri pas hatasi yapti
DC: Maicon cunku Turk basinina gore hocaya kusmus, trip atiyormus, tam bir divaymis
DC: Serdar
DL: Transfer (oyle olmak zorunda hakikaten)
DM: Fernando
MC: Transfer (bu da oyle olmak zorunda)
AMR: Transfer cunku Feghouli yagli kilo almis koca gotlu
AMC: Transfer cunku Belhanda futbol fakiri Sneijder'in koltuk alti spreyi
AML: Transfer cunku Rodrigues simarik salak topcu degil
ST: Transfer cunku Gomis deplasmanda yok zor macta yok

Bu takimin FFP incelemesinde oldugunu unutmayalim. Once hayati olan sol bek ve orta saha transferlerini halledelim. Sonra teklif gelirse zarar etmeden satabildigimiz oyunculari satip yerlerini doldurmayi dusunelim. Olur da kimseyi satamazsak kulubeyi kuvvetlendirip kadroyu alternatifler acisindan guclendirelim.

Futbolcu grubunun sezona bu kadar iyi baslayip bu noktada bu kadar gamsizlasmis olmalarinin sebebi Tudor'un aldirdigi oyuncu karakteri, Arap olmalari falan degil. Alternatifsiz olmalari. Rekabet icinde olmayan korelir, bu hep boyle olmustur.

Abartmıyorum dünyanın en hızlı sprint atan futbolcusu olabilir
İnanılmaz bir fizik gücü var EPL 'de bile omuzu vurduğu adamı sahadan siliyordu
Çalım & Dribling becerisi zaten en iyi yaptığı iş

Ama Cavanda 'dan bile beter oyun görüşü konusunda pozisyonlardaki bitiriciliği ile Volken Şen 'i bile aratabilir . Zaten sıradan bir futbolcu kadar oyun görüşü ve hücum becerisi olsaydı şu anda dünyanın sayılı kanat oyuncularından olabilirdi. Bizim ligde zaten öyle çok oyun aklıyla iş yapan topçu yok Garry Rodrigues 'in satışı sonrası düşünülebilecek bir topçu

Bu arada ekleyim Barça alt yapısı çıkışlıdır kendisi ....
Deulofeu tekrar satın aldı Barça bunu da ileri zamanda almak isteyebilir. Bitiriciliği dediğiniz gibi eksik ise skor katkısından ziyade top taşıma özelliğiyle 4-4-2/4-4-1-1 kanatlarında daha faydalı olur.

+Pique ve +Fabregas Barcelona seviyor bizim zamanında Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Okan Buruk yaptığımız gibi hareket etmeyi

Deulofeu tekrar satın aldı Barça bunu da ileri zamanda almak isteyebilir. Bitiriciliği dediğiniz gibi eksik ise skor katkısından ziyade top taşıma özelliğiyle 4-4-2/4-4-1-1 kanatlarında daha faydalı olur.
Aynen öyle mesela orta sahamızı skorer oyunculardan kurarsak Adama Traore ciddi iş yapabilir bu ligde tam çata çat rakiple boğuşabilecek topçu. Tek başına hücuma kaldırır takımı

Ama yinede büyük takımda var olabilmesi için topu ne zaman ayağından çıkarması gerektiğini uygun durumdaki arkadaşına topu en hızlı şekilde aktarması gerektiğini öğrenmesi lazım

Aynen öyle mesela orta sahamızı skorer oyunculardan kurarsak Adama Traore ciddi iş yapabilir bu ligde tam çata çat rakiple boğuşabilecek topçu. Tek başına hücuma kaldırır takımı

Ama yinede büyük takımda var olabilmesi için topu ne zaman ayağından çıkarması gerektiğini uygun durumdaki arkadaşına topu en hızlı şekilde aktarması gerektiğini öğrenmesi lazım
Alıp Bruma örneğinde olduğu gibi gelişimi açısından Middlesbrough çıktığı takdirde tekrar kiralanabilir. Premier Lig’den gelen futbolculardan zarar etmedik.

Bu nasil bir oyuncu boyle yaw. Herkesin icinden geciyor. Sezon sonu kesin iyi bir takima gider.

Oyun aklı 0. Birkaç maçına denk geldim. Elbette bu önyargı ama videodaki gibi kendi başına topu alıp ilerlemeye çalışan çoğunda saçmalayan bir herif olarak gözüme çarptı. Forumlarda abartıldığı sene Premier Lig'de 1 asisti vardı yalnızca. Videoyu görmüyor musun yanındaki adam boş hala kendi enerjisini gereksiz yere zorluyor. Ona at, boş alana koşu yap otomatik olarak adamı geçiceksin zaten süratinle. Yetenekli ama oyun zekası olmayan oyunculardan daha çok Traore. Espanyol'un çok şey beklediği, bekleneni veremeyip şu anda Sivasspor'da forma giyen Thievy Bifouma gibi. Yeteneklilerdir ama saç baş yoldurur yaptıklarıyla böyle oyuncular.

Dbk8M8pXUAENgne.jpg

eh seni beee tarihe dikkat

basel almadan daha mısırdayken videolarını paylaşıyorduk sitede

Salahın patlaması Leicesterin şampiyon olması kadar şaşırtıcı 1 durum. Kimse bu kadar iyi oynayacağını tahmin etmemişti

Takip ediyorum ben uzun zamandır Sergen’in Vitinho hayranlığını falan biliyorum. :) Scout ekibi bu forum kadar çalışsaydı Porto’yu Monaco’yu katlardık al-sat olarak.

Emre Can’ı da istiyorduk o zamanlar 5 milyon€ almadık.

O potansiyelde bir adami o yasta Türkiye ye getiremezsin renktas. 5 Milyon falan bunlar maalesef tamamen hikaye, hic bir zaman alma ihtimalimiz yoktu Emre'yi.

Ancak Tolga Cigerci, Baris Özbek falan gibi malin ve kazmanin teki olmali ki Bundesliga veya Almanya dan kismen genc olan bir oyuncuyu alabilesin. Veya ancak altyapidayken daha parlamamisken hem kendisinin hem de ailesinin aklini celebilirsen alabilirsin ama bu da kücük bir ihtimal.

Bundesliga sahnesine cikip da Bayern de Leverkusen da boy gösteren biri gelmez bizim lige kolay kolay. Bütün Alman Ümit Milli takimlarinda oynamis kaptan falan olmus bir adam Emre sonucta, Türkiye ye daha bagli olan adamlar bile 30'undan önce damlamiyor Türkiye ye (örnek: Hamit).

Akli olan kariyer yapmak isteyen gurbetci zaten Alman Milli takimini istiyor ve seciyor, ancak Nuri gibi Hamit gibi kendini Türkiye ye daha yakin hisseden adamlar Türkiye Milli takimini seciyor. Eskiden kizardim ama artik anliyorum Mesut Ilkay Emre gibilerini. Adamlar hakli, sen tüm hayatini Almanya da gecir onlarin Altyapisinda calis didin dur sonra A Milli Takimi seviyesine ulasinca birden Türkler ciksin ortaya gel sen Türksün bizim Milli Takimda oyna desin. Armut pis agzima düs resmen.

O potansiyelde bir adami o yasta Türkiye ye getiremezsin renktas. 5 Milyon falan bunlar maalesef tamamen hikaye, hic bir zaman alma ihtimalimiz yoktu Emre'yi.

Ancak Tolga Cigerci, Baris Özbek falan gibi malin ve kazmanin teki olmali ki Bundesliga veya Almanya dan kismen genc olan bir oyuncuyu alabilesin. Veya ancak altyapidayken daha parlamamisken hem kendisinin hem de ailesinin aklini celebilirsen alabilirsin ama bu da kücük bir ihtimal.

Bundesliga sahnesine cikip da Bayern de Leverkusen da boy gösteren biri gelmez bizim lige kolay kolay. Bütün Alman Ümit Milli takimlarinda oynamis kaptan falan olmus bir adam Emre sonucta, Türkiye ye daha bagli olan adamlar bile 30'undan önce damlamiyor Türkiye ye (örnek: Hamit).

Akli olan kariyer yapmak isteyen gurbetci zaten Alman Milli takimini istiyor ve seciyor, ancak Nuri gibi Hamit gibi kendini Türkiye ye daha yakin hisseden adamlar Türkiye Milli takimini seciyor. Eskiden kizardim ama artik anliyorum Mesut Ilkay Emre gibilerini. Adamlar hakli, sen tüm hayatini Almanya da gecir onlarin Altyapisinda calis didin dur sonra A Milli Takimi seviyesine ulasinca birden Türkler ciksin ortaya gel sen Türksün bizim Milli Takimda oyna desin. Armut pis agzima düs resmen.
Haklısın renktaş Bayern’de forma şansı bulamadığı için Leverkusen’i tercih etmişti. Biz Koray Günter-Hajrovic-Salih- Umut gibilerini dolduracağımıza Emre’yi de ısrar edebilirdik. Koray’da Dortmund’tan geldi istersek gelebilirler renktaş. Milli takım meselesinde katılıyorum.

Şansal Büyüka : Galatasaray’da dünya liglerini, hatta 2. liglerini avucunun içi gibi bilen ve çok iyi izleyen, araştıran bir scout ekibi var

Uğur Karakullukçu: Wylan Cyprien, Nice'e transfer olmadan önce Galatasaray scout ekibi ısrarla alın dedi. Yönetim, 1,8 M €'yu çok buldu.
Galatasaray scout ekibi iyi çalışıyor. Mühim olan o raporları okumak tabi.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da Garry gibi oyuncuları arayıp bulan çok iyi bir scout ekibi var. Çok çalışkanlar."

Jan Olde Riekerink: "Galatasaray, Türkiye'nin en iyi scout ekibine sahip."

Şansal Büyüka : Galatasaray’da dünya liglerini, hatta 2. liglerini avucunun içi gibi bilen ve çok iyi izleyen, araştıran bir scout ekibi var

Uğur Karakullukçu: Wylan Cyprien, Nice'e transfer olmadan önce Galatasaray scout ekibi ısrarla alın dedi. Yönetim, 1,8 M €'yu çok buldu.
Galatasaray scout ekibi iyi çalışıyor. Mühim olan o raporları okumak tabi.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da Garry gibi oyuncuları arayıp bulan çok iyi bir scout ekibi var. Çok çalışkanlar."

Jan Olde Riekerink: "Galatasaray, Türkiye'nin en iyi scout ekibine sahip."

Fazla komisyon gelmiyor orda ondan scout ne yapsa boş

Can ciddi soruyorum onerebilecegin oyuncular var mi, boyle konularda pek birsey yazdigini gormuyorum, senin gozunde "iyi" olan oyunculari ogrenmek/takip etmek isterim

Sezon sonunda kücük capli bir kac öneride bulunuyorum zaman zaman burada. Sezon bitince yazarim ben.

1-2 ay önce St. Etienne den Jonathan Bamba yi yazmistim buraya, bir iki macta gözüme batmisti ama fazla izlemedigim icin baska izleyen var mi diye sormustum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt